Įkraunama...
Įkraunama...

Auginantiems rododendrus

QUOTE(tuliaa @ 2009 05 24, 09:43)
o cia isvis rododendras ?

cia azalija 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Wolke @ 2009 05 24, 10:22)
cia azalija  4u.gif

nu va nors vienas dalykas isaiskejo biggrin.gif aciu, tik toliau ka man su ja daryt? galima namuose augint ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(tuliaa @ 2009 05 24, 12:10)
tik toliau ka man su ja daryt? galima namuose augint ? g.gif

patirties neturiu,todel negaliu konkreciau atsakyt,pas mane lauke azalijos auga...sakyciau bandyk mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Wolke: 24 gegužės 2009 - 12:54
QUOTE(Wolke @ 2009 05 24, 12:54)
patirties neturiu,todel negaliu konkreciau atsakyt,pas mane lauke azalijos auga...sakyciau bandyk  mirksiukas.gif

na pabandysiu smile.gif pasodinsiu i didesni vazona, ir manau galiu dabar i balkona isnest, tik ar tiks vakarine puse g.gif
Atsakyti
QUOTE(tuliaa @ 2009 05 24, 14:33)
na pabandysiu smile.gif pasodinsiu i didesni vazona, ir manau galiu dabar i balkona isnest, tik ar tiks vakarine puse g.gif

manau tiks, daugiau gal pasakys šios srities asės 4u.gif
O štai mano rododendras, sodintas prieš gerą mėnesį mastau.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
nu gi grazus jusu sitie krumeliai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Gintute @ 2009 05 23, 22:15)
Vakar pražydo mano ligoniukas Percy  thumbup.gif
Jei rytoj nelis lietus, tai nufotinsiu  ax.gif

Dar vienas klausimukas..Pas mano tetą supuvo net neišsiskleidę rododendro pumpurai ir iš po pumpuro auga nauji lapukai-pažastukai (taip kaip normaliai peržydėjus). Rododendrai pas ją labai gražiai visad auga ir žydi. Ir krūmai jau gal 5-6 metų senumo. Kas tai galėtų būti?

Parašiau į až mirksiukas.gif
Atsakyti
O ar nepervelu dabar sodinti rododendrus?Gal geriau rudens palaukt? g.gif Grozis ju nerealus tai ir gundausi iskart kelis pirkt,tai noriu suzinot kada jiems idealiausias laikas?
Atsakyti
Skleidžiasi mano rododendrai wub.gif tik vot pamačiau ,kad yra pumpurų ,kurie neturi žiedelių , kodėl taip yra , gal kas susidūrėt su tuom g.gif 4u.gif
Atsakyti
grazu...
Atsakyti
QUOTE(zebrina @ 2009 05 25, 14:38)
O ar nepervelu dabar sodinti rododendrus?Gal geriau rudens palaukt? g.gif Grozis ju nerealus tai ir gundausi iskart kelis pirkt,tai noriu suzinot kada jiems idealiausias laikas?

Aš tai galvočiau, kad ne per vėlu rolleyes.gif
Aš pati irgi sodinau praeitą savaitę. O be to juk dar kaip ir pavasaris kelios dienos:) O ši savaitė labai palanki visokių gėllių sodinimui nuo trečiadienio.
Atsakyti
QUOTE(Gintute @ 2009 05 25, 19:21)
Aš tai galvočiau, kad ne per vėlu  rolleyes.gif
Aš pati irgi sodinau praeitą savaitę. O be to juk dar kaip ir pavasaris kelios dienos:) O ši savaitė labai palanki visokių gėllių sodinimui nuo trečiadienio.

Aciukas 4u.gif Na reiks gal surizikuot,bent pora nusipirkt pradziai,jei prigis-isgyvens kitais metais pirksiu dar keleta..
Atsakyti