o gal filmukas apie vikruji mekigi pas ka nors netycia archyvuose yra?
o as vis dar neatstosiu ir paprasinesiu...gal kas turit raudonkepuraite lietuviskai...
ACIU is anksto
ACIU is anksto
QUOTE(dzhina @ 2008 08 08, 12:22)
o as vis dar neatstosiu ir paprasinesiu...gal kas turit raudonkepuraite lietuviskai...
ACIU is anksto
ACIU is anksto
Per tiek laiko, kiek aš su šiuo forumu draugauju, nesu mačiusi, kad kas būtų pasiūlęs LT variantą, ko gero teks pasitenkinti tuo, kuo turi
QUOTE(vėtrė @ 2008 08 08, 14:51)
Per tiek laiko, kiek aš su šiuo forumu draugauju, nesu mačiusi, kad kas būtų pasiūlęs LT variantą, ko gero teks pasitenkinti tuo, kuo turi
ehhhh...bandziau laime
QUOTE(Donalita @ 2008 08 07, 20:53)
Oho, skleroza, taigis ir 2shared paieška veikia, ale, kai vaikas zurkia, ir reikalauja kurmių čia ir dabar, tai smegenos visai neveikia...
Ačiukas
QUOTE(Aivita @ 2008 08 06, 14:56)
Gal man galite paaiškinti, kodėl, kai siunčiuosi filmuką, man rašo: You have already reache the upper limit of try, ir neatsiunčia filmuko iki galo?Ką tai reiškia ir ką daryt?
perdaznai ir perdaug bandei. kodel? - galim paspeliot...
1. parodyk nuoroda, paziurim ar gyva,
2. ar patikimas interneto rysys? gal jis nuolat trukineja ir todel badai ta pati adresa perdaug (!) kartu?
3. ar pakanka vietos ten, kur irasinejamas parsiustas...?
4. gal is ten kur siuntiesi draudziama siustis keleta failu iskart?
.... na nezinau.....
galetum pabandyt USDownloaderi , kartoja bandymus tik tiek kartu, kiek leista nustatymuose. palieki nakciai, ir tegu suka sarasa karusele
Ačiū Semkaa, kai tik instaliavau tą US downloaderį, filmukai vienas po kito plaukia, rekomenduoju visoms pradedančioms mamytėms, liuks daiktas, o kaip anksčiau vargau
QUOTE(Aivita @ 2008 08 13, 00:01)
Ačiū Semkaa, kai tik instaliavau tą US downloaderį, filmukai vienas po kito plaukia, rekomenduoju visoms pradedančioms mamytėms, liuks daiktas, o kaip anksčiau vargau
na ir i sveikata. instaliuot nereikia, tik irasyt i kompa
kada noresi siustis tiesioginius adresus (multiki.arj.lover...) uzdek varnele nustatymuose "siusti iprastinius adresus".
jei skaitai RU aplankyk autoriaus puslapi, is ten rasi nuoroda i foruma, kur autorius bendrauja su vartotojais. Forume klaust gali RU EN (Ukr, Lenk, Lt )
Laba Gal galite nurodyti, kur rasti Bitės Majos filmukų lietuviškai? Turim vieną iš linkomanijos, bet mažei jie vežantys labai, tai noriu ir kitus parodyti
Sveikos,mamytes. Gal kuri turit filmuka apie upeliuka,kur sako''tekek,tekek,upeliuk''.Visas akis praziurejau ieskodama.
QUOTE(asta1976 @ 2008 08 14, 21:26)
Sveikos,mamytes. Gal kuri turit filmuka apie upeliuka,kur sako''tekek,tekek,upeliuk''.Visas akis praziurejau ieskodama.
prašom
http://www.2shared.c...ek_upeliuk.html
Sveikutes
labai noretume filmuko apie agurkeli, kuris dainuoja"as zaliasis...agurkelis... nebaisus man vandenelis//"
Aciu
labai noretume filmuko apie agurkeli, kuris dainuoja"as zaliasis...agurkelis... nebaisus man vandenelis//"
Aciu