Įkraunama...
Įkraunama...

Moterys bamba dėl niekų

QUOTE(Afroditte @ 2008 06 26, 21:33)
kazkada megau,dabar vadovauju..tai igimta..ir klauso visi ne tik namie,darbe irgi  lithuania.gif naturaliai gaunas..tokia natura.. lotuliukas.gif

gal dar vyriskam kolektyvui?
Atsakyti
QUOTE(Afroditte @ 2008 06 26, 20:20)
variantas  drinks_cheers.gif
as tai kojiniu metyma ne vietoje "isgydziau" sudejusi karta jo kojines jam i kisene striukes nematant..sake trauke pinigine darbe ir pasipyle  bigsmile.gif o ka? negi reksi  wub.gif  bigsmile.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif įsivaizduoju kaip tai atrodė
Atsakyti
QUOTE(laureta @ 2008 06 27, 00:30)
gal dar vyriskam kolektyvui?

tik vyriskam nail.gif
Atsakyti
Oi kaip mane tos kojines numetytos visur nervuoja, bet jau po truputi bandau isgydyti.Bratka visada metydavo kur papuola, tai viena deina sumeciau jam i jo spinta, kai atidare ir pasklido kvapas kazkuriam laikui susimaste, kad reik isvadas daryti.Paziuresim kaip ilgai tas veiks.
Atsakyti
QUOTE(Ievosius @ 2008 06 27, 13:22)
tai viena deina sumeciau jam i jo spinta, kai atidare ir pasklido kvapas kazkuriam laikui susimaste, kad reik isvadas daryti.Paziuresim kaip ilgai tas veiks.

nu dar vienas pasiulymas-tai meskit iskart i siukslyne kojines bigsmile.gif nu bet jei leidzia finansai taip elgtis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Afroditte @ 2008 06 27, 15:27)
nu dar vienas pasiulymas-tai meskit iskart i siukslyne kojines bigsmile.gif nu bet jei leidzia finansai taip elgtis ax.gif

Jau isbandyta, nepadejo.Galiausiai pradejo kniaukti manasias o man ju budavo gaila ismesti tai issiskalbdavau.
Atsakyti
QUOTE(Ievosius @ 2008 06 27, 17:44)
Galiausiai pradejo kniaukti manasias o man ju budavo gaila ismesti tai issiskalbdavau.

Cia tai geras varijantas,ziurekit kad petkelniu nepradetu ,,vogti'' biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Afroditte @ 2008 06 27, 10:36)
tik vyriskam  nail.gif

thumbup.gif as irgi dirbau, jausmas neapsakomas. tvarka darai....
Atsakyti
QUOTE(Busimasis Tevelis @ 2008 06 25, 15:44)
Kodel jus fainiulkos kartais taip pradedat bambeti,kaip Belarus traktoriukas.....Brrrr? Ten ta palika,i to neatnešiai,kodel čia kojinė,o čia rubai numesti,tesiog viesulas namuose Kodėl?

As kartais pabumbu vien tam kad vyra panervint tongue.gif ,o seip tai nesu uzkietejus bumbekle. mirksiukas.gif
Atsakyti
As tyliai be kalbu paimu ir i siuksliu deze, o kai neranda parodau kur...
Atsakyti
QUOTE(laureta @ 2008 07 01, 15:51)
As tyliai be kalbu paimu ir i siuksliu deze, o kai neranda parodau kur...

thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Busimasis Tevelis @ 2008 06 26, 16:25)
As neverkslenu,bet man gaila ir savo nervu ir zmonos nervu,kad ji bamba,o kartais as ja patraukiu per danti,kad bambekle,kartu pasijuokem.Na va,kad ir sendien man sako:Nupirk zurna.Ir aiskina nuvaziuok ten ir ten ir nupirk zurnala.O as sakau: Dar pasakyk kur priparkuoti masina.Ir pradejom juoktis smile.gif

kai kurioms moterims bambejimas ne nervai, o iskrova, po to nuotaika geresne mirksiukas.gif
Atsakyti