Įkraunama...
Įkraunama...

Senoji animacija lietuviškai ir ne tik - 9 dalis

QUOTE(semkaa @ 2008 11 14, 15:28)
tai, kad mes tamsteles interneto tiekimo sutarties tigi neskaitem  blush2.gif

Aš ir pati neskaičiau savo sutarties biggrin.gif Moku kas mėnesį 33 lt turiu 30000 MB, kurių niekaip niekaip neišnaudoju, nei siųsdamasi, nei keldama filmus rolleyes.gif Vat ir pasidarė įdomu, ar keliant į internetą MB skaičiuoja biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(byne @ 2008 11 14, 14:32)
įkelsiu, bet, kad nekelia man jo doh.gif  jau kiek kartų bandžiau doh.gif
turiu, tik negaliu įkelt, kažko neįkelia g.gif
Jei pavyks, įkelsiu, bet ir dabar kažko stop verysad.gif

Tigriuką arbatinuke turiu ru, o vėžlį ir ru ir Lt

Buvo rusiškai įkeltas, o lietuviškai ne.

Šiandien man irgi 2shared blūdija. mad.gif

Aš matyt pražiolinau. Kada nors tikiuos jį įkelsi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(byne @ 2008 11 14, 15:32)

WOW blink.gif eziuka ikeliau tik nezinau kokia kalba. paieska rado http://www.2shared.c...s_ruke.html?s=1
drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(vėtrė @ 2008 11 14, 14:39)
Aš ir pati neskaičiau savo sutarties  biggrin.gif Moku kas mėnesį 33 lt turiu 30000 MB, kurių niekaip niekaip neišnaudoju, nei siųsdamasi, nei keldama filmus rolleyes.gif  Vat ir pasidarė įdomu, ar keliant į internetą MB skaičiuoja  biggrin.gif

Pas mus skaičiuojas. Interneto tiekėjo psl atsivertus lentelė yra kiek pasiimi ir kiek atiduodi, viską sumuoja. Aš dabar jau metai turiu neribotą kiekį, tai nebeišnaudoju tiek kiek pirma- tik atidarius senosios animacijos temas. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kipse @ 2008 11 14, 14:40)
Šiandien man irgi 2shared blūdija.  mad.gif

Aš matyt pražiolinau. Kada nors tikiuos jį įkelsi  blush2.gif

Įkelsiu, tik nežinau, kada. Iš vis man jo nekrauna verysad.gif
Atsakyti
Kur man įkelt, nes į 2shared man be šansų, visad nutrūksta doh.gif
Atsakyti
QUOTE(byne @ 2008 11 15, 19:29)
Kur man įkelt, nes į 2shared man be šansų, visad nutrūksta doh.gif

Šiandien iki 100 mb įkeliu lengvai, bet didesnių niekaip
Atsakyti
Norėjau paklausti gal prisimenat pavadinimą vieno filmuko(senoji animacija):ten tiksliai nepamenu kaip, bet atsimenu kad tokias poliarines meškas rodo ir tokį meškiuką ir vieną naktį atsimenu to meškiuko motina labai gražią lopšinę dainavo. Ten dangų,žvaigždutes rodo...Jei prisimintumėt pav.-būčiau labai dėkinga 4u.gif
Ir beje, gal žiemai artėjant pavardytumėt labai užstrigusių atmintyje senosios an. filmukų apie žiemą(na kažkas panašaus į dvylika mėnesių smile.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kimono: 19 lapkričio 2008 - 21:10
QUOTE(kimono @ 2008 11 19, 22:08)
Norėjau paklausti gal prisimenat pavadinimą vieno filmuko(senoji animacija):ten tiksliai nepamenu kaip, bet atsimenu kad tokias poliarines meškas rodo ir tokį meškiuką ir vieną naktį atsimenu to meškiuko motina labai gražią lopšinę dainavo. Ten dangų,žvaigždutes rodo...Jei prisimintumėt pav.-būčiau labai dėkinga 4u.gif
Ir beje, gal žiemai artėjant pavardytumėt labai užstrigusių atmintyje senosios an. filmukų apie žiemą(na kažkas panašaus į dvylika mėnesių smile.gif )

Filmukai apie tavo prašomą vadinasi Gudrutis ir Gudrutis ieško draugo 4u.gif
apie žiemą:
Naujametinė pasaka, sudužęs žaisliukas, sniego laiškanešys, Kai užsidega naujametinės eglutės, senelis šaltis ir vasara, seryj volk i ded moroz (ru), snieguolė, stebuklingas šulinys, pirštinaitė, svetimi pėdsakai(ne konkrečiai apie žiemą, bet veiksmas vyksta žiemą), dvylika mėnesių, drąsusis elniukas- ir ne visai apie žiemą, bet viskas vyksta žiemą, sniego takeliai, sniego karalienė, senelis ir anūkėlis,senelis Ivanovičius, didieji šalčiai, františekas, prixodi na kotok (ru), spragtukas. Daugiau neprisimenu...
Papildyta:
QUOTE(anonimarė @ 2008 11 09, 15:24)
Bet jei rastumėte savo " animacijos saugyklose" biggrin.gif filmuką "krokodilo garbės žodis" prašau praneškite man  blush2.gif  rolleyes.gif   smile.gif

Kalbėjom kalbėjom apie krokodilo garbės žodį, o kažkas įdėjo ir nuorodėlės nepaviešino ax.gif Gal bynė įkėlė g.gif

Krokodilo garbės žodis LT
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vėtrė: 19 lapkričio 2008 - 23:41
apie žiemą:
Naujametinė pasaka, sudužęs žaisliukas, sniego laiškanešys, Kai užsidega naujametinės eglutės, senelis šaltis ir vasara, seryj volk i ded moroz (ru), snieguolė, stebuklingas šulinys, pirštinaitė, svetimi pėdsakai(ne konkrečiai apie žiemą, bet veiksmas vyksta žiemą), dvylika mėnesių, drąsusis elniukas- ir ne visai apie žiemą, bet viskas vyksta žiemą, sniego takeliai, sniego karalienė, senelis ir anūkėlis,senelis Ivanovičius, didieji šalčiai, františekas, prixodi na kotok (ru), spragtukas. Daugiau neprisimenu...

Vetre,gal gali ikelti nuorodas, is kur parsisiusti Snieguole,Stebuklingas šulinys ir Prixodi na kotok. blush2.gif
Bandžiau ieškoti 2shared, bet neradau verysad.gif
Atsakyti
Gal kuri galėtumėt įmest nuorodą, kur parsisiųsti Gudrutis ir Gudrutis ieško draugo 4u.gif
Ir dar Vėtre, labai dėkoju už išvardintus filmukus, bet gal galėtumėt bent dalies jų nuorodas įmest, nes per2shared nerandu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kimono: 20 lapkričio 2008 - 13:30
QUOTE(kimono @ 2008 11 20, 13:24)
Gal kuri galėtumėt įmest nuorodą, kur parsisiųsti Gudrutis ir Gudrutis ieško draugo 4u.gif
Ir dar Vėtre, labai dėkoju už išvardintus filmukus, bet gal galėtumėt bent dalies jų nuorodas įmest, nes per2shared nerandu.

http://www.2shared.c...p;searchName=lt

čia pasiieškok...bet man rodos visai neseniai šita nuoroda buvo įdėta....
Atsakyti