QUOTE(Livai @ 2009 05 12, 18:50)
ot aciu
pas mane jau zydi...tai gali nusalti
, o apdengt agroplevele?
Taip, bet tik nakčiai.
Papildyta:
QUOTE(Kristuks @ 2009 05 12, 18:55)
Sveikos,
įsigijau šitą gėlytę Maximoje.... Kol kas auga vazone.... o kada ir ar reikia persodinti lauke į žemę?
Persodint gali nors ir dabar. Dirvoj jis geriau jausis.
Papildyta:
QUOTE(iingri @ 2009 05 12, 20:15)
Tiek daug rašo apie ši augaliuka kad ir man prireikia. O kur ju galim a nusipirkti ir kokia kaina ?
Dabar jų yra bet kurioj augalais prekiaujančioj parduotuvėj. Kainos labai įvairios. Prasideda nuo 20 lt ir baigiasi 1000 ar net daugiau.
Papildyta:
QUOTE(jurg_ili @ 2009 05 13, 08:12)
Labai aciu uz patarima
,tik labai jau sunkiai plesosi tie lapai -tai nevisus nuroviau ,bijojau pazeist ka. Seip pas mane jis visai negrazei suformuotas, toks istypes plonom sakom, jis daugiau i medeli panasus nei i kruma, kita kart idesiu foto, gal patarsit kaip ji padaryti grazu
Dėk, tą foto. Pažiūrėsim ar labai jau negražus. Ne visos veislės turi lają siekiančią žemę, bet visas galima gražiai suformuoti.
O jei sunkiai plėšėsi lapukai, tai reiškia, kad jiems dar ankstoka buvo nukristi.
Papildyta:
QUOTE(reksnyte @ 2009 05 13, 13:32)
sveikos mergaitės
prisižiūrėjau čia pas jus tokių grožių,kad neatsilaikiau ir pati nusipirkau rododendrą
tikiuos priimsit ir pasidalinsit savo patarimais
noriu paklausti
kai pirkau jis jau žydėjo,dabar jau kokios porą savaičių,kai tie žiedeliai pradėjo vysti. ar reikia juos nuskinti ar jie patys turi savaime nukristi
ačiū
Kai nužydės, nuskink. Sėklų auginimui rododendras išnaudoja labai daug energijos, kurią galima panaudoti ūglių augimui.
Papildyta:
QUOTE(na_ir @ 2009 05 13, 20:01)
labas vakaras,norejau paklaust,ar rododendro kruma kaip nors galima paciai pasidaugint.nes kartais pamatau tokiu graziu rusiu,o juk visu nenusipirksi
Galima iš sėklyčių arba ūgliukais. Bet tai labai ilgas procesas. 20 Lt gal nėra labai brangu.