Įkraunama...
Įkraunama...

Senoji animacija lietuviškai ir ne tik - 9 dalis

Aga, nieko nerandu.Gudručio nėra, "daug filmukų" nuroda iš 23 puslapio irgi 0 failų. Tai čia jie vsi dingo ar tik paieška neveikia? g.gif
Atsakyti
QUOTE(siaubute @ 2008 11 24, 19:07)
Tai čia jie vsi dingo ar tik paieška neveikia? g.gif

Viskas jau susitvarkė clap.gif
Atsakyti
Tai jau norėjau sakyt, kad viskas gerai... tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(vėtrė @ 2008 11 20, 19:03)
Prixodi na kotok yra iš tos pačios serijos kaip sniego takeliai, svečiuose pas vasarą, įvartį įvartį  smile.gif

Dar iš žiemos tematikos smile.gif
Įvartį, įvartį LT
Atsakyti
Kažkaip neteko matyt, kad kas būtų pasiūlęs filmuką iš senosios animacijos lietuviškai
„Gunanas batoras“. Man jis negražus, bet gal kas norės į savo senosios animacijos kolekciją ax.gif
Gunanas Batoras LT
Atsakyti
QUOTE(vėtrė @ 2008 11 25, 11:35)
Dar iš žiemos tematikos  smile.gif
Įvartį, įvartį LT

Aciu uz Ivarti,ivarti. 4u.gif
Atsakyti
Neprisimenu filmuko pavadinimo, bet norėčiau pamatyti, kur katinas lyg tai šuniukui liepė sakyti dramblys kvailys
Atsakyti
QUOTE(Ledas @ 2008 11 25, 15:10)
Neprisimenu filmuko pavadinimo, bet norėčiau pamatyti, kur katinas lyg tai šuniukui liepė sakyti dramblys kvailys

Šis filmas vadinasi „Šiandien mano gimimo diena“ tik rusiškas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vėtrė @ 2008 11 20, 19:03)
Prixodi na kotok yra iš tos pačios serijos kaip sniego takeliai, svečiuose pas vasarą, įvartį įvartį  smile.gif

Ir dar vienas žieminis filmukas iš tos pačios kompanijos 4u.gif (kadangi šis filmukas be žodžių, tai įkeliu LT temoj, nes čia apie jį kalbėta blush2.gif )

Prixodi na katok
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vėtrė: 25 lapkričio 2008 - 16:08
QUOTE(Ledas @ 2008 11 25, 15:10)

Filmuką „Šiandien mano gimimo diena“ įkėliau štai čia
Atsakyti
Kelis kartus parsisiunčiau filmuka "Didieji šalčiai", bet jis be pabaigos.Ar čia tik man vienai taip? verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Rijeka @ 2008 11 25, 19:37)
Kelis kartus parsisiunčiau filmuka "Didieji šalčiai", bet jis be pabaigos.Ar čia tik man vienai taip? verysad.gif

jei cia tas kur dainuoja "kvepia eglute zaliuoju misku..." ir baigiasi kur miskinis ant kalnelio su vaikais zaidzia tai tikrai cia jo pabaiga, as kazkada irgi si klausima buvau iskelusi ax.gif
Atsakyti