gal kas turite eziuka ruke? pagal paieska radau 7-toje temoje, bet ten tas failas neatsidaro.
Turiu ir aš prašymą Kažkaip apsižiūrėjau, kad neturiu Tigriuko arbatinuke LT ir Kaip liūtukas su vėžliuku dainavo dainelę LT. Kai perkelinėjau filmus iš kompo į diskus, netyčia ištryniau, dabar nebeturiu Įkelkit, ką
QUOTE(vėtrė @ 2008 11 13, 23:02)
Turiu ir aš prašymą Kažkaip apsižiūrėjau, kad neturiu Tigriuko arbatinuke LT ir Kaip liūtukas su vėžliuku dainavo dainelę LT. Kai perkelinėjau filmus iš kompo į diskus, netyčia ištryniau, dabar nebeturiu Įkelkit, ką
kaip liutukas ir vezliukas dainavo dainele radau 2hared, o ryt paziuresiu savo archyvuose kito, bet nelabai atsimenu kad tureciau...
QUOTE(dzhina @ 2008 11 14, 00:43)
kaip liutukas ir vezliukas dainavo dainele radau 2hared, o ryt paziuresiu savo archyvuose kito, bet nelabai atsimenu kad tureciau...
Ačiū O aš per paiešką liūtuko neradau
Turiu ir aš prašymą Kažkaip apsižiūrėjau, kad neturiu Tigriuko arbatinuke LT
Aš net rusiškai jo neturiu. Matyt nebuvo įkeltas
QUOTE(_Pandora_ @ 2008 11 13, 22:47)
gal kas turite eziuka ruke?
2sharede bus. keliau ir pabego. dar ir grybukas stogiukas. laukiam
Jei Tigriuko niekas neįkels, tai aš įkelsiu, bet teks palaukti, mano šio mėn. ineto limitas jau išnaudotas.
QUOTE(Donalita @ 2008 11 14, 14:53)
Jei Tigriuko niekas neįkels, tai aš įkelsiu, bet teks palaukti, mano šio mėn. ineto limitas jau išnaudotas.
Aš čia ne į temą, o įkeliant ir gi Megus skaičiuoja? Aš galvojau, kad tik siunčiantis, susinaudoja Megabaitai
QUOTE(vėtrė @ 2008 11 14, 15:04)
o įkeliant ir gi Megus skaičiuoja?
tai, kad mes tamsteles interneto tiekimo sutarties tigi neskaitem
QUOTE(kipse @ 2008 11 10, 14:29)
O tai kodėl tada aš jo neturiu. Nes siunčiaus viską. pleeeez
įkelsiu, bet, kad nekelia man jo jau kiek kartų bandžiau
QUOTE(kipse @ 2008 11 13, 20:07)
Negi nieks nemato, ko anonimerei reikia? jau 2k. klausė ?
byne, berods sakei turi
byne, berods sakei turi
turiu, tik negaliu įkelt, kažko neįkelia
QUOTE(vėtrė @ 2008 11 13, 21:37)
Aha, byne, pažaduke teikis įkelti krokodilo(bynės)garbės žodį Nes aš tokio tikrai neturiu
Jei pavyks, įkelsiu, bet ir dabar kažko stop
QUOTE(_Pandora_ @ 2008 11 13, 21:47)
gal kas turite eziuka ruke? pagal paieska radau 7-toje temoje, bet ten tas failas neatsidaro.
turiu tik ru
Tigriuką arbatinuke turiu ru, o vėžlį ir ru ir Lt
QUOTE(kipse @ 2008 11 14, 09:31)
Aš net rusiškai jo neturiu. Matyt nebuvo įkeltas
Buvo rusiškai įkeltas, o lietuviškai ne.