Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriozai per vestuves II

QUOTE(linamog @ 2011 01 08, 11:09)
Dar vaikas budama, dalyvavau antros kartos pusseseres vestuvese, 20 metu atgal. Pamenu, keista buvo, kodel jaunoji tokia pikta, susiraukusi ir tyli, o jaunikis kazkoks apdujes.................

istorija kaip iš kuriozų žurnalo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2011 01 08, 11:09)
Dar vaikas budama, dalyvavau antros kartos pusseseres vestuvese, 20 metu atgal. Pamenu, keista buvo, kodel jaunoji tokia pikta, susiraukusi ir tyli, o jaunikis kazkoks apdujes.

O siaubeli, cia jau ne svente, o kosmariska diena...net didziausiam priesui (siaip tokiu neturiu biggrin.gif ) tokiu vestuviu nelinkeciau doh.gif

Musu vestuves ganetinai neblogai praejo, niekas nepersigere blink.gif , jaunimas visas geram stovy buvo, net muzikantas iseidamas nusistebejo, sako, kaip keista, visi kokie blaivus biggrin.gif . Tik vat, grizus po kirpyklos, kai move man suknele pamerges, labai mazai atlaisvino ja, ir man maunantis, susigadino sukuosena ir veliumas nukrito doh.gif , o buvo taip gerai pritvirtinus kirpeja, tai visa diena jis man nedave ramybes, tik atvykus i sodyba, iskart nusiemiau ji. Na ir aisku ne malonumas buvo, kad ta diena buvo mmmm aplankiusios mane, tai vis laksciau i wc su palyda, kuri laike suknia, kol as forminaus... biggrin.gif
Atsakyti
pas mus tai po ceremonijos lauke buvo mini fursetukas ir ji aptarnauti turejo toks bachuriukas - kurio zmona prdajo gimdyt butent vestuviu diena... antram restorane pakeliui i baznycia mano vyras persamde kita padaveja - zodziu, gerai kas gerai baigiasi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Balta balta @ 2011 02 18, 02:44)
Čia net ne kuriozai, o košmarai unsure.gif

Per mano vestuves viskas praėjo nuostabiai, tik vienintelis dalykas buvo, kad per visą fotosesiją buvau nerealiai alkana (teko anksti keltis, paskui laiko nebuvo pavalgyt, paskui fotosesija ilgai užtruko, po visą Vilnių vaikščiojom...), tai suvalgiau duoną sudžiūvusią, kurią fotografė atnešė balandžiams paberti lotuliukas.gif

lotuliukas.gif
mes kažkada seniai su vyru mano draugės vestuvėse buvom, tai ten buvo pakviesta jos tėčio sesuo, tokia pagerianti moteris smile.gif mano draugė jos kviest nenorėjo, kad gėdos nepadarytų, bet tėvai nusprendė pakviesti, nes visgi tikra tėvo sesuo ir jaunosios teta, tai ji ten padarius gramelį pradėjo kalbas skelt, kaip jai gaila savo dukterėčios, kad ji išteka, kaip ji myli ją (nors su ja išvis nebendravo ji ) ir verkt balsu, kad visi nustebę žiūrėjom biggrin.gif tėvai ir tie nesupratę kas vyksta akis išpūtę stebėjo ją, o jos vyras ją ramino, kad gana kalbėt nesąmones. na o prasidėjus šokiams moteriškė išvis atsipalaidavo biggrin.gif nusiėmė batelius ir basa davė vaizdų, kad visi juokėmės už pilvų užsiėmę biggrin.gif tada ją vėl ramino vyras, ji pradėjo jį siuntinėt ant trijų raidžių, kilo didelis barnis, mano draugė verkė, tada jau draugės tėvas ją vedėsi per pykčius į lauką ir bandė apramint, tos tetos vyras išsikvietė taksi ir išvažiavo, palikęs ją, bet žodžiu galų gale pavyko išgabenti ir ją iš ten ir balius tesėsi toliau jau ramiai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rosebud1: 10 kovo 2011 - 23:42
Galvojau, ilisiu cia atsipalaidavimui nuo visu planavimu paskaitinet - kai kurios istorijos vertos filmo kadru sakyciau lotuliukas.gif taciau dabar pati kiek sunerimavau... ten visokios organizacines detales dar ne tiek svarbu, bet tarp sveciu irgi turesim keleta pakonfliktuoti neblaiviam stovyje megstanciu giminaiciu doh.gif o ypac girdejau is tevu, kad jie ten turi visokiu asmeniniu problemu siuo momentu doh.gif doh.gif doh.gif ju nekviesti neiseitis, nes jie prie artimiausiu giminiu, o kaip nepaversti sventes i kosmara? g.gif butu labai geda pries MB ir jo tevus, kure tokio dalyko tiesiog nesuprastu blink.gif ir siaip... ko gero reik tiketis, geriausio, nes mama sake su jais pasnekes blush2.gif
Atsakyti
Na per mūsų vestuves taip pat buvo nedidelių kuriozų. Visų pirma važiuojant į Rotušę sustabdė policija vieną iš mūsų nuomotų mašinų doh.gif tačiau viskas labai greitai išsisprendė thumbup.gif Atvykus į Rotušę piršlys pasakė, kad jam kelnės suplyšo, tiesiai per užpakalį ir, kad jis nebeeis į Rotušę blink.gif viskas baigėsi laimingai, nes aš būdama nuotaka, pasirūpinau tokiais dalykais kaip siūlai ir adata mano krepšelyje thumbup.gif taigi piršlienė spėjo vienos iš kavinių tualete susiūti lotuliukas.gif Bažnyčioje jaunikis maunant žiedus priesaikos žodžius sakant suklydo, vietoj vardan Dievo Tėvo, pasakė vardan Tėvo Dievo... aš pradėjau juoktis, kunigas taip pat... atėjo laikas man sakyti, susikaupiau iš visų jėgų, tačiau toks buvo juoko priepolis užėjęs dėl jaunikio klaidos, kad vidury priesaikos vėl pradėjau juoktis, kunigas sako: kokia nuotaka šiandien linksma, na aišku ko liūdėti lotuliukas.gif kas negirdėjo visko, išėjus iš bažnyčios klausinėjo, ko aš ten juokiausi lotuliukas.gif Išėjus iš bažnyčios buvo nemažas vėjas ir žiedlapius pūtė atgal į tuos, kurie juos mėtė biggrin.gif Mano ir piršlienės suknelės buvo su tokiais kaip ir karoliukais, tai ištisai susikabindavo taip, kad ilgai reikėdavo narplioti, kad atsiskirti, o dar į Rotušę važiavom viena mašina biggrin.gif Tai tiek, bent jau kiek atsimenu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(prada666 @ 2011 04 13, 20:22)
Na per mūsų vestuves taip pat buvo nedidelių kuriozų.

Oj linksmai thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(tuatra @ 2011 02 17, 13:46)
lotuliukas.gif Pasirodo, tai tu duoną iš balandžių atiminėji thumbup.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

QUOTE(prada666 @ 2011 04 13, 08:22)
Na per mūsų vestuves taip pat buvo nedidelių kuriozų.

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Tas su juoku baznycioje ypac geras biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(as-erika @ 2010 08 04, 17:21)

jusu papasakoti kuriozai tai cia tik lasas juros, palygint su tuo kas mums nutiko per vestuves thumbup.gif 

thumbup.gif biggrin.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Mano vestuves dar tik bus, o jau prasidejo... Zodziu liko maziau nei du menesiai, planavom svesti maniskio tevu sodyboje, pries pusmeti planuot pradejom ir jie neseniai pateike staigmena, kad ten nesvesime nes remontuot reik ..i jokias kalbas nejo.. mano tevai per kelias dienas turejo surast sodyba... sveciai sukviesti ,netoli 40zmoniu.. vasara toks sezonas kai visi savaitgaliai uzimti.. Na vis del to radome.
Zinoma gavosi daug brangiau viskas....
Ir be abejo galvos skausmai nesibaigia... Idomu kas bus vestuviu diena?
Atsakyti
QUOTE(Nesaldi @ 2011 05 19, 16:07)
Mano vestuves dar tik bus, o jau prasidejo... Zodziu liko maziau nei du menesiai, planavom svesti maniskio tevu sodyboje, pries pusmeti planuot pradejom ir jie neseniai pateike staigmena, kad ten nesvesime nes remontuot reik ..i jokias kalbas nejo.. mano tevai per kelias dienas turejo surast sodyba... sveciai sukviesti ,netoli 40zmoniu.. vasara toks sezonas kai visi savaitgaliai uzimti.. Na vis del to radome.
Zinoma gavosi daug brangiau viskas....
Ir be abejo galvos skausmai nesibaigia... Idomu kas bus vestuviu diena?

doh.gif Laikykis 4u.gif
Atsakyti
Dekui blink.gif Kazkokia panika priesvestuvine tikriausiai prasideda...
Atsakyti