Įkraunama...
Įkraunama...

Senoji animacija lietuviškai ir ne tik - 9 dalis

labai, labai AČIŪ
Atsakyti
Meškėniukas LT 3 dalis
Atsakyti
Gal kas turite,, Senelis šaltis ir vasara,,DVD ir ,,Miško pasaka,, kur apie girinį smile.gif ?

Atsakyti
QUOTE(ANAKARIDIS @ 2008 10 01, 11:38)
Gal kas turite,, Senelis šaltis ir vasara,,DVD ir ,,Miško pasaka,, kur apie girinį smile.gif ?

Senelis šaltis ir vasara LT

Naujametinė pasaka LT
Atsakyti
Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vėtrė @ 2008 09 29, 17:29)
Kad senoji animacija visai nenumirtų  biggrin.gif  įkėliau jums smagų LT įgarsintą „Mažylį Meškėniuką“

Viso 3 WinRAR -o dalys, tik paskutinė 3 kažkur pabėgo linkas  blush2.gif Kai sugausiu, įdėsiu  ax.gif

Meškėniukas LT 1 dalis

Meškėniukas LT 2 dalis

Na niekaip man neatsidaro g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ledas @ 2008 10 01, 13:04)
Na niekaip man neatsidaro g.gif

Ar visus 3 WinRAR o dalis atsisiuntei? Jei visus tris (pertikrink ar visi MB) parsisiuntei, ant pirmo tomo su dešiniu pelės klavišu paspausk ir, iššokus lentelei, paspausk išskleisti failus(nurodai, kur išskleisti) arba išskleisti failus čia... tai filmas išsiskleis ten kur išsaugotos visos filmo WinRAR dalys ax.gif
O jei tavo WinRARas senesnis už mano ir negali išskleisti filmo, tai jau tada ne aš kalta mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vėtrė @ 2008 10 01, 13:39)
Ar visus 3 WinRAR o dalis atsisiuntei? Jei visus tris (pertikrink ar visi MB) parsisiuntei, ant pirmo tomo su dešiniu pelės klavišu paspausk ir, iššokus lentelei, paspausk išskleisti failus(nurodai, kur išskleisti) arba išskleisti failus čia... tai filmas išsiskleis ten kur išsaugotos visos filmo WinRAR dalys  ax.gif
O jei tavo WinRARas senesnis už mano ir negali išskleisti filmo, tai jau tada ne aš kalta  mirksiukas.gif

Buvau tik tas dvi dalis parsisiuntus, bet kai neatsidarė, tai ištryniau. Reiks vėl per nauja visas siųstis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ledas @ 2008 10 01, 14:02)
Buvau tik tas dvi dalis parsisiuntus, bet kai neatsidarė, tai ištryniau. Reiks vėl per nauja visas siųstis smile.gif

Neatydžiai skaitei, juk rašiau, kad bus 3 WinRARo dalys ir viena pabėgo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ledas @ 2008 10 01, 14:02)

Žinai, ką tik pagalvojau? Gal dar tos dvi dalys bus kompo šiukšlinėj, juk iš ten galima susigrąžinti atgal ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vėtrė @ 2008 10 01, 15:18)
Žinai, ką tik pagalvojau? Gal dar tos dvi dalys bus kompo šiukšlinėj, juk iš ten galima susigrąžinti  atgal ax.gif

Tai aš dabar iš ten atgal ir persikėliau 4u.gif Laukiu kada trečią dalį parsiūs, nes labai ilgai siunčia, ir žiūrėsiu kas gausis smile.gif
Atsakyti
aTSIPRASAU JEIGU PASIKARTOSIU, GAL KAS PAMENATE FILMUKA, APIE MERGAITE, KURI LABAI NOREJO SUNIUKO IR JAI MAMA NELEIDO JO LAIKYTI, tada ji vedziodavosi uz virvutes pirstinyte ir ji atgijo, tapo laikinai suniuku..Is anksto aciu.
Atsakyti