Įkraunama...
Įkraunama...

Senoji animacija lietuviškai ir ne tik - 9 dalis

QUOTE(vzilma @ 2009 01 30, 10:46)
ir dar noras  mirksiukas.gif filmukas apie tai, kais yra galingiausias..kad zmogus galingiausiai (nugali kalna, veja ir kažkas panašiai..)

ax.gif
http://multiki.arjlo...silniy.avi.html RU ax.gif
Atsakyti
Sveikos,
nežinau, gal ne čia ieškau, bet labai norėčiau surasti filmą ,,Pasaka apie žvaigždžių berniuką". Gal kas netyčia turite, ar bent žinote , kur gauti. 4u.gif
Atsakyti
Labą vakarą,
gal kas žinote, kaip vadinasi filmukas apie pažaduką? Tas, kur sako- kur aš jį mačiau, nepamenu g.gif .Gal turit?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo joge: 04 vasario 2009 - 21:51
QUOTE(joge @ 2009 02 04, 22:51)
Labą vakarą,
gal kas žinote, kaip vadinasi filmukas apie pažaduką? Tas, kur sako- kur aš jį mačiau, nepamenu g.gif .Gal turit?

http://www.2shared.c...bypval.html?s=1

negarantuoju ar tas, bet "kur as ji maciau" tai filmuke apie koncerta. ten buratinas, piestukas, cipolinas, samodelkinas ir kiti blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(*Drugelis* @ 2009 02 04, 21:19)
... ,,Pasaka apie žvaigždžių berniuką"...

kazkaip neteko... o cia tikrai is senuju su lietuvisku igarsinimu? dar yra ir vakaru animacija, jeigu ka... drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveiki,

Gal pamenat buvo daug multikų su tokiais žmonėm, kurių nosys tookios apvalios ir didelės ir jie vis varžydavosi su tokiais berniukais mažom nosim g.gif (ale gerai skamba, bet aprašyt kitaip nemoku blush2.gif ) Kur jie ten iškylauja vasarą turiu, bet jie ten dar ledo rutulį žaidė ir dar daug serijų, tik nebepamenu jau doh.gif ten jie visai nekalba, tik muzika groja ir murma šiek tiek ax.gif Gal kas turit arba gal žinot kaip vadinasi, bandyčiau ieškotis g.gif AČIŪ 4u.gif
Atsakyti
O filmukas "Didieji šalčiai" ne visas, ar čia aš ieškot nemoku? blush2.gif

http://www.2shared.c...ji_salciai.html
Atsakyti
QUOTE(semkaa @ 2009 02 05, 09:32)
http://www.2shared.c...bypval.html?s=1

negarantuoju ar tas, bet "kur as ji maciau" tai filmuke apie koncerta. ten buratinas, piestukas, cipolinas, samodelkinas ir kiti  blush2.gif

Ačiū, pumpuosiu mirksiukas.gif , tikėkimės tas smile.gif
Atsakyti
kazkaip neteko... o cia tikrai is senuju su lietuvisku igarsinimu? dar yra ir vakaru animacija, jeigu ka... drinks_cheers.gif
[/quote]

Radau info, kad ,,Žvaigždžių berniukas" buvo pastatytas 1983m., jame dar ir Baikštytė vaidino. Bet man kažkodėl atmintis kužda, kad buvo ne vienas jo pastatymas. Laabai graži pasaka smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Drugelis*: 05 vasario 2009 - 11:27
QUOTE(joge @ 2009 02 04, 22:51)
Labą vakarą,

Šitas filmukas taip ir vadinasi „Kur aš jį mačiau?“ yra tik rusiškas ir seniai jau įkeltas
Kur aš jį mačiau? RU

QUOTE(Stiuardese @ 2009 02 05, 09:48)
Sveiki,

Gal pamenat buvo daug multikų su tokiais žmonėm, kurių nosys tookios apvalios ir didelės ir jie vis varžydavosi su tokiais berniukais mažom nosim  g.gif  (ale gerai skamba, bet aprašyt kitaip nemoku  blush2.gif ) Kur jie ten iškylauja vasarą turiu, bet jie ten dar ledo rutulį žaidė ir dar daug serijų, tik nebepamenu jau  doh.gif ten jie visai nekalba, tik muzika groja ir murma šiek tiek  ax.gif Gal kas turit arba gal žinot kaip vadinasi, bandyčiau ieškotis  g.gif AČIŪ  4u.gif

RU tėmelėje yra įkeltos nuorodos : „Įvartį įvartį“, „Prihodi na kotok“, „Svečiuose pas vasarą“

Svečiuose pas vasarą

Prihodi na kotok

Įvartį Įvartį
Atsakyti
QUOTE(vėtrė @ 2009 02 05, 12:57)
RU tėmelėje yra įkeltos nuorodos : „Įvartį įvartį“, „Prihodi na kotok“, „Svečiuose pas vasarą“

O jie tik 3 multikai buvo ?
Atsakyti
QUOTE(Stiuardese @ 2009 02 05, 14:26)
O jie tik 3 multikai buvo ?

Man atrodo, kad jų buvo daugiau. RU temoje rasi nuorodų į rusų saitus, iš kurių gali parsisiųsti visus savo norimus filmukus. Tiesiog nematau prasmės iš vienos failų saugyklos siųstis man, ir įkelti į 2Sharedo saugyklą. Rusiškus filmukus siųskitės patys 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(semkaa @ 2009 02 05, 08:32)

Buvo filmas Žvaigždžių berniukas. Bet man rodos į lietuvių kalbą jo išvertę tikrai nebuvo. Bet jo neradau. schmoll.gif

QUOTE(vėtrė @ 2009 02 05, 15:50)
Tiesiog nematau prasmės iš vienos failų saugyklos siųstis man, ir įkelti  į 2Sharedo saugyklą. Rusiškus filmukus siųskitės patys  4u.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti