Įkraunama...
Įkraunama...

Moterys bamba dėl niekų

QUOTE(Maidenana @ 2008 06 26, 16:04)
Indus plauna indaplove.
Rubus plauna skalbimo mashina.
Buta valo valytoja.
Turime kiekvienas savo masina.
TV nei vienas neziurime.

g.gif a rubus kas surusiuoja pries dedant plaut? indus irgi reik sudet,isimt,sudeliot i vietas..nu buta tvarko valytoja rolleyes.gif cia jau nuskilo bigsmile.gif ...
Atsakyti
QUOTE(salve123 @ 2008 06 26, 19:08)
Nebambės, jei turės kitą žvilgsnį, matys kitas rankas, kvėpuos kitu oru....

Sutinku, tokioj situacijoj reikia ne pasikviesti pagalbininkes, o pakeisti bambeklę/bambeklį.

Laimė temos autoriuis neminėjo apie tokį bambėjimą. Autoriaus problema pataisoma nesunkiai.

P.S Man atrodo, kad autorius netgi džiaugiasi savo draugės dėmesiu. smile.gif

Ai, nu baikit, yra tokių žmonių, kurie bamba vardan bambėjimo biggrin.gif Bent jau man taip atrodo biggrin.gif tai tarsi gyvenimo būdas biggrin.gif

Jei bambėjimas iš principo netrukdo, tai nebūtina ką nors keisti irnesakyk.gif

Dėl autoriaus problemos (na, jei tai problema, o ne šiaip išsipasakojimas smile.gif) g.gif Jei žmonai bambėjimas patinka, tai nežinau kaip ten dėl to "nesunkiai" smile.gif

P.S.: Man irgi biggrin.gif Na gal ne tiek kad patinka, bet netrukdo gyventi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Hmmm... @ 2008 06 26, 19:20)

P.S.: Man irgi biggrin.gif Na gal ne tiek kad patinka, bet netrukdo gyventi biggrin.gif

Beliko, kad pats autorius patvirtintu mūsų spėjimus ir tema bus baigta. drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo salve123: 26 birželio 2008 - 18:32
Neblogas auklėjimo būdas yra sukrauti ne vietoje palikus daiktus mielajam/mielajai po nosimi-ant stalo,prie sriubos lėkštės, priešais kompo ekraną, į lovą ir pan. biggrin.gif bent susigėsti priverčia. Ir bumbėti nereikia-atnešei ir išėjai.. tongue.gif
Pirmąkart apanka, o vėliau jau rėkia-"Nenešk nenešk, einu jau...sutvarkysiu" lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sommer: 26 birželio 2008 - 19:15
QUOTE(Sommer @ 2008 06 26, 19:14)

Pirmąkart apanka, o vėliau jau rėkia-"Nenešk nenešk, einu jau...sutvarkysiu" lotuliukas.gif

variantas drinks_cheers.gif
as tai kojiniu metyma ne vietoje "isgydziau" sudejusi karta jo kojines jam i kisene striukes nematant..sake trauke pinigine darbe ir pasipyle bigsmile.gif o ka? negi reksi wub.gif bigsmile.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Afroditte @ 2008 06 26, 20:20)
variantas  drinks_cheers.gif
as tai kojiniu metyma ne vietoje "isgydziau" sudejusi karta jo kojines jam i kisene striukes nematant..sake trauke pinigine darbe ir pasipyle  bigsmile.gif o ka? negi reksi  wub.gif  bigsmile.gif  lotuliukas.gif

labai gera pamoka. tikiuosi padejo. saunuole
Atsakyti
QUOTE(laureta @ 2008 06 26, 19:26)
labai gera pamoka. tikiuosi padejo. saunuole

padejo ax.gif iskart..baimes jausmas daro savo.. bigsmile.gif biggrin.gif

nu a visa kita metyma ne i savo vietas "isgyde" suns isigijimas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif ...ziurejau ir dziaugiaus kaip vyras dusauja rades ne ten numestus sortus su skyle bigsmile.gif biggrin.gif ..o kas kaltas??? zmogus juk mastai,ka is gyvulio nori bigsmile.gif

uz tai dabar viskas spintose,lentynose..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Afroditte: 26 birželio 2008 - 19:32
Mano čiki-piki žmonelė geresnes ir nerasi visos jus motereles pabambat ir nereikia,o tokia kaip Afroditė tai iš viso žiauruole,jai man sudėtu kojinės į kišenes tai ka aš žinau,Afrodite aš taves bijot pradedu
Atsakyti
QUOTE(Busimasis Tevelis @ 2008 06 26, 19:38)
,o tokia kaip Afroditė tai iš viso žiauruole,jai man sudėtu kojinės į kišenes tai ka aš žinau,

tai zinok bijok biggrin.gif patarimas devil.gif

o ka jums reik padaryt kai jus negirdit zodzio?? ka siulai padaryt jums,vyrai saunuoliai??? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(salve123 @ 2008 06 26, 18:40)
Jokiu būdu netylėkite. Subtiliai demonstruokite vyriškumą.  smile.gif Tikrai padės. Ir pats tai žinote.  smile.gif

Jus baigite taip rašinėti aš tau sakiau ne JUS ,o TU,kaip taip rašai jaučiuosi labai senas
Papildyta:
QUOTE(Afroditte @ 2008 06 26, 21:40)
tai zinok bijok  biggrin.gif patarimas  devil.gif

o ka jums reik padaryt kai jus negirdit zodzio?? ka siulai padaryt jums,vyrai saunuoliai???  bigsmile.gif

Tokia moteri turetu namuose ne duok dieve apgink ir apsaugok

Afrodite-Ragana be šluotos

Ps:Juokauju mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Busimasis Tevelis @ 2008 06 26, 19:43)

Tokia moteri turetu namuose ne duok dieve apgink ir apsaugok

i klausima atsakyk,idealusis bigsmile.gif
Atsakyti
Aš tikrai ne idealus ir niekada toks nebusiu,nera idealių žmonių,o tokius vyrus kurie meto kur papuola kojines ir panašiai išsiusti į marsa o moteris?
Atsakyti