Įkraunama...
Įkraunama...

Senoji animacija lietuviškai ir ne tik - 9 dalis

QUOTE(byne @ 2008 11 10, 11:38)
Turiu mirksiukas.gif

Tikrai buvo  mirksiukas.gif , bet jei reikia, pakartosiu ax.gif

O tai kodėl tada aš jo neturiu. Nes siunčiaus viską. pleeeez
Atsakyti
[quote=byne,2008 11 10, 13:38]
Turiu mirksiukas.gif

O gal galit jį čia įkelti? blush2.gif 4u.gif
Papildyta:
Atsiprašau, bet gal žinote kokių nors filmukų [lt kalba] kurie turėtų pamokymą apie tai, kad nevalia rūkyti? Jei tokių turite, prašau įdėkit blush2.gif rolleyes.gif
Atsakyti
http://www.2shared.c...gtukas_LTl.html
ax.gif kazkaip pasiilgau...
Atsakyti
cia biski ne i tema, bet nieko nesuprantu... blink.gif
idejau i 2shared mp3 kalediniu daineliu, viskas nuejo, o per paieska nieko neduoda... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(dzhina @ 2008 11 11, 16:59)
idejau i 2shared mp3 kalediniu daineliu, viskas nuejo, o per paieska nieko neduoda... doh.gif

Neseniai keliau Maximos laikrasti ir pirma diena per paieska neradau. Nuoroda keliau is "History". Dabar rodo. Gal dabar reikia kiek palaukti? g.gif
Atsiprasau uz poster_offtopic.gif
Atsakyti
QUOTE(dzhina @ 2008 11 11, 14:59)

O kartais nenaudojai tos senosios paieškos nuorodos, kur aš uždėjau, kad rodytų rezultatus, nemažesnius kaip 40 Mb? Paprastai filmukai mažesni nebūna, o dainelės - retai kuri toookia didelė mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Donalita @ 2008 11 11, 21:27)
O kartais nenaudojai tos senosios paieškos nuorodos, kur aš uždėjau, kad rodytų rezultatus, nemažesnius kaip 40 Mb? Paprastai filmukai mažesni nebūna, o dainelės - retai kuri toookia didelė  mirksiukas.gif

nu kad lyg ir ne...sita naudojuosi paieska
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dzhina: 11 lapkričio 2008 - 21:49
Tada kantriai lauk. Atsiras dar jie mirksiukas.gif
Atsakyti
jau yra!!! Valio thumbup.gif
Atsakyti
Atsiprašau, gal kas turite filmuką " krokodilo garbės žodis" ??? 4u.gif blush2.gif ax.gif
Šiame filmuke buvo pasakojama kaip krokodiliukas užsirūkė ir paskui jam ten buvo blogai, jis metė rūkyti, paskui pasakė traukiniui jis ir metė, pasidarė gražesnis. traukinys pasakė laivui kad metė rūkyti..ir laivas metė rūkyti...paskui krokodiliukas vulkanui pasakė kad mestų rūkyti, bet jis taip ir nemetė ir susprogo... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(anonimarė @ 2008 11 09, 14:24)
Bet jei rastumėte savo " animacijos saugyklose" biggrin.gif filmuką "krokodilo garbės žodis" prašau praneškite man  blush2.gif  rolleyes.gif  smile.gif

QUOTE(anonimarė @ 2008 11 13, 19:54)
Atsiprašau, gal kas turite filmuką " krokodilo garbės žodis" ??? 4u.gif  blush2.gif  ax.gif

doh.gif Negi nieks nemato, ko anonimerei reikia? jau 2k. klausė mad.gif ?
byne, berods sakei turi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kipse @ 2008 11 13, 21:07)
doh.gif Negi nieks nemato, ko anonimerei reikia? jau 2k. klausė  mad.gif  ?
byne, berods sakei turi  biggrin.gif

Aha, byne, pažaduke teikis įkelti krokodilo(bynės)garbės žodį biggrin.gif Nes aš tokio tikrai neturiu blush2.gif
Atsakyti