Įkraunama...
Įkraunama...

Senoji animacija lietuviškai ir ne tik - 9 dalis

Maniškiui patinka labai traukinukai. Aš turiu tik "Garvežiukas iš Ramunių stotelės". Gal žinot dar kokių filmukų su traukinuku?
Atsakyti
QUOTE(Joleks @ 2009 01 27, 13:53)
Maniškiui patinka labai traukinukai. Aš turiu tik "Garvežiukas iš Ramunių stotelės". Gal žinot dar kokių filmukų su traukinuku?

Ne apie traukinuką o su traukinuku toks smagus senas filmukas - Aliošos pasakos yra smile.gif
Aliošos pasakos LT
Atsakyti
O gal kas nors tada turite ta filmuką "kalnų daina"? Nes visi jo tik ieško, ir aš tame tarpe....
Atsakyti
QUOTE(miminukas2 @ 2009 01 27, 16:21)
O gal kas nors tada turite ta filmuką "kalnų daina"? Nes visi jo tik ieško, ir aš tame tarpe....

As irgi jo ieskojau. Abejoju ar kas turi. Viename forume parasyta, kad jis uzdraustas. Rusiskuose irgi nieko schmoll.gif
Atsakyti
Gal kas nors atsimena, kaip vadinasi filmukas, kur mama dave mergaitei duona ar pyraga, kad nunestu berods senelei, o ji ta duona imete i bala, kad neissiteptu bateliu. Tada rupuze mergaite paverte pauksciuku ir si turejo prinesti pilna pintine javu, tik tada vel atvirto i mergaite... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dilgynė @ 2009 01 27, 18:50)
As irgi jo ieskojau. Abejoju ar kas turi. Viename forume parasyta, kad jis uzdraustas. Rusiskuose irgi nieko  schmoll.gif

...gal dėl to, kad ten mergiotei "galvą nusuka"?... unsure.gif
Atsakyti
4u.gif sveikutės 4u.gif
Gal turit kokį nors filmuką apie draugiškumą?? Mano vaikas nelabai nori dalintis su draugais..nešėm obuolių į darželį, o jis ir sako-"aš noriu vienas valgyti, nenoriu dalintis... blush2.gif " gal rasciau kaip giliau paaiskinti mano aiškinimus apie dalinimasi. g.gif
Atsakyti
QUOTE(vzilma @ 2009 01 29, 10:11)
4u.gif  sveikutės  4u.gif
Gal turit kokį nors filmuką apie draugiškumą?? Mano vaikas nelabai nori dalintis su draugais..nešėm obuolių į darželį, o jis ir sako-"aš noriu vienas valgyti, nenoriu dalintis... blush2.gif " gal rasciau kaip giliau paaiskinti mano aiškinimus apie dalinimasi. g.gif

man atrodo kad saldi pasaka apie drakoniuka saldainiu fabrike drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(dzhina @ 2009 01 29, 11:00)
man atrodo kad saldi pasaka apie drakoniuka saldainiu fabrike drinks_cheers.gif

4u.gif ačiū laaabai 4u.gif

ir dar noras mirksiukas.gif filmukas apie tai, kais yra galingiausias..kad zmogus galingiausiai (nugali kalna, veja ir kažkas panašiai..)
4u.gif ačiū
Atsakyti
ir dar noras mirksiukas.gif filmukas apie tai, kais yra galingiausias..kad zmogus galingiausiai (nugali kalna, veja ir kažkas panašiai..)
4u.gif ačiū
[/quote]

Man atrodo jum turetu tikt "Jarangoje dega ugnis" http://www.2shared.c...&...amp;x=0&y=0
Atsakyti
Ką tik pabandžiau į 2 shared įkelt filmuką "Stebuklingas žiedas".Atrodo įsikėlė,bet kadangi čia bandau įkelt pirmą kartą,tai 2 shared,aš jo nerandu.Ogal visgi neįkėliau verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(emma @ 2009 01 31, 15:24)
Ką tik pabandžiau į 2 shared įkelt filmuką "Stebuklingas žiedas".Atrodo įsikėlė,bet kadangi čia bandau įkelt pirmą kartą,tai 2 shared,aš jo nerandu.Ogal visgi neįkėliau  verysad.gif

Nenusimink, jei pabėgo nuoroda, paieškoje galėsi surasti savo filmuką rytoj, dažniausiai po paros jie atsiranda, tada suprasi įkėlei, ar ne 4u.gif
Atsakyti