Gal ir sita filmuka kas atsimins, kur ruosesi mergaite ir berniukas naujiems metams ir mokes eilerascius. Berniukas vis pamirsdavo zodzius ir sakydavo, kad jis bijo. Kaip Senis Saltis skubejo pas juos i svente.
Man rodos vadinasi KAI ISIZIEBIA EGLUTES
QUOTE(vėtrė @ 2008 11 27, 19:51)
Ateik pačiuožinėti aš jau įkėliau - prixodi na kotok tai tas pats
Kalnų daina nerasi, neieškok nerastas
Katinas leopoldas yra visas rinkinys įkeltas, naudokis daugiau paieška
Katinas Leopoldas
o iš 2Sharedo jau visus įkeltus atsisiuntei iš senosios animacijos? Siūlau tau juos visus siųstis, nes paskui ištrins saugykla, sakysit, kad vėl nespėjot atsisiųsti
Kalnų daina nerasi, neieškok nerastas
Katinas leopoldas yra visas rinkinys įkeltas, naudokis daugiau paieška
Katinas Leopoldas
o iš 2Sharedo jau visus įkeltus atsisiuntei iš senosios animacijos? Siūlau tau juos visus siųstis, nes paskui ištrins saugykla, sakysit, kad vėl nespėjot atsisiųsti
Katino Leopldo rinkini turiu,kažkaip buvau pražioplinus ,kad ten ir Kerštas yra O Interviu tai arba vel pražioplinau,arba aplamai tokio ne nebuvo?
O šiaip tai labai sažiningai skaičiau visas SN Lt dalis (išskyrus kelias tas, kurios dabar jau ištrintos) ir ka galejau,ta siunčiausi (nes daug kur nuorodos jau nebeveike),rodos ir iš 2shared viska atsisiunčiau (tik paskutines kelias dienas kažko streikuoja).Tad jeigu ka ir pražioplinau,tai tikrai per klaida,kaip sakant netyčia Todel nepykit
sveikos, cia siaip pasmalsavimui: kas ziuri tuos visus filmukus - mamos ar vaikai? man kartais atrodo, kad mano sunui jau uztektu filmuku, bet kad mama azarta pagavo ir vis siuncasi
beje, gal kas pamena, kos pavadinimas filmuko apie naminuka, kur gyveno bute atrodo ventiliacijos angoj... lygtais, kad jo vardas buvo Kuzia?
beje, gal kas pamena, kos pavadinimas filmuko apie naminuka, kur gyveno bute atrodo ventiliacijos angoj... lygtais, kad jo vardas buvo Kuzia?
QUOTE(gijele @ 2008 11 28, 16:23)
sveikos, cia siaip pasmalsavimui: kas ziuri tuos visus filmukus - mamos ar vaikai? man kartais atrodo, kad mano sunui jau uztektu filmuku, bet kad mama azarta pagavo ir vis siuncasi
man tai jau kaip hobis tapo
[quote=gijele,2008 11 28, 16:23]
Aš,kadangi dar be Kinderiu, tai pradejau siustis ,kad galečiau juos parodyti sunenams,bet pati labiau susidomejusi jais nei kad mano sunenai ]
[quote=dzhina,2008 11 28, 17:46]
[/quote]
Pritariu
Aš,kadangi dar be Kinderiu, tai pradejau siustis ,kad galečiau juos parodyti sunenams,bet pati labiau susidomejusi jais nei kad mano sunenai ]
[quote=dzhina,2008 11 28, 17:46]
[/quote]
Pritariu
Kaip butu smagu, kad visu filmuku kokybe butu tokia gera kaip "Ateik pačiuožineti " ir "Miško kronika"(ru). Ir video ir audio tikrai labai geros kokybes . Dekui Vetrei.
QUOTE(stebukliukas @ 2008 11 28, 12:26)
Man rodos vadinasi KAI ISIZIEBIA EGLUTES
Aciu jau parsisiunciau
Ir as sio filmuko noreciau
Is tiesu labai smagu, kai filmukai buna geros kokybes
gal kas dar turi kokiu filmuku apie ziema
QUOTE(diwa27 @ 2008 11 30, 19:04)
gal kas dar turi kokiu filmuku apie ziema
Nepatingėk, paskaityk kelis puslapius atgal 26 psl., tikrai neseniai buvo kalbėta jau apie tai, ir dar senoji animacija ru paskaitinėk, tikrai rasi visko daug