labai, labai AČIŪ
Gal kas turite,, Senelis šaltis ir vasara,,DVD ir ,,Miško pasaka,, kur apie girinį ?
QUOTE(ANAKARIDIS @ 2008 10 01, 11:38)
Gal kas turite,, Senelis šaltis ir vasara,,DVD ir ,,Miško pasaka,, kur apie girinį ?
Senelis šaltis ir vasara LT
Naujametinė pasaka LT
Ačiū
QUOTE(vėtrė @ 2008 09 29, 17:29)
Kad senoji animacija visai nenumirtų įkėliau jums smagų LT įgarsintą Mažylį Meškėniuką
Viso 3 WinRAR -o dalys, tik paskutinė 3 kažkur pabėgo linkas Kai sugausiu, įdėsiu
Meškėniukas LT 1 dalis
Meškėniukas LT 2 dalis
Viso 3 WinRAR -o dalys, tik paskutinė 3 kažkur pabėgo linkas Kai sugausiu, įdėsiu
Meškėniukas LT 1 dalis
Meškėniukas LT 2 dalis
Na niekaip man neatsidaro
QUOTE(Ledas @ 2008 10 01, 13:04)
Na niekaip man neatsidaro
Ar visus 3 WinRAR o dalis atsisiuntei? Jei visus tris (pertikrink ar visi MB) parsisiuntei, ant pirmo tomo su dešiniu pelės klavišu paspausk ir, iššokus lentelei, paspausk išskleisti failus(nurodai, kur išskleisti) arba išskleisti failus čia... tai filmas išsiskleis ten kur išsaugotos visos filmo WinRAR dalys
O jei tavo WinRARas senesnis už mano ir negali išskleisti filmo, tai jau tada ne aš kalta
QUOTE(vėtrė @ 2008 10 01, 13:39)
Ar visus 3 WinRAR o dalis atsisiuntei? Jei visus tris (pertikrink ar visi MB) parsisiuntei, ant pirmo tomo su dešiniu pelės klavišu paspausk ir, iššokus lentelei, paspausk išskleisti failus(nurodai, kur išskleisti) arba išskleisti failus čia... tai filmas išsiskleis ten kur išsaugotos visos filmo WinRAR dalys
O jei tavo WinRARas senesnis už mano ir negali išskleisti filmo, tai jau tada ne aš kalta
Buvau tik tas dvi dalis parsisiuntus, bet kai neatsidarė, tai ištryniau. Reiks vėl per nauja visas siųstis
QUOTE(Ledas @ 2008 10 01, 14:02)
Buvau tik tas dvi dalis parsisiuntus, bet kai neatsidarė, tai ištryniau. Reiks vėl per nauja visas siųstis
Neatydžiai skaitei, juk rašiau, kad bus 3 WinRARo dalys ir viena pabėgo
QUOTE(Ledas @ 2008 10 01, 14:02)
Žinai, ką tik pagalvojau? Gal dar tos dvi dalys bus kompo šiukšlinėj, juk iš ten galima susigrąžinti atgal
QUOTE(vėtrė @ 2008 10 01, 15:18)
Žinai, ką tik pagalvojau? Gal dar tos dvi dalys bus kompo šiukšlinėj, juk iš ten galima susigrąžinti atgal
Tai aš dabar iš ten atgal ir persikėliau Laukiu kada trečią dalį parsiūs, nes labai ilgai siunčia, ir žiūrėsiu kas gausis
aTSIPRASAU JEIGU PASIKARTOSIU, GAL KAS PAMENATE FILMUKA, APIE MERGAITE, KURI LABAI NOREJO SUNIUKO IR JAI MAMA NELEIDO JO LAIKYTI, tada ji vedziodavosi uz virvutes pirstinyte ir ji atgijo, tapo laikinai suniuku..Is anksto aciu.