Įkraunama...
Įkraunama...

Senoji animacija lietuviškai ir ne tik - 9 dalis

gudrutis LT 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vėtrė @ 2008 11 19, 23:34)
Kalbėjom kalbėjom apie krokodilo garbės žodį, o kažkas įdėjo ir nuorodėlės nepaviešino  ax.gif  Gal bynė įkėlė  g.gif

Krokodilo garbės žodis LT

Nugi, knisaus knisaus su tuo kėlimu, žiauriai man ten sekėsi. Paskui, rodos, įkėlė, bet nuorodos nedavė g.gif . Nu šaunu, kad radot 4u.gif
Atsakyti
Ačiū už nuorodėles dėl gudručio biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kimono @ 2008 11 20, 14:24)
Ir dar Vėtre, labai dėkoju už išvardintus filmukus, bet gal galėtumėt bent dalies jų nuorodas įmest, nes per2shared nerandu.

Mums buvo nesunku pakraut filmukus į internetą, duodam tau gatavą, tik tau pasiimt tereikia, manau, kad tau nesudarys sunkumų pavartyti puslapius paieškos, kur nurodė Aušrytė smile.gif Atsiversk Aušrytės duotą nuorodą, puslapio pačioj pabaigoj, apačioj yra paieškos puslapių numeriai 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10...Kiekvienas skaičiukas yra aktyvūs pasispaus iš eilės ant kiekvieno puslapio, ir tau parodys visus esamus filmus LT. Tai nesunku drinks_cheers.gif
QUOTE(Aušrytė @ 2008 11 20, 14:35)
http://www.2shared.c...p;searchName=lt

čia pasiieškok...bet man rodos visai neseniai šita nuoroda buvo įdėta....

Aušryte, būk gera, jei turi snieguolę ir prihodi na katok, gal gali įkelti, aš paieškosiu stebuklingo šulinio, nes anų neturiu, nes man nepasirodė jie gražūs, neišsaugojau blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vėtrė: 20 lapkričio 2008 - 15:33
QUOTE(vėtrė @ 2008 11 20, 15:31)
Mums buvo nesunku pakraut filmukus į internetą, duodam tau gatavą, tik tau pasiimt tereikia, manau, kad tau nesudarys sunkumų pavartyti puslapius paieškos, kur nurodė Aušrytė  smile.gif  Atsiversk Aušrytės duotą nuorodą, puslapio pačioj pabaigoj, apačioj yra paieškos puslapių numeriai 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10...Kiekvienas skaičiukas yra aktyvūs pasispaus iš eilės ant kiekvieno puslapio, ir tau parodys visus esamus filmus LT. Tai nesunku  drinks_cheers.gif

Aušryte, būk gera, jei turi snieguolę ir prihodi na katok, gal gali įkelti, aš paieškosiu stebuklingo šulinio, nes anų neturiu, nes man nepasirodė jie gražūs, neišsaugojau  blush2.gif

Vėtre mirksiukas.gif 4u.gif
Snieguolę turiu smile.gif , kai turėsiu laiko, įkelsiu...bet vat kas tas antras g.gif , tai net pati nežinau... schmoll.gif ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aušrytė: 20 lapkričio 2008 - 15:55
QUOTE(Aušrytė @ 2008 11 20, 16:54)
Snieguolę turiu smile.gif , kai turėsiu laiko, įkelsiu...bet vat kas tas antras g.gif , tai net pati nežinau... schmoll.gif  ax.gif

Prixodi na kotok yra iš tos pačios serijos kaip sniego takeliai, svečiuose pas vasarą, įvartį įvartį smile.gif Aš iš šitų turiu tik sniego takeliai ir svečiuose pas vasarą smile.gif

Labai panašus į senelį Ivanovičių ax.gif
Stebuklingas šulinys LT

dar apie žiemą
Žvėrių žiemojimas LT
Atsakyti
QUOTE(vėtrė @ 2008 11 20, 18:03)
Prixodi na kotok yra iš tos pačios serijos kaip sniego takeliai, svečiuose pas vasarą, įvartį įvartį  smile.gif Aš iš šitų turiu tik sniego takeliai ir svečiuose pas vasarą  smile.gif

Labai panašus į senelį Ivanovičių  ax.gif
Stebuklingas šulinys LT

dar apie žiemą
Žvėrių žiemojimas LT

Aaaa, tai tuos ir aš turiu... tongue.gif
Atsakyti
Gal galite pasakyti kokiu formatu yra Gudručio filmukai,nes kažkdėl atsisiuntus jų neatidaro?Gal kažkios programos reikia? Ačiū
Atsakyti
QUOTE(siaubute @ 2008 11 21, 10:29)
Gal galite pasakyti kokiu formatu yra Gudručio filmukai,nes kažkdėl atsisiuntus jų neatidaro?Gal kažkios programos reikia? Ačiū

Avi formatas tikrai turėtum matyti smile.gif nebent reikia susitikrinti ar tikrai visas filmukas atėjo, susitikrink MB filmuko iš saugyklos ir kiek tavo parsisiųstam filmuke ax.gif
Dar pabandyk atsinaujinti savo kodekus atsisiųsdama šią kodekų versiją

2.76 Full

Spausk, kur dešiniam šone viršuj stora žalia rodyklė Download this version 17.69 MB
Atsakyti
Mergaitės, ar man vienai 2shared paieška neveikia? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Pigalica @ 2008 11 24, 10:24)
Mergaitės, ar man vienai 2shared paieška neveikia? unsure.gif

ir man neveikia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(dzhina @ 2008 11 24, 11:40)
ir man neveikia doh.gif

Trecia diena ir man neveikia
Atsakyti