Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriozai per vestuves II

QUOTE(Tomike @ 2009 09 18, 18:56)
Reikia ištrinti liniuotę  smile.gif

esu istrynus, bet vis atsiranda :Dkai pataisau zinute, dingsta :)nso...
Atsakyti
pas mus tai per vestuves kuriozu kaip ir nebuvo, bet va atejo linksmoji dalis, puokstes metimas... mergaites issirykiavo, nes nemazai pagaut norinciu buvo, sustingusiais veidais laukia...kol ale mesiu, as tik svyst nusisukus...ir pasigirsta juokas, nesupratau, atsisuku...visi i lempa rodo...pasirodo sventimo vietoj, tokia plati lempa, tai as kaip tikra krepshinio salies atstove uzmeciau ja ten... zodziu...teko antra kart bele kokia puokste mest, kad nenuvilt teket norinciu mergaiciu smile.gif
Atsakyti
joooo mergaites,paskaiciau jusu pasakojimus tai mano kaip sakoma kuriozai paliginus su jusu mazyte smulkena verysad.gif net pravirgde kai kurios istorijos verysad.gif mano vestuvese tiesiog nuvile asistentes,jos tiesiog buvo del grozio bigsmile.gif pvz:mano sukneles sleivas buvo pasakiskai grazus,galima pasakyti del jo ir paemiau suknele,kad baznicioj atrodiciau graziai na ir zinoma ant nuotrauku ir mano asistentes tiesiog ji paleizdavo bet umirsdavo graziai istesinti doh.gif na ir atrode kaip restainis biggrin.gif
dar buvo toks dalykas tai mano pasijonis,jis kazkaip ant pilvo susitrauke ir atrodzaiu kaip nescia niekas nepasake net fotografas,vat ir klausia dabar mane,o tu ne is reikalo susituokei? biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Ritusikas @ 2009 09 19, 20:29)
pas mus tai per vestuves kuriozu kaip ir nebuvo, bet va atejo linksmoji dalis, puokstes metimas... mergaites issirykiavo, nes nemazai pagaut norinciu buvo, sustingusiais veidais laukia...kol ale mesiu, as tik svyst nusisukus...ir pasigirsta juokas, nesupratau, atsisuku...visi i lempa rodo...pasirodo sventimo vietoj, tokia plati lempa, tai as kaip tikra krepshinio salies atstove uzmeciau ja ten... zodziu...teko antra kart bele kokia puokste mest, kad nenuvilt teket norinciu mergaiciu smile.gif

lotuliukas.gif gerai kad pati dar nepagavai.Maciau video kaip panels meta puokste ji atsimusa i lubas ir krenta atgal i rankas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ritusikas @ 2009 09 19, 19:29)

Cha, ten kur mes sventem, irgi didziule lempa buvo biggrin.gif Bet mane is anksto visi ispejo, kad neuzmesciau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(linulija @ 2009 09 19, 23:27)
dar buvo toks dalykas tai mano pasijonis,jis kazkaip ant pilvo susitrauke ir atrodzaiu kaip nescia niekas nepasake net fotografas,vat ir klausia dabar mane,o tu ne is reikalo susituokei? biggrin.gif

keista kad nieks napasakė. Matyt per graži buvai, visos pavydėjo blush2.gif
Atsakyti

O juokingas momentas nutiko CMB, kai paskelbus, kad mes jau vyras ir žmona, ir kad jauniki, pasveikinkit savo žmoną - mano brangiausias ramiu veidu man padavė ranką - tipo būk sveiks - doh.gif lotuliukas.gif tik po akimirkos gal pamatęs ištysusius pulko veidus - susiorientavo ir mane pabučiavo laugh.gif Kai pažiūriu dabar video, tai toj vietoj neišeina susilaikyt nesusijuokus ax.gif
[/quote
lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
keliu temą 4u.gif
Atsakyti
pas mus irgi be kuriozu neapsieita, aisku, ne tokie baisus ir rimti, issisukom smile.gif
is vakaro ilgai tvarkemes namus, dar turejau priesaika ismokt atmintinai (kunigas butinai liepe doh.gif ),tai uzmigau paryciais, ir, miegojus vos 3 val., pramigau pas kirpeja visa valanda, ji man pati skambina, sako, tai ar as taves sulauksiu?? as visa gerkle: "greit keliates visi!" sesuo su mama iskrito is lovu smile.gif islekem su sese nei nusimaudziusios nei dantu issivale (gerai, kad is vakaro issiprausem kaip reikiant), aisku, mano sukuosena buvo sugadinta doh.gif , tiksliau, jos nebuvo, atrodziau taip kasdieniskai, kaip visada, nors visi sake, kad graziai, bet paciai visa diena nuotaika gadino, nes tai, ka kirpeja suspejo (ir sugebejo) padaryt, issileido per 2 val.. anyway, dar velavo limuzinai, ir i CMB velavom 40 min, jau galvojom leksim su taxi, bet nieko, prieme.. baznycioje, jaunikiui duodant kunigui pinigus (is anksto neeme), iskrito visi pinigai ant grindu, gal apie 5000 lt, nes buvo pasiemes atsiskaityt uz daug ka, tai kunigos akys ant kaktos issoko biggrin.gif su ziedais irgi - buvo karsta, pirstai patine, vos ne vos uzmovem vienas kitam, bet jau buvom nusiteike tam ir net pasirepetave, tai niekas nepastebejo, kad sunkiai maunasi smile.gif pamerge, sveikindama mus, pasake: "kadangi tokia svente tik viena karta metuose..." tai iskritom is juoko lotuliukas.gif sake MB kad dabar kasmet turesim kelt vestuves smile.gif

na, kas dar - liudna, kad is 56 kviestu sveciu dalyvavo tik 34, dauguma net nepasivargino pranest, bet ka darysi, na, bet buvo tie, kuriems mes is tiesu svarbus.. paleidziant zibintus nakti tai tas vaskas, kuris lasa, visa sukneles prieki aptaske ir jaunikio kostiuma, niekas neperspejo, rubai visai sugadinti.. ir dar patarimas - paprasykit artimiausios drauges/seses/pamerges, kad stebetu sukuosena/veida (ar neblizga, ypac vakare), nes pati jau nematai, o nuotraukose doh.gif kadangi pas mus buvo beveik tik jaunimas, tai ir vestuves labai smagios buvo - nebuvo nei vieno "nuluzusio", visi dainavom, sokom, net prisest nebuvo kada smile.gif o ir nenorejo niekas sedet - net patys muzikantai sake, kad keista, jog nei vieno nereikia raginti nei dainuoti nei sokti smile.gif

o siaip tai dziaugiuosi savo vestuvemis - jos buvo tokios, kokiu ir norejome - grazi ir linksma svente mums ir musu artimiausiems draugams..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lillita: 18 gruodžio 2009 - 16:24
QUOTE(Lillita @ 2009 12 18, 17:22)
baznycioje, jaunikiui duodant kunigui pinigus (is anksto neeme), iskrito visi pinigai ant grindu, gal apie 5000 lt, nes buvo pasiemes atsiskaityt uz daug ka, tai kunigos akys ant kaktos issoko  biggrin.gif 

liuks lotuliukas.gif
vargsas kunigelis, cia sokas istiko, kad sitiek pinigu uz ceremonija gaus, cia antrakart sokas - ne jam, deja, ne jam... lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites 4u.gif
Pasiskaiciau as jusu pasakojimus ir savo vestuves prisiminiau smile.gif be didesniu kuriozu apsiejom, tiksliau ta diena tai viskas tobula atrode thumbup.gif nekreipiau demesio nei i tai, kad mano mylimas kaciukas mane "pasveikino" irezdamas naguciais dailius dryzelius ant krutines gerai matomoj vietoj, nei i tai, kad mano mielos pamerges tik savo isvaizda uzsiemusios buvo ir nesivargino padeti man net apsirengti, kazkaip neuzgavo net kai viena ju tiesiai sviesiai paklause, kiek mokejau uz makiaza ir pareiske, kad ji pati sau nemokamai grazesni pasidare (ne nebuvo jis kazkas ekstravagantisko, visiskai paprastas ir sumokejau uz ji ne aukso kalnus - 50 lt biggrin.gif ) blink.gif jauciausi kaip ant sparnu - pati laimingiausia ir pati graziausia 4u.gif Beje, ta pati mergaite ir per baliu jau vakare priejusi man nepasitenkinima pareiske, kad muzikantai sena ir "lieva" muzika groja ir kad maistas neskanus doh.gif Buvo ir viena mergele staiga uzsioziavusi ir visiems girdint pareiskusi, kad ja cia i tas vestuves tevai ateiti priverte (as apie tai nieko nezinojau ir ginkdie nenorejau, kad mano vestuvese kazkas per prievarta dalyvautu).
Ir niekas is situ dalyku man nei vienai akimirkai nuotaikos nesugadino. Nes zinojau, kad sitos dienos mes su MB laukem ne vienerius ir ne dvejus metus ir kad i sita svente buvo sudeta labai daug pastangu ir laiko smile.gif Paskui aisku, euforijai nurimus buna vis prisimeni, susinervini kazkaip g.gif . Kvietem tik artimiausius draugus ir gimines, o pasirodo yra zmoniu, kuriems elementarios kulturos truksta ir supratimo, kad reikia nuotaka per vestuves palaikyti, paziureti, kaip kazkas rase, ar veidas neblizga, ar suknele tvarkoj, ar sukuosena nebyra... Bent jau as visada taip dariau ir manau, kad tikros drauges taip ir turi elgtis blush2.gif O man realiai buvo pasakyta, kad makiazas negrazus, kad i vestuves nenorejo eit, kad balius nevykes, o i suknele tik ziurejo visos akis isputusios kaip i kazkoki siauba (na, nestandartine ta suknele sutinku, nepusta, paprastute ir man labai grazi) g.gif kazkaip toks elgesys priverte mane susimastyti, ka as su tokiais zmonemis veikiu ir kodel savo draugais laikau doh.gif bet gyveni ir mokaisi.
Todel noreciau pasakyti visoms busimoms nuotakoms - nebus niekada viskas tiksliai taip kaip planavot ir norejot, bet tai tokia ypatinga diena, kad neverta gadintis nuotaikos del kitu zmoniu netaktiskumo, chamiskumo, kazkokio neapsiziurejimo ir priekaistu.

P. S. cia gal nuskambejo sitas mano pasakojimas taip, kad visi nepatenkinti buvo ir viskas visiskai nevykusiai susikloste, taciau ozius rode tik tos kelios pamerges, o visiems kitiems tai labai viskas patiko ir ilgai dar geru zodziu tas musu vestuves minejo drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites ax.gif
Mano vestuves siaip praejo labai sklandziai, isskyrus viena atsitikima vestuviu ryta. Kadangi mes su vyru iki vestuviu gyvenom pas mano tevus, tai isvakarese cia suguzejo visas burys - mano sesuo su vyru ir kita sesuo su vyru, vaiku ir šuniuku. Na, dar is vakaro kai kas pasvente ir gerokai pries vidurnakti visi nuejom miegot, buvo pilni namai... Vestuviu rytas - visi kilom, kas i dusa, kas i miesta dar reikalu ir t.t. ir pan. mes su jaunesniaja seserimi issiruosem i kirpykla sukuosenu, makijazu...
Kiti isleke puost sale, mama su tete parveze geles - manaja puokste, pamergiu, pabroliu geles. Viska sumerke i vazas ir isleke vel. Niu ir tada savo darbo emesi namie vienas likes sesers suniukas - visu pirma isvarte kaledinius papuosimus (buvo kaledu metas), nuo stalo ragavo kazkokio maisto, o kas svarbiausia sugrauze visus pabroliu gelytes, iki vestuviu pradzios buvo likusios vos trys valandos. As vis dar buvau kirpykloj ir tevai per ta laika bego i gelyna, prajuokino ten dirbusias moteris, kurios akimirksniu padare naujas gelytes. Laimei šunelis nespejo suvalgyt mano puokštes, gal tada antros tokios ir nebutu padare... taigi viskas baigesi laimingai, bet as apie si ivyki suzinojau praejus kelioms savaites po vestuviu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dangerous: 18 gruodžio 2009 - 19:58
mes taipat gyvenom su vyru pas mano tevus, pagal visas tradicijas vyras isvazevo vakare namo apie 20val. tada prisiminem kad mes zadejom nuvaziuoti ant kapu pas mano ir jo diedukus, na ka, tada vyras apie12 nakties atvazevo pas mane is kito kauno galo ir nuvarem ant triju kapu kurie buvo tikrai tolokai. gryzau 3 nakties nuejau miegoti, uzmigau iskarto. ryte atsikeliau 5 val. atvazevo makiaziste (tiksliau nuvazevau pasitikti) padare makiaza, tada i kirpykla. ir stai jau jaunikis pas mane ant kiemo su pabroleis, pamerges pas mane staiga paziuriu kad vienos dar nera, skambinu sako as tuoi, kirpykloi uztrukau. jau taip susinervinau kad ziauru, po 10 min skambinu sako jau netoli, dar po 5 sako jau priepat, as ten staugiu rekiu ant jos o ji atrodo visai neskuba. pasirodo ji nebuvo issiplovus galvos tai tas suknistas kirpejas jai plove galva, bet ne kuo greiciau o kuo geriau su masaziukais, kremukais kaukytem...ir beto sukuosena mano mazos seses geresne buvo nei jos. tik suriso ant sono ir tuos pagarbanojo ai dar gele isege... pykau ant jos per visas vestuves, bet ji dar iki siol nesupranta del ko.
Atsakyti