Įkraunama...
Įkraunama...

Senoji animacija lietuviškai ir ne tik - 9 dalis

gal kas turite eziuka ruke? ax.gif pagal paieska radau 7-toje temoje, bet ten tas failas neatsidaro.
Atsakyti
Turiu ir aš prašymą ax.gif Kažkaip apsižiūrėjau, kad neturiu Tigriuko arbatinuke LT ir Kaip liūtukas su vėžliuku dainavo dainelę LT. Kai perkelinėjau filmus iš kompo į diskus, netyčia ištryniau, dabar nebeturiu verysad.gif Įkelkit, ką blush2.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(vėtrė @ 2008 11 13, 23:02)
Turiu ir aš prašymą  ax.gif Kažkaip apsižiūrėjau, kad neturiu Tigriuko arbatinuke LT ir Kaip liūtukas su vėžliuku dainavo dainelę LT.  Kai perkelinėjau filmus iš kompo į diskus, netyčia ištryniau, dabar nebeturiu  verysad.gif  Įkelkit, ką  blush2.gif  wub.gif

kaip liutukas ir vezliukas dainavo dainele radau 2hared, o ryt paziuresiu savo archyvuose kito, bet nelabai atsimenu kad tureciau... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dzhina @ 2008 11 14, 00:43)
kaip liutukas ir vezliukas dainavo dainele radau 2hared, o ryt paziuresiu savo archyvuose kito, bet nelabai atsimenu kad tureciau... ax.gif

Ačiū 4u.gif O aš per paiešką liūtuko neradau g.gif
Atsakyti
Turiu ir aš prašymą  ax.gif Kažkaip apsižiūrėjau, kad neturiu Tigriuko arbatinuke LT

Aš net rusiškai jo neturiu. Matyt nebuvo įkeltas g.gif
Atsakyti
QUOTE(_Pandora_ @ 2008 11 13, 22:47)
gal kas turite eziuka ruke? 

2sharede bus. keliau ir pabego. dar ir grybukas stogiukas. laukiam smile.gif
Atsakyti
Jei Tigriuko niekas neįkels, tai aš įkelsiu, bet teks palaukti, mano šio mėn. ineto limitas jau išnaudotas.
Atsakyti
QUOTE(Donalita @ 2008 11 14, 14:53)
Jei Tigriuko niekas neįkels, tai aš įkelsiu, bet teks palaukti, mano šio mėn. ineto limitas jau išnaudotas.

Aš čia ne į temą, o įkeliant ir gi Megus skaičiuoja? Aš galvojau, kad tik siunčiantis, susinaudoja Megabaitai g.gif
Atsakyti
gal kas turit mike pukuotuka?
user posted image

Atsakyti
QUOTE(klkarali @ 2008 11 14, 15:12)
gal kas turit mike pukuotuka?
user posted image

seniai jau turim Pūkuotuką smile.gif

Mikė Pūkuotukas 1-3 ser
Atsakyti
QUOTE(vėtrė @ 2008 11 14, 15:04)
o įkeliant ir gi Megus skaičiuoja?

tai, kad mes tamsteles interneto tiekimo sutarties tigi neskaitem blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kipse @ 2008 11 10, 14:29)
O tai kodėl tada aš jo neturiu. Nes siunčiaus viską. pleeeez

įkelsiu, bet, kad nekelia man jo doh.gif jau kiek kartų bandžiau doh.gif
QUOTE(kipse @ 2008 11 13, 20:07)
doh.gif Negi nieks nemato, ko anonimerei reikia? jau 2k. klausė  mad.gif  ?
byne, berods sakei turi  biggrin.gif

turiu, tik negaliu įkelt, kažko neįkelia g.gif
QUOTE(vėtrė @ 2008 11 13, 21:37)
Aha, byne, pažaduke teikis įkelti krokodilo(bynės)garbės žodį  biggrin.gif  Nes aš tokio tikrai neturiu  blush2.gif

Jei pavyks, įkelsiu, bet ir dabar kažko stop verysad.gif
QUOTE(_Pandora_ @ 2008 11 13, 21:47)
gal kas turite eziuka ruke?  ax.gif pagal paieska radau 7-toje temoje, bet ten tas failas neatsidaro.

turiu tik ru
Turiu ir aš prašymą  ax.gif Kažkaip apsižiūrėjau, kad neturiu Tigriuko arbatinuke LT ir Kaip liūtukas su vėžliuku dainavo dainelę LT.  Kai perkelinėjau filmus iš kompo į diskus, netyčia ištryniau, dabar nebeturiu  verysad.gif  Įkelkit, ką  blush2.gif  wub.gif

Tigriuką arbatinuke turiu ru, o vėžlį ir ru ir Lt
QUOTE(kipse @ 2008 11 14, 09:31)
Aš net rusiškai jo neturiu. Matyt nebuvo įkeltas  g.gif

Buvo rusiškai įkeltas, o lietuviškai ne.
Atsakyti