Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriozai per vestuves II

Bet neturėti gražių prisiminimų iš tokios šventės... mastau.gif
Na, aš norėčiau turėti gražius, o ne tokius, kad vos berniukas nenuskendo, kad teta su drabužiais maudėsi, kad kažkas ne kažko buvo ir t.t. ir pan...
Atsakyti
ir mano vestuvės nebuvo kažkokia įspūdinga svajonių diena, kurią prisiminsiu visą gyvenimą mastau.gif taip niekada ir neplanavau... man buvo svarbu žmogus šalia, ceremonija (vienintelis dalykas vertas prisiminti visą gyvenimą, kurio neatsimenu, nes vis galvojau, kaip čia MB ašarom neaptaškyt doh.gif ), balta suknelė su kostiumu ir fotografas smile.gif gražiam prisiminimui liko įspūdingas nuotraukų albumas... o kas buvo aplinkui irnesakyk.gif pvz, į bažnyčią savo mašina nepuošta važiavom, gerai, kad dar MB ne už vairo buvo laugh.gif na ne esmė smile.gif esmė ta, kad vieni daro super šventę sau ar kitiems, čia jau kaip kas, kiti paprasčiausiai tos dienos taip nesureikšmina... kiekvienas įgyvendina savo svajones...
Atsakyti
QUOTE(mazge123 @ 2009 12 18, 21:26)
mes taipat gyvenom su vyru pas mano tevus, pagal visas tradicijas vyras isvazevo vakare namo apie 20val. tada prisiminem kad mes zadejom nuvaziuoti ant kapu pas mano ir jo diedukus, na ka, tada vyras apie12 nakties atvazevo pas mane is kito kauno galo ir nuvarem ant triju kapu kurie buvo tikrai tolokai. gryzau 3 nakties nuejau miegoti, uzmigau iskarto. ryte atsikeliau 5 val. atvazevo makiaziste (tiksliau nuvazevau pasitikti) padare makiaza, tada i kirpykla. ir stai jau jaunikis pas mane ant kiemo su pabroleis, pamerges pas mane staiga paziuriu kad vienos dar nera, skambinu sako as tuoi, kirpykloi uztrukau. jau taip susinervinau kad ziauru, po 10 min skambinu sako jau netoli, dar po 5 sako jau priepat, as ten staugiu rekiu ant jos o ji atrodo visai neskuba. pasirodo ji nebuvo issiplovus galvos tai tas suknistas kirpejas jai plove galva, bet ne kuo greiciau o kuo geriau su masaziukais, kremukais kaukytem...ir beto sukuosena mano mazos seses geresne buvo nei jos. tik suriso ant sono ir tuos pagarbanojo ai dar gele isege... pykau ant jos per visas vestuves, bet ji dar iki siol nesupranta del ko.

Is muilo burbulo ispustas dramblys...o poziuris doh.gif
...staugiu, rekiu ant jos...suknistas kirpejas...mazos sesers sukuosena geresne nei jos...
Su tokiu poziuriu ir charakteriu didziausias stebuklas, jog apskritai norinciu dalyvauti vestuvese buvo. Reikejo miske tuoktis, tai galetum rekti ir saukti i valias.
Tiesiog slykstu skaityti...pamergyte velavo 15 min!!!!!!
Atsakyti
QUOTE(pukuolyte @ 2010 01 29, 03:57)
Is muilo burbulo ispustas dramblys...o poziuris doh.gif
...staugiu, rekiu ant jos...suknistas kirpejas...mazos sesers sukuosena geresne nei jos...
Su tokiu poziuriu ir charakteriu didziausias stebuklas, jog apskritai norinciu dalyvauti vestuvese buvo. Reikejo miske tuoktis, tai galetum rekti ir saukti i valias.
Tiesiog slykstu skaityti...pamergyte velavo 15 min!!!!!!

Na Jūs gal per žiauriai, bet nuotaka tai tikrai kaip iš "nuotakų siaubūnių"...
Papildyta:
QUOTE(zuzla @ 2010 01 28, 12:35)
bet iš kitos pusės, gal gerai, kad žmogus nesureikšmina ir neverkia, kad vestuvių diena buvo nepataisomai sugadinta.. g.gif

Na, sureikšmini ar ne, vistiek reikalas - tas pats. Šiaip ar taip - nelabai vykusi šventė.
Atsakyti
Galiu pasakyt taip - nesureiksminau, ar tokios butent tokios geles bus mano puokstej <ja pamaciau tik prie baznycios>, ar taip papuosta bus baznycia <man visos geles grazios>, ar tokia sukuosena man padarys <dariau nezinomoj kirpykloj be rekomendaciju>, ar pamerges bus vienodom suknelem <joms nerinkau, tik rekomendavau> - ir ka - puokste buvo tarsi is mano svajoniu, baznycia skendejo gelese, sukuosena padaryta geriau, nei pati galejau isivaizduoti, pamergiu sukneles buvo identiskos spalvos, bet kiekvienai tinkancio modelio - o esme ta, kad nekreipdama demesio i smulkmenas ir be reikalo nesinervindama, ta diena buvau labiausiai issiilsejusi ir laimingiausia nuotaka pasaulyje su nuostabiai savaime susideliojusiom detalem smile.gif
P.s. o salia - nesusirauke artimi zmones biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noe: 29 sausio 2010 - 20:07
QUOTE(Noe @ 2010 01 29, 21:05)
Galiu pasakyt taip - nesureiksminau, ar tokios butent tokios geles bus mano puokstej <ja pamaciau tik prie baznycios>, ar taip papuosta bus baznycia  <man visos geles grazios>, ar tokia sukuosena man padarys <dariau nezinomoj kirpykloj be rekomendaciju>, ar pamerges bus vienodom suknelem <joms nerinkau, tik rekomendavau> - ir ka - puokste buvo tarsi is mano svajoniu, baznycia skendejo gelese, sukuosena padaryta geriau, nei pati galejau isivaizduoti, pamergiu sukneles buvo identiskos spalvos, bet kiekvienai tinkancio modelio - o esme ta, kad nekreipdama demesio i smulkmenas ir be reikalo nesinervindama, ta diena buvau labiausiai issiilsejusi ir laimingiausia nuotaka pasaulyje su nuostabiai savaime susideliojusiom detalem smile.gif
P.s. o salia - nesusirauke artimi zmones  biggrin.gif

drinks_cheers.gif thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Noe @ 2010 01 29, 21:05)
o esme ta, kad nekreipdama demesio i smulkmenas ir be reikalo nesinervindama, ta diena buvau labiausiai issiilsejusi ir laimingiausia nuotaka pasaulyje su nuostabiai savaime susideliojusiom detalem smile.gif
P.s. o salia - nesusirauke artimi zmones  biggrin.gif

g.gif ir ka anei vieno kurjozo? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(truth @ 2010 01 29, 21:57)
g.gif ir ka anei vieno kurjozo?  smile.gif

Perkraciau atminti, ir .. na tikrai nieko smile.gif Cia gal ta patarle tinka - "nevaryk Dievo i medi" ax.gif Kai per daug nesureiksmini kazkokiu smulkmenu, o tiesiog atsipalaidaves dziaugiesi diena, tai ir Dievai matyt padeda biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos,
Paskaitinejau cia ir as prisiminiau kurjoza is savo vestuviu:
Baznycia, priesaika... Ir cia mano vyras " As, (pasako mano varda) imu tave..... tyla" visa baznycia nutilo, kunigas ziuri i mus, vyras tyli susimaises tarp vardu, o man toks juokas uzejo. pradejau prunksti 4u.gif . Aciu dievui, vyras is naujo viska pasake ir si karta gerai thumbup.gif . Bet net juostoj uzfiksuoti sie kadrai. Iki siol kai tik prisimenam, taip su vyru iki asaru kvatojames. Nors jau sesi metai praejo lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Olginskiene @ 2010 02 02, 16:29)
Sveikos,
Baznycia, priesaika... Ir cia mano vyras " As, (pasako mano varda) imu tave..... tyla" visa baznycia nutilo, kunigas ziuri i mus, vyras tyli susimaises tarp vardu, o man toks juokas uzejo. pradejau prunksti 4u.gif . Aciu dievui, vyras is naujo viska pasake ir si karta gerai  thumbup.gif . Bet net juostoj uzfiksuoti sie kadrai. Iki siol kai tik prisimenam, taip su vyru iki asaru kvatojames. Nors jau sesi metai praejo  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif
Oij, jau tos priesaikos ir ziedeliai...ir nervai aisku biggrin.gif Ziuriu dazniausiai jie koja pakisa, bet uz tat yra ka prisimint ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Olginskiene @ 2010 02 02, 16:29)
Sveikos,
Baznycia, priesaika... Ir cia mano vyras " As, (pasako mano varda) imu tave..... tyla" visa baznycia nutilo, kunigas ziuri i mus, vyras tyli susimaises tarp vardu, o man toks juokas uzejo. pradejau prunksti 4u.gif . Aciu dievui, vyras is naujo viska pasake ir si karta gerai  thumbup.gif . Bet net juostoj uzfiksuoti sie kadrai. Iki siol kai tik prisimenam, taip su vyru iki asaru kvatojames. Nors jau sesi metai praejo  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif
Gerai, kad jus ne is tu nuotaku siaubuniu - o tai vestuvem tuo galejo ir baigtis biggrin.gif
Atsakyti
Paskaitinėjau kuriozus. Vieni linksmesni, kiti liūdnesni. Matyt, daug kas nuo mūsų pačių priklauso, ką norime laikyti atmintyje..
Susituokėm 2005 metais. Vestuvių dieną net šiandien prisimenu kaip vieną laimingiausių. Bet mūsų vestuvės taip pat neapsėjo be linksmų nesusipratimų ir nutikimų.
1 nesusipratimas. Pasidariau šukuoseną ir makiažą kirpykloj, kirpėja iškart nuometą prisegė ir pritvirtino, kad laikytųsi. Išsikviečiau taksą. Važiuot netoli, kokie keli km, bet Vilniaus senamiesčiu, kur vienpusis eismas. Kaip šiandien prisimenu atvažiavo žalias senukas mercedesas, o vairuotojas pamatęs mane su nuotakos nuometu susilydė wub.gif Visas pasididžiuodamas - va aš nuotaką vežu.. o kokia jūs graži.. ir daug daug gražių komplimentų, dar minėjo, kad jam pirmą kartą tenka nuotaką vežti ir kažkaip jis savo vestuves prisiminė.. Žodžiu viskas būtų labai gerai, bet sustojom prie vienos sankryžos, ten sunkvežimiukas (kuris vežė prekes į parduotuvę) neįsipaišė į posūkį ir teko už sunkvežimio stovinčiam pežukui (pežo modelis buvo vienas iš naujesnių) pavažiuot atgal, kad vietą sunkvežimiui atlaisvint. o už pežuko kaip tik mes stovėjom... Nežinau kur žiūrėjo pežuko vairuotojas, bet jis bumptelėjo į mūsų priekį. Gerai, kad nesmarkiai.. Išlipo mano taksi vairuotojas, pažiūrėjo į savo mercedeso bamperį ir į pežuko galą ir girdžiu kaip sako: tu ką.. nematai, kad aš nuotaką vežu, kaip aš dabar nuotakos nepristatysiu į vestuves.. numojo ranka į smulkią avariją, susitarė su anuo vairuotoju kad nei vienas pretenzijų neturi ir nuvežė mane namo. Po šiai dienai esu vairuotojui dėkinga, kad jis pristatė mane greit namo wub.gif
2 nesusipratimas. Bažnyčia. Mus tuokia, atlaikom normalias mišias su labai gražiu pamokslu, priesaikos, vestuviniai žiedai, palikėjimas laimingai ir ilgai gyventi.. ir kulminacija išeinant iš bažnyčios - nuotaka atsisveikinama pabučiuoja kunigą į skruostą.. Visi svečiai ir buvę bažnyčioj išlūžta nuo mano tokio poelgio.. biggrin.gif Matau kaip broliukas Astijus išrausta ir garsiai prisipažįsta, kad jo dar nei viena nuotaka nebučiavo.. biggrin.gif
3 nesusipratimas. Viskas nuostabu. Naktis arčiau ryto, muzikantai susipakavo, jau ir svečiai beveik išsiskirstė.. Su vyru žiūrim,kad jau laikas kaip ir namučių važiuoti - nusnausti nors valandėlę. Nuovargis jaučiasi, bet abu esam laimingi. Apsižiūrim, pasirodo raktus nuo namų palikom mašinoj, kuri jau seniai grąžinta savininkams. Pas mamą negalim eit miegot, nes iš toliau atvažiavusius svečius ten suguldėm. Perkratom pas ką galim važiuoti nakvoti. Paskambinam draugams. Atsiliepia apsimiegojęs balsas. Važiuojam nakvoti pas draugus. Va taip ir praleidom vestuvinę naktį ne namie, bet pas draugus, jų tėvų miegamajame.
Iki šiol juokdamiesi prisimenam savo "pirmąją vestuvinę naktį pas draugus" biggrin.gif
Kiek pamenu, išbyrėjo mano vestuvinė puokštė.. bet nelabai kreipiau į tai dėmesį. Dar atmintyje iškyla valso šokis, kurį repetuojame gamtoj, nes anksčiau neradom laiko pabandyti pašokti.. taip pat nedyla atsiminimas, kaip mano vyras mane nešė per visą baltąjį tiltą, net pasisukdamas aplink... Manau, kad viskas buvo nuostabu ir mane supo patys artimiausi ir mylimiausi žmonės.. Žodžiu, kaip ir minėjau, tai buvo viena laimingiausių dienų, kurią net ir šiandien prisimenu su nostalgija wub.gif
Atsakyti