Na va, ir Bite Maja neatsiskleidzia del 7 dalies Jauciu kazka ne taip darau po pataisymo ar taisau ne taip
QUOTE(astukas @ 2008 10 23, 08:57)
Jauciu kazka ne taip darau po pataisymo ar taisau ne taip
Gal. Ar skaitei Winrar ataskaita taisymo metu ir pabaigus? winraras sukuria taisomo tomo kopija nauju vardu. po pataisymo reikia blogaja dali ismest kitur, o vietoj blogos pakist ta "repaired". ja gali rankom pervardint taip pat kaip buvo blogoji (pvz.: vardas.part07.rar), kad iskart pasigautu
Siaip reiketu pasiziuret visu tomu dydzius. mazesnis gali buti tik paskutinysis. jei yra skirtingu dyziu, tai tuos kurie eileje skirtingi reikia paprasciausiai parsisiust is naujo. Jei jie aisku sukelti i saugykla geri
QUOTE(semkaa @ 2008 10 23, 11:18)
Gal. Ar skaitei Winrar ataskaita taisymo metu ir pabaigus? winraras sukuria taisomo tomo kopija nauju vardu. po pataisymo reikia blogaja dali ismest kitur, o vietoj blogos pakist ta "repaired". ja gali rankom pervardint taip pat kaip buvo blogoji (pvz.: vardas.part07.rar), kad iskart pasigautu
Siaip reiketu pasiziuret visu tomu dydzius. mazesnis gali buti tik paskutinysis. jei yra skirtingu dyziu, tai tuos kurie eileje skirtingi reikia paprasciausiai parsisiust is naujo. Jei jie aisku sukelti i saugykla geri
Labai aciu uz issamu paaiskinima Viskas gavosi
gal žinot kuri, kaip vadinasi filmukas, kur buvo tokie žodžiai: "....ei tu silke nelaiminga", milžinai viską darė atvirkščiai - minkė malkas, o skaldė kirviu tešlą
Būčiau dėkinga, jei kas turėtų šį filmuką
QUOTE(šarlotė @ 2008 10 26, 14:22)
gal žinot kuri, kaip vadinasi filmukas, kur buvo tokie žodžiai: "....ei tu silke nelaiminga", milžinai viską darė atvirkščiai - minkė malkas, o skaldė kirviu tešlą
Prašau šarlote
Vovka pasakų karalystėje LT
QUOTE(vėtrė @ 2008 10 26, 16:29)
pasirodo ne tokiu pavadinimu multiko ieskojau Aciu labai
QUOTE(šarlotė @ 2008 10 27, 11:27)
pasirodo ne tokiu pavadinimu multiko ieskojau Aciu labai
Šito filmuko 2Sharede linkas jau buvo nebegyvas, reikėjo iš naujo pakraut, vistiek būtum neradusi
Ačiū mamukams už vargą tookių gerų animacinių filmukų įkėlimams
Siunčiuosi dabar Lolo ir Pepė turėtų patikti mano merginai atsimenu kaip pati žiūrėdavau nekvėpuodama
Galvojau,kad patiks Katinas Leopoldas,bet kažkodėltai 'neveža" gal dar per maža
Siunčiuosi dabar Lolo ir Pepė turėtų patikti mano merginai atsimenu kaip pati žiūrėdavau nekvėpuodama
QUOTE(ramirėja @ 2008 10 27, 15:02)
Ačiū mamukams už vargą tookių gerų animacinių filmukų įkėlimams
maniškei jau 4,5 ir tai jos "neveža" leopoldas
QUOTE(Aušrytė @ 2008 10 27, 15:06)
maniškei jau 4,5 ir tai jos "neveža" leopoldas
Bet šiaip keista,juk toks neblogas,didaktinis filmukas,aš jį irgi labai mėgau o vaikams netinka
QUOTE(ramirėja @ 2008 10 27, 17:04)
Bet šiaip keista,juk toks neblogas,didaktinis filmukas,aš jį irgi labai mėgau o vaikams netinka
maniskis taip pat Leopoldo neziuri Mylimiausi multikai : Senelis šaltis ir vasara bei begemotas, kuris bijojo skiepu... Šituos žiurėjo 20 kartų jei ne daugiau Ir vis tiek neatsibosta
QUOTE(šarlotė @ 2008 10 27, 17:45)
maniskis taip pat Leopoldo neziuri Mylimiausi multikai : Senelis šaltis ir vasara bei begemotas, kuris bijojo skiepu... Šituos žiurėjo 20 kartų jei ne daugiau Ir vis tiek neatsibosta
o maniske labiausiai megsta mike pukuotuka ir kiaule taupykle visa diena dainuoja daineles is siu filmuku