Įkraunama...
Įkraunama...

Moterys bamba dėl niekų

QUOTE(piene78 @ 2008 07 01, 21:01)
kai kurioms moterims bambejimas ne nervai, o iskrova, po to nuotaika geresne mirksiukas.gif

pagal save sprendi? g.gif
Atsakyti
QUOTE(laureta @ 2008 07 01, 21:06)
pagal save sprendi? g.gif

ne, ne pagal save, pora pazistamu taip apie save pasipasakojo. Nors as irgi kartais bambekle blush2.gif bet kartais tai veiksmingiausias budas pasiekti tiksla ax.gif
Atsakyti
QUOTE(laureta @ 2008 07 01, 15:51)
As tyliai be kalbu paimu ir i siuksliu deze, o kai neranda parodau kur...

Bumbėdavau dėl kojinių-kelnių-šaukšto-dešros. Amžinai palikdavo ne vietoj. Tai ramia sąžine surinkdavau viską ir sumesdavau į didelį maišą ( kartu ir kojinės, ir žurnalas ir dešra... ) . Pirmiausia, aišku, pasigedo kojinių tongue.gif . Pasirausus po maišą - dingo įprotis švaistytis.
Atsakyti
QUOTE(vaivos juosta @ 2008 07 05, 21:28)
Bumbėdavau dėl kojinių-kelnių-šaukšto-dešros. Amžinai palikdavo ne vietoj. Tai ramia sąžine surinkdavau viską ir sumesdavau į didelį maišą ( kartu ir kojinės, ir žurnalas ir dešra... ) . Pirmiausia, aišku, pasigedo kojinių  tongue.gif  . Pasirausus po maišą - dingo įprotis švaistytis.

mane pamoke kai as tik susituokiau pries 14 metu. Bet neapsikentusi nevalos vyro, pameciau ji... kitai :hihihi
Bet sia auksine taisykle taikau iki siol. Aisku nemetu, kol nepasakau pasiimti. Jeigu nepasiima, tai antra karta nekartoju rolleyes.gif Mes su sunyte abi tvarkom namus. Nevietoj daiktas ir sutvarkome savaip. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Busimasis Tevelis @ 2008 06 25, 14:44)
Kodel jus fainiulkos kartais taip pradedat bambeti,kaip Belarus traktoriukas.....Brrrr? Ten ta palika,i to neatnešiai,kodel čia kojinė,o čia rubai numesti,tesiog viesulas namuose Kodėl?

Todel,kad norime tvarkos, jusu supratingumo,pagalbos ir palaikymo. O kai to nesulaukiam,ir prasideda..
Atsakyti
QUOTE(Busimasis Tevelis @ 2008 06 25, 14:44)
Kodel jus fainiulkos kartais taip pradedat bambeti,kaip Belarus traktoriukas.....Brrrr? Ten ta palika,i to neatnešiai,kodel čia kojinė,o čia rubai numesti,tesiog viesulas namuose Kodėl?

O aš keliu viesulą, nes man jau iki gyvo kaulo įgriso jo kompiuteriniai žaidimai. Man trūksta bendravimo, dėmesio ir tai išlenda per kitus dalykus ax.gif
Atsakyti
keliu ir as viesulus laiks nuo laiko, kad perdaug saldu nebutu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Margaretta @ 2014 02 20, 15:58)
keliu ir as viesulus laiks nuo laiko, kad perdaug saldu nebutu biggrin.gif

drinks_cheers.gif Profilaktikai biggrin.gif
Atsakyti
Bumba kai negirdi gal
Atsakyti
O kas sakė, kad gyvenimas bus lengvas? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jūrosdruska @ 2015 03 30, 21:01)
O kas sakė, kad gyvenimas bus lengvas? biggrin.gif

Niekam jis nera biggrin.gif Visi mes burbam biggrin.gif
Atsakyti
Aš turiu labai gra vyrą, kojinės ir rūbai visi visada savo vietoje, nešvarūs skalbinių dėžėj, bet pabambu dėl kitų dalykų. O bambu tada kai esu labai pavargusi ir pagalbos nesulaukiu, pavyzdžiui taisau valgyt iš o darbo dienos, vaikas sukasi apie kojas zyzdamas, o vyras žiūri tv. Kitom dienom nieko, bet kai esi pervargęs skandalas biggrin.gif
Atsakyti