Pagaliau
Stebuklingas paukštis lt
QUOTE(byne @ 2008 06 26, 22:21)
ačiū, tau, byne
gal dar ko turi LT...reto?
QUOTE(byne @ 2008 06 26, 23:21)
Labai, labai, labai, labai, labai AČIŪ, Byne,!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
QUOTE(Aušrytė @ 2008 06 26, 22:42)
ačiū, tau, byne
Nėra už ką .
O kas tas reto , visko daug turiu .
Kažką pamenu, lyg "Dėžutė su paslaptimi " prašė. Galiu įkelt
QUOTE(byne @ 2008 06 27, 08:26)
Nėra už ką .
gal ko dar nebuvo įkelta... , aš tai turiu tokių, bet jie RU...
QUOTE(Aušrytė @ 2008 06 27, 10:51)
gal ko dar nebuvo įkelta... , aš tai turiu tokių, bet jie RU...
Gal galėtum, Aušryte,kai turėsi laisvesnio laiko, įkelti tų rusiškų filmukų...
Labai ačiū ,Aušryte, už Linksmąją karuselę!!!!!
nu gal ir galėčiau...
gal kas turit filmuka apie raudonkepuraite?
Gal kas nors turite filmuką apie meškiuką, kuris bijojo eit per tiltuką, bijojo to, kuris gyvena upelyje, t.y. savo atvaizdo. Būčiau labai dėkinga
Ir dar patarimo paprašysiu, noriu savo mažiui multikus perrašyt į DVD kompaktą, kad per TV parodyčiau, ne per kompą. Noriu sugrūst daug .avi formatu (DVD grotuvas nuskaito), bet labai reiktų ir meniu pasidaryt (ta prasme, sukišt į Data DVD neišeina, nes rodo visus filmukus iš eilės) - su kokia programa patartumėt?
Atsiprašau, kad truputį ne į temą
Ir dar patarimo paprašysiu, noriu savo mažiui multikus perrašyt į DVD kompaktą, kad per TV parodyčiau, ne per kompą. Noriu sugrūst daug .avi formatu (DVD grotuvas nuskaito), bet labai reiktų ir meniu pasidaryt (ta prasme, sukišt į Data DVD neišeina, nes rodo visus filmukus iš eilės) - su kokia programa patartumėt?
Atsiprašau, kad truputį ne į temą
QUOTE(nerko @ 2008 06 27, 23:43)
gal kas turit filmuka apie raudonkepuraite?
turiu tik rusišką
Dėžutė su paslaptimi
Ainuk, gal tu turi parsisiuntus lietuvišką Raudonkepuraitę? Kažkada seniai supervyras buvo įkėlęs, bet aš neparsisiunčiau, nes neturėjau galimybių
QUOTE(byne @ 2008 06 28, 09:37)
turiu tik rusišką
Dėžutė su paslaptimi
Ainuk, gal tu turi parsisiuntus lietuvišką Raudonkepuraitę? Kažkada seniai supervyras buvo įkėlęs, bet aš neparsisiunčiau, nes neturėjau galimybių
Dėžutė su paslaptimi
labai labai aciu, tegu rusiskai mokinasi