QUOTE(vėtrė @ 2008 11 19, 23:34)
Kalbėjom kalbėjom apie krokodilo garbės žodį, o kažkas įdėjo ir nuorodėlės nepaviešino Gal bynė įkėlė
Krokodilo garbės žodis LT
Krokodilo garbės žodis LT
Nugi, knisaus knisaus su tuo kėlimu, žiauriai man ten sekėsi. Paskui, rodos, įkėlė, bet nuorodos nedavė . Nu šaunu, kad radot
Ačiū už nuorodėles dėl gudručio
QUOTE(kimono @ 2008 11 20, 14:24)
Ir dar Vėtre, labai dėkoju už išvardintus filmukus, bet gal galėtumėt bent dalies jų nuorodas įmest, nes per2shared nerandu.
Mums buvo nesunku pakraut filmukus į internetą, duodam tau gatavą, tik tau pasiimt tereikia, manau, kad tau nesudarys sunkumų pavartyti puslapius paieškos, kur nurodė Aušrytė Atsiversk Aušrytės duotą nuorodą, puslapio pačioj pabaigoj, apačioj yra paieškos puslapių numeriai 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10...Kiekvienas skaičiukas yra aktyvūs pasispaus iš eilės ant kiekvieno puslapio, ir tau parodys visus esamus filmus LT. Tai nesunku
QUOTE(Aušrytė @ 2008 11 20, 14:35)
http://www.2shared.c...p;searchName=lt
čia pasiieškok...bet man rodos visai neseniai šita nuoroda buvo įdėta....
čia pasiieškok...bet man rodos visai neseniai šita nuoroda buvo įdėta....
Aušryte, būk gera, jei turi snieguolę ir prihodi na katok, gal gali įkelti, aš paieškosiu stebuklingo šulinio, nes anų neturiu, nes man nepasirodė jie gražūs, neišsaugojau
QUOTE(vėtrė @ 2008 11 20, 15:31)
Mums buvo nesunku pakraut filmukus į internetą, duodam tau gatavą, tik tau pasiimt tereikia, manau, kad tau nesudarys sunkumų pavartyti puslapius paieškos, kur nurodė Aušrytė Atsiversk Aušrytės duotą nuorodą, puslapio pačioj pabaigoj, apačioj yra paieškos puslapių numeriai 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10...Kiekvienas skaičiukas yra aktyvūs pasispaus iš eilės ant kiekvieno puslapio, ir tau parodys visus esamus filmus LT. Tai nesunku
Aušryte, būk gera, jei turi snieguolę ir prihodi na katok, gal gali įkelti, aš paieškosiu stebuklingo šulinio, nes anų neturiu, nes man nepasirodė jie gražūs, neišsaugojau
Vėtre
Snieguolę turiu , kai turėsiu laiko, įkelsiu...bet vat kas tas antras , tai net pati nežinau...
QUOTE(Aušrytė @ 2008 11 20, 16:54)
Snieguolę turiu , kai turėsiu laiko, įkelsiu...bet vat kas tas antras , tai net pati nežinau...
Prixodi na kotok yra iš tos pačios serijos kaip sniego takeliai, svečiuose pas vasarą, įvartį įvartį Aš iš šitų turiu tik sniego takeliai ir svečiuose pas vasarą
Labai panašus į senelį Ivanovičių
Stebuklingas šulinys LT
dar apie žiemą
Žvėrių žiemojimas LT
QUOTE(vėtrė @ 2008 11 20, 18:03)
Prixodi na kotok yra iš tos pačios serijos kaip sniego takeliai, svečiuose pas vasarą, įvartį įvartį Aš iš šitų turiu tik sniego takeliai ir svečiuose pas vasarą
Stebuklingas šulinys LT
dar apie žiemą
Žvėrių žiemojimas LT
Stebuklingas šulinys LT
dar apie žiemą
Žvėrių žiemojimas LT
Aaaa, tai tuos ir aš turiu...
QUOTE(siaubute @ 2008 11 21, 10:29)
Gal galite pasakyti kokiu formatu yra Gudručio filmukai,nes kažkdėl atsisiuntus jų neatidaro?Gal kažkios programos reikia? Ačiū
Avi formatas tikrai turėtum matyti nebent reikia susitikrinti ar tikrai visas filmukas atėjo, susitikrink MB filmuko iš saugyklos ir kiek tavo parsisiųstam filmuke
Dar pabandyk atsinaujinti savo kodekus atsisiųsdama šią kodekų versiją
2.76 Full
Spausk, kur dešiniam šone viršuj stora žalia rodyklė Download this version 17.69 MB
Mergaitės, ar man vienai 2shared paieška neveikia?
QUOTE(Pigalica @ 2008 11 24, 10:24)
Mergaitės, ar man vienai 2shared paieška neveikia?
ir man neveikia