variantas
as tai kojiniu metyma ne vietoje "isgydziau" sudejusi karta jo kojines jam i kisene striukes nematant..sake trauke pinigine darbe ir pasipyle o ka? negi reksi
Oi kaip mane tos kojines numetytos visur nervuoja, bet jau po truputi bandau isgydyti.Bratka visada metydavo kur papuola, tai viena deina sumeciau jam i jo spinta, kai atidare ir pasklido kvapas kazkuriam laikui susimaste, kad reik isvadas daryti.Paziuresim kaip ilgai tas veiks.
tai viena deina sumeciau jam i jo spinta, kai atidare ir pasklido kvapas kazkuriam laikui susimaste, kad reik isvadas daryti.Paziuresim kaip ilgai tas veiks.
nu dar vienas pasiulymas-tai meskit iskart i siukslyne kojines nu bet jei leidzia finansai taip elgtis
Kodel jus fainiulkos kartais taip pradedat bambeti,kaip Belarus traktoriukas.....Brrrr? Ten ta palika,i to neatnešiai,kodel čia kojinė,o čia rubai numesti,tesiog viesulas namuose Kodėl?
As neverkslenu,bet man gaila ir savo nervu ir zmonos nervu,kad ji bamba,o kartais as ja patraukiu per danti,kad bambekle,kartu pasijuokem.Na va,kad ir sendien man sako:Nupirk zurna.Ir aiskina nuvaziuok ten ir ten ir nupirk zurnala.O as sakau: Dar pasakyk kur priparkuoti masina.Ir pradejom juoktis