Vestuviu nakti vyro mama paprase parvezti ja i namus, nes ji svetimoje vietoje neissimiegos. Namai uz 60 km.
Ci aanksciau rase apie baznytinius kursus. Gal ne i tema, bet kai perskaiciau, tai negaliu nepasisakyti. Man pasiseke- kursai buvo labai idomus, dvi dienas kalbejo psichologe labai idomiai, viena diena kunigas, bet ir tas neeilinis papuole, labai idomus, taip kad buvau patenkinta. Tai buvo Kaune pries 5 m.
QUOTE(pašnekutė @ 2011 06 04, 17:24)
Nusiteikit pačiam blogiausiam. Ir tvirtai pasakykit sau, kad tai nesugadins jums nuotaikos. Tada, jei blogiausia neįvyks, bus tik geriau
Sudėtingai kažkaip čia pasakiau 

Kaip tik labai protingai čia pasisakėte

Labiausiai bijau, kad kas nesusipyktu ar padaugines nesusimustu
arba isvis kad per daug neprisigertu visi

QUOTE(Oceanica @ 2011 06 06, 10:06)
Labiausiai bijau, kad kas nesusipyktu ar padaugines nesusimustu
arba isvis kad per daug neprisigertu visi

Pasirūpinkite negirtomis pramogomis ir nesikvieskite muzikantų, kurie ragina gerti.
QUOTE(vylabusle @ 2011 06 06, 23:32)
Pasirūpinkite negirtomis pramogomis ir nesikvieskite muzikantų, kurie ragina gerti.
Kartais atsiranda ir tokių muzikantų kurie netik kad skatina gert, bet ir patys per šventę prisigeria

Oceanica - turbūt daugelis nuotakų būtėnt to ir bijo, kad tik nebūtų prisigėrusių ir nesamones darančių

Pritariu, visos nuotakos to paties bijo. As pati irgi bijau, kad jokiu pykciu nebutu, kad vyktu sklandziai, tikrai nesinori susigandinti nuotaikos sau ir kitiems,
QUOTE(~Emilija~ @ 2011 06 08, 23:06)
Pritariu, visos nuotakos to paties bijo. As pati irgi bijau, kad jokiu pykciu nebutu, kad vyktu sklandziai, tikrai nesinori susigandinti nuotaikos sau ir kitiems,
Aš jau žina, kokss barnis bus mano vestuvėse: mano mama žsipuls jaunojo tėvus, kad nedavė pinigų mūsų vestuvėms

Jeigu žinočiau, kad tiek sureikšmins mano tėvai tuos pinigus, neimčiau, nerengčiau nieko, ar po kokių trijų metų susitaupę atšvęstume.
QUOTE(vylabusle @ 2011 06 09, 15:31)
Aš jau žina, kokss barnis bus mano vestuvėse: mano mama žsipuls jaunojo tėvus, kad nedavė pinigų mūsų vestuvėms
Jeigu žinočiau, kad tiek sureikšmins mano tėvai tuos pinigus, neimčiau, nerengčiau nieko, ar po kokių trijų metų susitaupę atšvęstume.

QUOTE(vylabusle @ 2011 06 09, 16:31)

Suprantu tave, nors mes absoliuciai patys viska finansuojame, bet jo mama visur kisasi, o as negaliu to pakesti, o ne duok Dieve nepritarsi jai tai baigsis nekaip. Bet stengiuosi neimti jau i galva. Mano mama viskam pritaria, nes supranta kad sita diena vienintele gyvenime ir tai yra musu abieju svente ir turi buti viskas taip kaip tik mes norime. Beje musu su tavimi vestuves ta pacia diena kaip suprantu

Nežinau kodėl, bet man kažkokia paranoja, kad per vestuves nebus ką veikti, kad svečiai nuobodžiaus
Bandau viską padaryti, kad tik to išvengti, pati galvoju scenarijų, bet vis tiek bijau

QUOTE(mafijozė @ 2011 06 09, 22:24)
Nežinau kodėl, bet man kažkokia paranoja, kad per vestuves nebus ką veikti, kad svečiai nuobodžiaus
Bandau viską padaryti, kad tik to išvengti, pati galvoju scenarijų, bet vis tiek bijau

Tai vedeju nebus kaip suprantu?Tada sudetingiau