Maniškiui patinka labai traukinukai. Aš turiu tik "Garvežiukas iš Ramunių stotelės". Gal žinot dar kokių filmukų su traukinuku?
QUOTE(Joleks @ 2009 01 27, 13:53)
Maniškiui patinka labai traukinukai. Aš turiu tik "Garvežiukas iš Ramunių stotelės". Gal žinot dar kokių filmukų su traukinuku?
Ne apie traukinuką o su traukinuku toks smagus senas filmukas - Aliošos pasakos yra
Aliošos pasakos LT
QUOTE(miminukas2 @ 2009 01 27, 16:21)
O gal kas nors tada turite ta filmuką "kalnų daina"? Nes visi jo tik ieško, ir aš tame tarpe....
As irgi jo ieskojau. Abejoju ar kas turi. Viename forume parasyta, kad jis uzdraustas. Rusiskuose irgi nieko
Gal kas nors atsimena, kaip vadinasi filmukas, kur mama dave mergaitei duona ar pyraga, kad nunestu berods senelei, o ji ta duona imete i bala, kad neissiteptu bateliu. Tada rupuze mergaite paverte pauksciuku ir si turejo prinesti pilna pintine javu, tik tada vel atvirto i mergaite...
QUOTE(Dilgynė @ 2009 01 27, 18:50)
As irgi jo ieskojau. Abejoju ar kas turi. Viename forume parasyta, kad jis uzdraustas. Rusiskuose irgi nieko
...gal dėl to, kad ten mergiotei "galvą nusuka"?...
sveikutės
Gal turit kokį nors filmuką apie draugiškumą?? Mano vaikas nelabai nori dalintis su draugais..nešėm obuolių į darželį, o jis ir sako-"aš noriu vienas valgyti, nenoriu dalintis... " gal rasciau kaip giliau paaiskinti mano aiškinimus apie dalinimasi.
Gal turit kokį nors filmuką apie draugiškumą?? Mano vaikas nelabai nori dalintis su draugais..nešėm obuolių į darželį, o jis ir sako-"aš noriu vienas valgyti, nenoriu dalintis... " gal rasciau kaip giliau paaiskinti mano aiškinimus apie dalinimasi.
QUOTE(vzilma @ 2009 01 29, 10:11)
sveikutės
man atrodo kad saldi pasaka apie drakoniuka saldainiu fabrike
QUOTE(dzhina @ 2009 01 29, 11:00)
ačiū laaabai
ir dar noras filmukas apie tai, kais yra galingiausias..kad zmogus galingiausiai (nugali kalna, veja ir kažkas panašiai..)
ačiū
ir dar noras filmukas apie tai, kais yra galingiausias..kad zmogus galingiausiai (nugali kalna, veja ir kažkas panašiai..)
ačiū
[/quote]
Man atrodo jum turetu tikt "Jarangoje dega ugnis" http://www.2shared.c...&...amp;x=0&y=0
ačiū
[/quote]
Man atrodo jum turetu tikt "Jarangoje dega ugnis" http://www.2shared.c...&...amp;x=0&y=0
Ką tik pabandžiau į 2 shared įkelt filmuką "Stebuklingas žiedas".Atrodo įsikėlė,bet kadangi čia bandau įkelt pirmą kartą,tai 2 shared,aš jo nerandu.Ogal visgi neįkėliau
QUOTE(emma @ 2009 01 31, 15:24)
Ką tik pabandžiau į 2 shared įkelt filmuką "Stebuklingas žiedas".Atrodo įsikėlė,bet kadangi čia bandau įkelt pirmą kartą,tai 2 shared,aš jo nerandu.Ogal visgi neįkėliau
Nenusimink, jei pabėgo nuoroda, paieškoje galėsi surasti savo filmuką rytoj, dažniausiai po paros jie atsiranda, tada suprasi įkėlei, ar ne