QUOTE(siaubute @ 2008 11 24, 19:07)
Tai čia jie vsi dingo ar tik paieška neveikia?
Viskas jau susitvarkė
Tai jau norėjau sakyt, kad viskas gerai...
QUOTE(vėtrė @ 2008 11 20, 19:03)
Prixodi na kotok yra iš tos pačios serijos kaip sniego takeliai, svečiuose pas vasarą, įvartį įvartį
Dar iš žiemos tematikos
Įvartį, įvartį LT
Kažkaip neteko matyt, kad kas būtų pasiūlęs filmuką iš senosios animacijos lietuviškai
Gunanas batoras. Man jis negražus, bet gal kas norės į savo senosios animacijos kolekciją
Gunanas Batoras LT
Gunanas batoras. Man jis negražus, bet gal kas norės į savo senosios animacijos kolekciją
Gunanas Batoras LT
QUOTE(vėtrė @ 2008 11 25, 11:35)
Aciu uz Ivarti,ivarti.
Neprisimenu filmuko pavadinimo, bet norėčiau pamatyti, kur katinas lyg tai šuniukui liepė sakyti dramblys kvailys
QUOTE(Ledas @ 2008 11 25, 15:10)
Neprisimenu filmuko pavadinimo, bet norėčiau pamatyti, kur katinas lyg tai šuniukui liepė sakyti dramblys kvailys
Šis filmas vadinasi Šiandien mano gimimo diena tik rusiškas
QUOTE(vėtrė @ 2008 11 20, 19:03)
Prixodi na kotok yra iš tos pačios serijos kaip sniego takeliai, svečiuose pas vasarą, įvartį įvartį
Ir dar vienas žieminis filmukas iš tos pačios kompanijos (kadangi šis filmukas be žodžių, tai įkeliu LT temoj, nes čia apie jį kalbėta )
Prixodi na katok
QUOTE(Ledas @ 2008 11 25, 15:10)
Filmuką Šiandien mano gimimo diena įkėliau štai čia
Kelis kartus parsisiunčiau filmuka "Didieji šalčiai", bet jis be pabaigos.Ar čia tik man vienai taip?
QUOTE(Rijeka @ 2008 11 25, 19:37)
Kelis kartus parsisiunčiau filmuka "Didieji šalčiai", bet jis be pabaigos.Ar čia tik man vienai taip?
jei cia tas kur dainuoja "kvepia eglute zaliuoju misku..." ir baigiasi kur miskinis ant kalnelio su vaikais zaidzia tai tikrai cia jo pabaiga, as kazkada irgi si klausima buvau iskelusi