Įkraunama...
Įkraunama...

Senoji animacija lietuviškai ir ne tik - 9 dalis

QUOTE(Aušrytė @ 2008 12 06, 14:30)

oi aciu labai 4u.gif
Atsakyti
o cia kazin visom mamytem ar tik man vienai taip ilgai siuncia filmuka? siuncia apie 3 val. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rudaaake* @ 2008 12 06, 15:07)
o cia kazin visom mamytem ar tik man vienai taip ilgai siuncia filmuka? siuncia apie 3 val.  g.gif

man irgi, bet tai siuntimo laikas priklauso nuo failo dydzio ir nuo interneto greicio
Atsakyti
aisku,dekui,taip ir galvojau kad greiciausiai del to smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aušrytė @ 2008 12 06, 14:30)

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Gal kas turit kažką panašaus į PUSRYČIAI- JĖGA, mano mažei labai patiko thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ANAKARIDIS @ 2008 12 11, 14:56)
Gal kas turit kažką panašaus  į PUSRYČIAI- JĖGA, mano mažei labai patiko thumbup.gif

Įkeltas jau seniau, paieška reikia daugiau naudotis rolleyes.gif

Pusryčiai jėga

Atsakyti
Aš tą filmuką jau seniai turiu, aš tik klausiau gal ką panašaus į tą filmuką turite. Žinau kad dar lygtais yra Paršiukas Čiukas irgi Lietuvškas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ANAKARIDIS @ 2008 12 11, 15:21)
Aš tą filmuką jau seniai turiu, aš tik klausiau gal ką panašaus į tą filmuką turite. Žinau kad dar lygtais yra Paršiukas Čiukas irgi Lietuvškas blush2.gif

Aišku, dabar supratau biggrin.gif
Atsakyti
Ačiū labai Jums už nuostabius filmukus 4u.gif Mano vaikui jie labiau patinka, nei dabartiniai. O ir man labai įdomu prisiminti 4u.gif Ačiū dar kartelį aciuks.gif
Atsakyti
Jei galit, priminkit kaip vadinasi tas filmukas, kur vaikas tampėsi pirštinėlę vietoj šuniuko... Negaliu niekaip atkasti, gal kur pražiūrėjau... ax.gif
iš anksto, labai dėkoju... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Violetakund @ 2008 12 12, 11:44)
Jei galit, priminkit kaip vadinasi tas filmukas, kur vaikas tampėsi pirštinėlę vietoj šuniuko...  Negaliu niekaip atkasti, gal kur pražiūrėjau...  ax.gif
iš anksto, labai dėkoju...  4u.gif

pirštinaitė
Atsakyti