QUOTE(laureta @ 2008 06 25, 19:56)
kadangi pats apie savo apatines kelnaites nerasei, tai as neisdrysau
jeigu jusu abieju rubai metosi kambaryje ir vienas per savo ar kito laipote tai kame problema yra? ar tik bambejime> ar kad abu nesitvarkote?
Ji tvarkinga,negalvok nieko pikto
bet zinai,kaip visada savo darzo zmogus nemato dazniausiai ir cia ne tik sia tema
Papildyta:
QUOTE(salve123 @ 2008 06 25, 19:59)
Tikiu, kad pastebi nevietoje gulinčius stringus, bet esu tikra, kad neteko mylimosios apatinių dėlioti į skalbinių dėžę. Įžvelgi skirtumą?
Bamba ne dėl to, kad daiktai ne vietoje guli, o dėl to, kad dėlioti tuos daiktus reikia.
Mano apatinius ji retai nunesa i skalbenke as savo apatinius pats nesu,niekam neduodu
Papildyta:
QUOTE(salve123 @ 2008 06 25, 20:17)
Tiesiog yra skirtingi požiūriai į tapačius dalykus: tau ne vietoje gulintys daiktai nekelia rūpesčių, o draugei jie trukdo. Vat tau ir problema. Teks ieškoti ABIEMS kompromiso.: jai - mažiau zyzėti, o tau - rečiau mėtyti daiktus.
Sekmės.
Cia ne tik apie rubus apskritai jus niurzgekles esat apie rubus as kaip pavyzdi duodu.Sakykim vairuoju tai ji mane moko mane,kaip vaziuoti o man jai kas aiskinai,kaip vaziuoti labai erzina,beji ji man drauge geriausia ir meiluze nes ji mano zmona
Papildyta:
QUOTE(Afroditte @ 2008 06 25, 21:38)
nevalos
Labas ,,drauge'' vis dar pyksti ir dabar matau sedi forume,nenori dar taikytis