gal galit pakartoti kas nors filmuka didieji šalčiai, kad atsidarytų..
Ačiū
QUOTE(vzilma @ 2009 02 13, 16:44)
Tai, kad viskas tvarkoj, kątik parsisiunčiau.
Labutis Ačiū visoms už toookius lobius
Aš parsisiunčiau... su dukryte sėdome žiūrėti filmuko ir praėjus pusei filmo baigėsi Nesupratau, kur dingo pabaiga
QUOTE(Ramaškė @ 2009 02 13, 20:06)
Tai, kad viskas tvarkoj, kątik parsisiunčiau.
Aš parsisiunčiau... su dukryte sėdome žiūrėti filmuko ir praėjus pusei filmo baigėsi Nesupratau, kur dingo pabaiga
QUOTE(ramux @ 2009 02 13, 21:20)
Labutis Ačiū visoms už toookius lobius
O jūs tikrai visą parsisiuntėt, gal ne visas parėjo? Pasitikrinkit
QUOTE(vėtrė @ 2009 02 13, 21:08)
O jūs tikrai visą parsisiuntėt, gal ne visas parėjo? Pasitikrinkit
Rodo, kad visas. Reiks ryt bandyt iš naujo parsisiųst Ačiū
QUOTE(ramux @ 2009 02 13, 23:58)
Rodo, kad visas. Reiks ryt bandyt iš naujo parsisiųst Ačiū
Patikrinau, iš tiesų šis filmukas ne visas įkeltas ar sugadintas, nors savo apimtimi kaip ir turėtų atitikti tikrąjį
Įkėliau jums savo Pas mane su pabaiga, labai tikiuosi, kad ir jums jį visą parodys
Didieji šalčiai LT (2)
QUOTE(emma @ 2009 01 31, 15:24)
Ką tik pabandžiau į 2 shared įkelt filmuką "Stebuklingas žiedas".Atrodo įsikėlė,bet kadangi čia bandau įkelt pirmą kartą,tai 2 shared,aš jo nerandu.Ogal visgi neįkėliau
Vis tik neįsikėlė šis filmas, įkėliau iš naujo
Stebuklingas žiedas LT
Jei kas dar neturit
Svečiuose pas nykštukus LT
QUOTE(vėtrė @ 2009 02 14, 00:28)
Patikrinau, iš tiesų šis filmukas ne visas įkeltas ar sugadintas, nors savo apimtimi kaip ir turėtų atitikti tikrąjį
Įkėliau jums savo Pas mane su pabaiga, labai tikiuosi, kad ir jums jį visą parodys
Didieji šalčiai LT (2)
Didieji šalčiai LT (2)
Dekui. Pabaiga yra
Sveikutes, gal kas zinot is kur parsisiut multiku apie kurmiuka toki, ceku ar tai pan.. Ten be zodziu tie multikai, kartais per LTV rodo Dukrai l. patinka
QUOTE(topsyte @ 2009 02 14, 21:47)
Sveikutes, gal kas zinot is kur parsisiut multiku apie kurmiuka toki, ceku ar tai pan.. Ten be zodziu tie multikai, kartais per LTV rodo Dukrai l. patinka
kurmis
Aciu
Vėtre, ačiū labai už "Didžiuosius šalčius"