Įkraunama...
Įkraunama...

Moterys bamba dėl niekų

QUOTE(Busimasis Tevelis @ 2008 06 26, 19:52)
o tokius vyrus kurie meto kur papuola kojines ir panašiai išsiusti į marsa

eik tu bigsmile.gif net i marsa... kur dingo vyriskas solidarumas bigsmile.gif

niekur ju siust nereik..vyru reik cia zemej..kas babkes kals ir namus statys nail.gif
o kojiniu nepasidejima galima panaikinti ir kitom priemonem tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Afroditte: 26 birželio 2008 - 19:56
QUOTE(Afroditte @ 2008 06 26, 20:31)
padejo ax.gif iskart..baimes jausmas daro savo..  bigsmile.gif  biggrin.gif

nu a visa kita metyma ne i savo vietas "isgyde" suns isigijimas  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif ...ziurejau ir dziaugiaus kaip vyras dusauja rades ne ten numestus sortus su skyle  bigsmile.gif  biggrin.gif ..o kas kaltas??? zmogus juk mastai,ka is gyvulio nori  bigsmile.gif

uz tai dabar viskas spintose,lentynose..

pas mane daiktai nesimeto, todel kad suniui geriau matosi ant zemes nei zmogui lotuliukas.gif
visai gerai ir bambeti nereikia. tyliai ramiai padarei, bet svarbiausia ir vyras nesupyko mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(laureta @ 2008 06 26, 19:57)
bet svarbiausia ir vyras nesupyko  mirksiukas.gif

nu dar butu supykes aggressive.gif
neee,viskas gerai.. irnesakyk.gif
senai tai buvo...atsimenu paskambino ir juokias..sako susirinkau prie bendradarbiu ir kisenen lotuliukas.gif ..

dabar stalciuj,sudeliotos pagal spalva net lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Afroditte @ 2008 06 26, 21:56)
eik tu  bigsmile.gif net i marsa... kur dingo vyriskas solidarumas  bigsmile.gif

niekur ju siust nereik..vyru reik cia zemej..kas babkes kals ir namus statys  nail.gif
o kojiniu nepasidejima galima panaikinti ir kitom priemonem  tongue.gif

oooo kokia pinigu jei reikia tik iš vyru,na nesusigadink prieš mane savo reputacijos iš viso biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Afroditte @ 2008 06 26, 22:02)
nu dar butu supykes  aggressive.gif
neee,viskas gerai..  irnesakyk.gif
senai tai buvo...atsimenu paskambino ir juokias..sako susirinkau prie bendradarbiu ir kisenen  lotuliukas.gif ..

dabar stalciuj,sudeliotos pagal spalva net  lotuliukas.gif

O dieve mano blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Busimasis Tevelis @ 2008 06 26, 20:04)
oooo kokia pinigu jei reikia tik iš vyru,na nesusigadink prieš mane savo reputacijos iš viso biggrin.gif

nu ne tik..dar gero sekso bigsmile.gif
a labai tai tave gasdina kaip vyra lotuliukas.gif lotuliukas.gif

mano reputacija nuo tavo nuomones apie mane visiskai nenukencia liezuvis.gif

nu "skaniai" einasi su tavim diskutuot..kaifas tiesiog lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Afroditte @ 2008 06 26, 21:02)
nu dar butu supykes  aggressive.gif
neee,viskas gerai..  irnesakyk.gif
senai tai buvo...atsimenu paskambino ir juokias..sako susirinkau prie bendradarbiu ir kisenen  lotuliukas.gif ..

dabar stalciuj,sudeliotos pagal spalva net  :lotuliukas:

nepykdyk lietuvisku vyru, jie gi iprate kad jiems patarnautu, pirma mama, o paskui zmona. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(laureta @ 2008 06 26, 20:14)
nepykdyk lietuvisku vyru, jie gi iprate kad jiems patarnautu, pirma mama, o paskui zmona.  bigsmile.gif

biggrin.gif zinau..
sitas personazas labai jamamas bigsmile.gif ir dar bijo..uzveda gi lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

o jei po tiesa tai nevargau as su vyru labai del to..nu nepaklause karta,kita..nu kylo mintis staigi..nu padariau..nu isejo..gyvenam toliau drinks_cheers.gif
nei rekimu,nei bumbejimu nei nieko...
jei jau bumbet pradedu siaip tai zino kad reiks "atidirbt" normaliai nakti hihihi.gif ir po viso bumbejimo toms moterims tada flirt.gif
Atsakyti
QUOTE(Afroditte @ 2008 06 26, 21:17)
biggrin.gif zinau..
sitas personazas labai jamamas  bigsmile.gif ir dar bijo..uzveda gi  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

o jei po tiesa tai nevargau as su vyru labai del to..nu nepaklause karta,kita..nu kylo mintis staigi..nu padariau..nu isejo..gyvenam toliau  drinks_cheers.gif
jei jau bumbet pradedu siaip tai zino kad reiks "atidirbt" normaliai nakti  hihihi.gif ir po viso bumbejimo toms moterims tada  flirt.gif

po tokiu zodziu... jeigu galetu medinis tai mane gun_bandana.gif
lotuliukas.gif
pasakyk ar jau taip blogai, vyras susitvarko, o tau ir bambeti nereikia. nes jeigu bambes, dirbti reikes ne tik diena, bet ir nakt.... bigsmile.gif
vat taip reikia tvarkytis.
SAUNUOLE thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Afroditte @ 2008 06 26, 22:17)
biggrin.gif zinau..
sitas personazas labai jamamas  bigsmile.gif ir dar bijo..uzveda gi  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

o jei po tiesa tai nevargau as su vyru labai del to..nu nepaklause karta,kita..nu kylo mintis staigi..nu padariau..nu isejo..gyvenam toliau  drinks_cheers.gif
jei jau bumbet pradedu siaip tai zino kad reiks "atidirbt" normaliai nakti  hihihi.gif ir po viso bumbejimo toms moterims tada  flirt.gif

Megsti vadovauti viskam ir visur? As ,,bijau'' tikrai taves,tu man ir gi idomi personaže,su
savo mintimis,na gerai ''padružka,, aš dabar žiuriu ,,Moterys meluoja geriau'' mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Busimasis Tevelis @ 2008 06 26, 20:31)
Megsti vadovauti viskam ir visur?

kazkada megau,dabar vadovauju..tai igimta..ir klauso visi ne tik namie,darbe irgi lithuania.gif naturaliai gaunas..tokia natura.. lotuliukas.gif

okei "simpatija" gero serialo ziurejimo...Mokykis,is pavadinimo kiek galima ismokt jau lotuliukas.gif devil.gif
Atsakyti
QUOTE(Busimasis Tevelis @ 2008 06 26, 20:43)
Jus baigite taip rašinėti aš tau sakiau ne JUS ,o TU,kaip taip rašai jaučiuosi labai senas

Tai kokio velnio į mane kreipiesi trečiuoju asmeniu smile.gif

Atsakyti
QUOTE(salve123 @ 2008 06 26, 22:46)
Tai kokio velnio į mane kreipiesi trečiuoju asmeniu smile.gif

poradijuoju tave
Papildyta:
QUOTE(Afroditte @ 2008 06 26, 22:33)
kazkada megau,dabar vadovauju..tai igimta..ir klauso visi ne tik namie,darbe irgi  lithuania.gif naturaliai gaunas..tokia natura.. lotuliukas.gif

okei "simpatija" gero serialo ziurejimo...Mokykis,is pavadinimo kiek galima ismokt jau  lotuliukas.gif  devil.gif

Matosi,kad tavo tokia natura mirksiukas.gif
Atsakyti