Įkraunama...
Įkraunama...

Auginantiems rododendrus

QUOTE(aistejukas @ 2009 05 08, 09:46)
Tai kaip suprantu, jei as ji siemet apkarpysiu, tai jis jau man nebezydes sad.gif

O kas cia per brudas ji aplipo?

Nieko, kad nežydės irnesakyk.gif , susitvarkys krūmas ir kitais metais turėsi ir gražius žiedus ir gražų krūmą. drinks_cheers.gif

Nežinau tų vabaliukų lietuviško pavadinimo blush2.gif

O aš šiandien buvau Girionyse. Ten buvo atvirų durų diena. Studentai pristatinėjo savo sodybų sutvarkymo projektus. Ir buvo daromi mažiučiukai projektukai 8m2 plote , tema Vandens stebuklas. Buvo tikrai gerų darbelių. thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo omoroka 38: 08 gegužės 2009 - 18:11
QUOTE(omoroka 38 @ 2009 05 08, 18:04)
O aš šiandien buvau Girionyse. Ten buvo atvirų durų diena. Studentai pristatinėjo savo sodybų sutvarkymo projektus. Ir buvo daromi mažiučiukai projektukai 8m2 plote , tema Vandens stebuklas.  Buvo tikrai gerų darbelių.  thumbup.gif

kaip idomu thumbup.gif !!!!!!!!!!!
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2009 05 08, 19:45)
kaip idomu  thumbup.gif !!!!!!!!!!!

Ir tikrai nustebau, kad studentų darbai tokie geri thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Neri29 @ 2009 05 08, 13:05)
Nusipirkau Zurnala, vien apie rododendrus wub.gif ; pasidarau kavos ir varau i pievele ziurnaliuko skaityti smile.gif

O kur pirkai,aš norėčiau ir nusipirkti g.gif
Atsakyti
QUOTE(pelyte @ 2009 05 08, 23:12)
O kur pirkai,aš  norėčiau ir nusipirkti g.gif

Aš pirkau PC "IKI".
Atsakyti
QUOTE(Ju.Ju @ 2009 05 07, 12:15)
p.s. Sveika Will  rolleyes.gif

sveika mirksiukas.gif 4u.gif

QUOTE(omoroka 38 @ 2009 05 07, 13:40)
O kokį pirkot, kad didelio įspūdžio nepadarė. Jei kokią paprastą rūšį, tai visai tikiu, kad nepadarė. Nors paprasta rūšis gražiai prižiūrėta irgi žavingai atrodo.  wub.gif

Nepirkom, jau augo , kai atsikraustėm 4u.gif Vėliau, kai žydės, nufotografuosiu, bet manrods toks pat, kaip egleja rodė, tik ne baltas ax.gif

QUOTE(nuosirdi @ 2009 05 07, 14:11)
va manoji...

Gražu wub.gif

QUOTE(omoroka 38 @ 2009 05 08, 21:01)
Ir tikrai nustebau, kad studentų darbai tokie geri  thumbup.gif

jie kartais gal net geresni būna, nes studentai dar daug neįgyvendintų idėjų turi bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Will @ 2009 05 09, 21:24)
sveika  mirksiukas.gif  4u.gif
Nepirkom, jau augo , kai atsikraustėm  4u.gif  Vėliau, kai žydės, nufotografuosiu, bet manrods toks pat, kaip egleja rodė, tik ne baltas  ax.gif
Gražu  wub.gif
jie kartais gal net geresni būna, nes studentai dar daug neįgyvendintų idėjų turi  bigsmile.gif

Anksčiau kai paprašydavau praktikantų studentų padaryti projektą doh.gif doh.gif doh.gif Geriau nepasakosiu ir nekomentuosiu ko pripaišydavo. unsure.gif unsure.gif unsure.gif Apie augalų tarpusavio suderinimą ar bendrą vaizdą jau net nekalbu verysad.gif Tik ambicijos labai didelės būdavo. lotuliukas.gif

Einu ieškoti Eglėjos rododendro mirksiukas.gif
Atsakyti
Norejau palaust, pasodinau nesenai rododendra, toki paliegusi truputi, lapukai apatiniai rudi ir sausi ,kai palieciu tai trupa. Pardaveja sake ,kad cia pernyksciai lapai, tipo rododendrai ziemai nemeta lapu taip turi but. Bet niekur nemacius as ,kad butu pas ka nors tokiu rudu senu lapu, ka man daryt? gal nukarpyt juos?
Atsakyti
QUOTE(jurg_ili @ 2009 05 12, 11:02)
Norejau palaust, pasodinau nesenai rododendra, toki paliegusi truputi, lapukai apatiniai rudi ir sausi ,kai palieciu tai trupa. Pardaveja sake ,kad cia pernyksciai lapai, tipo rododendrai ziemai nemeta lapu taip turi but. Bet niekur nemacius as ,kad butu pas ka nors tokiu rudu senu lapu, ka man daryt? gal nukarpyt juos?

Taip iš tikro turi būti. drinks_cheers.gif Rododendras vienus lapus numeta ir augina kitus. Jei labai nepatinka tie lapukai, tai nuskink. Bet būtinai sumesk viską po rododendru.
Atsakyti
QUOTE(omoroka 38 @ 2009 05 12, 11:29)
Bet būtinai sumesk viską po rododendru.

ta prasme-po krumu, ar pakast po rododendru g.gif , o ka tai priduoda?? 4u.gif

Klausineju...nes ir as gavau motinos dienos proga sita grozi, wub.gif tai labai bijau ka nors ne taip padaryt
Atsakyti
Nuo treciadienio pranesa salnas verysad.gif ,ko gero reiks nakciai dengt,kaip jus galvojat g.gif
Atsakyti
QUOTE(Livai @ 2009 05 12, 14:10)
ta prasme-po krumu, ar pakast po rododendru g.gif , o ka tai priduoda?? 4u.gif

Klausineju...nes ir as gavau motinos dienos proga sita grozi, wub.gif  tai labai bijau ka nors ne taip padaryt

Ant žemės. Nereikia užkasinėti. Tai bus natūralus mulčias ir rododendras gaus visas jam reikalingas maisto medžiagas kurias jis prarado numesdamas lapus. Bus lengviau auginti mirksiukas.gif . Nes kai žmonės "sutvarko" augalą ir švariai išgrėbia viską ir paskui tas medžiagas atstatyti bando vien tik cheminėm trąšom, tai kartais ir neišeina. Paskui rododendras nežydi arba žydi negausiai. O gražiai suformuoto krūmo laja iki žemės ir tie nukritę lapai tikrai netrukdo.( Yra tik kai kurios veislės kuriom ne iki žemės ). O grėboti po rododendru net NEGALIMA.

Papildyta:
QUOTE(pelytė @ 2009 05 12, 14:12)
Nuo treciadienio pranesa salnas  verysad.gif ,ko gero reiks nakciai dengt,kaip jus galvojat g.gif

Dengti reiks tik jei jau prasiskleidė ir tik, kad nenušaltų žiedai. 4u.gif
Atsakyti