Įkraunama...
Įkraunama...

Senoji animacija lietuviškai ir ne tik - 9 dalis

QUOTE(ciaramashka @ 2008 08 01, 11:01)
Labukas,
kazin kodel man atsiuncia filmukus be garso? Coliuke, ispuikusi princese ir kt...? verysad.gif Gal ko nepadarau?

pabandyk atnaujinti kodekus
Atsakyti
QUOTE(dzhina @ 2008 08 01, 06:22)
gal kas atsimena  filmuka kaip berniukas su mama susipyko ir pabego, ieskojo kitos mamos, toks graudus filmukas, as visada susigraudindavau...pavadinimo nezinau...ten dainuoja "valgykit ledu tai labai skanu..."

Didieji šalčiai. Jei jau dingo iš 2shared, tai gal kas įmes, arba lauk manęs, kol aš po mėnesio kito turėsiu neribojamą internetą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Donalita @ 2008 08 01, 12:08)
Didieji šalčiai. Jei jau dingo iš 2shared, tai gal kas įmes, arba lauk manęs, kol aš po mėnesio kito turėsiu neribojamą internetą  smile.gif

Aciu 4u.gif
jau radau blush2.gif
http://www.2shared.c...alciai.html?s=1
Atsakyti
Sveikutės,
jau šimtas metų čia nesirodžiau ax.gif

Norėjau senbuvių užklausti, buvo vienoj tokioj temelėj nuorodos į galybę filmukų su kurmiais, bet negaliu prisiminti, kurioje iš jų g.gif
Gal kam su atmintimi geriau?
Mano panelė kurmio užsinorėjo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kenguryte @ 2008 08 05, 18:33)
Sveikutės,
jau šimtas metų čia nesirodžiau  ax.gif

Norėjau senbuvių užklausti, buvo vienoj tokioj temelėj nuorodos į galybę filmukų su kurmiais, bet negaliu prisiminti, kurioje iš jų  g.gif
Gal kam su atmintimi geriau?
Mano panelė kurmio užsinorėjo  biggrin.gif

Kenguryte, o aš galvojau, kad ir tu čia senbuvis ir moki paieška naudotis biggrin.gif

kurmiai
Atsakyti
Gal man galite paaiškinti, kodėl, kai siunčiuosi filmuką, man rašo: You have already reache the upper limit of try, ir neatsiunčia filmuko iki galo?Ką tai reiškia ir ką daryt? g.gif
Atsakyti
sveikutės.Atrodo jau senokai šioje temoje lankausi bet nežinau ar jau buvo ar kur pražiūrėjau norėčiau pasakos ,,katinėlis ir gaidelis".Gal kuri mamytė turi?
Atsakyti
QUOTE(zavin @ 2008 08 06, 15:00)
sveikutės.Atrodo jau senokai šioje temoje lankausi bet nežinau ar jau buvo ar kur pražiūrėjau norėčiau pasakos ,,katinėlis ir gaidelis".Gal kuri mamytė turi?

tikriausiai šitas... g.gif "Gaidelis auksaskiauterėlis"
http://www.2shared.c...isLTbypval.html
Atsakyti
QUOTE(Aivita @ 2008 08 06, 14:56)
Gal man galite paaiškinti, kodėl, kai siunčiuosi filmuką, man rašo: You have already reache the upper limit of try, ir neatsiunčia filmuko iki galo?Ką tai reiškia ir ką daryt? g.gif

aš nežinau, ką reiškia, lauk, kol iš atostogų sugrįš semkaa, jis čia viską supranta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aušrytė @ 2008 08 06, 15:02)
tikriausiai šitas... g.gif  "Gaidelis auksaskiauterėlis"
http://www.2shared.c...isLTbypval.html

Labai tau ačiu.Dukrytei labai patiko. thumbup.gif
Atsakyti

QUOTE(vėtrė @ 2008 08 05, 21:16)
Kenguryte, o aš galvojau, kad ir tu čia senbuvis ir moki paieška naudotis  biggrin.gif

kurmiai

Vėtre, niu privertei mane raudonuoti ax.gif
Naudojausi paieška, bet tik įėjus į senas senosios animacijos temas, visai nepagalvojau, kad galima per bendrą paiešką bandyti.
Vat gyveni ir mokaisi;)
Ačiukas!
Atsakyti
Pagalvojau, kaip čia tik 12 filmukų beliko, buvau įkėlus net 50.
Va šitaip truputį geriau smile.gif
Kurmiai
Atsakyti