Na per mūsų vestuves taip pat buvo nedidelių kuriozų. Visų pirma važiuojant į Rotušę sustabdė policija vieną iš mūsų nuomotų mašinų

tačiau viskas labai greitai išsisprendė

Atvykus į Rotušę piršlys pasakė, kad jam kelnės suplyšo, tiesiai per užpakalį ir, kad jis nebeeis į Rotušę

viskas baigėsi laimingai, nes aš būdama nuotaka, pasirūpinau tokiais dalykais kaip siūlai ir adata mano krepšelyje

taigi piršlienė spėjo vienos iš kavinių tualete susiūti

Bažnyčioje jaunikis maunant žiedus priesaikos žodžius sakant suklydo, vietoj vardan Dievo Tėvo, pasakė vardan Tėvo Dievo... aš pradėjau juoktis, kunigas taip pat... atėjo laikas man sakyti, susikaupiau iš visų jėgų, tačiau toks buvo juoko priepolis užėjęs dėl jaunikio klaidos, kad vidury priesaikos vėl pradėjau juoktis, kunigas sako: kokia nuotaka šiandien linksma, na aišku ko liūdėti

kas negirdėjo visko, išėjus iš bažnyčios klausinėjo, ko aš ten juokiausi

Išėjus iš bažnyčios buvo nemažas vėjas ir žiedlapius pūtė atgal į tuos, kurie juos mėtė

Mano ir piršlienės suknelės buvo su tokiais kaip ir karoliukais, tai ištisai susikabindavo taip, kad ilgai reikėdavo narplioti, kad atsiskirti, o dar į Rotušę važiavom viena mašina

Tai tiek, bent jau kiek atsimenu