nuoširdi, grožis nerealus Kur tokių yra pirkti?
Oi ačiū mergaitės už pagyras mano gražuolei
Išsiaiškinau, kad ji parvežta iš Prancūzijos, o mokėjau tai daug 130lt
QUOTE(nuosirdi @ 2009 05 07, 20:25)
Oi ačiū mergaitės už pagyras mano gražuolei
daug tai daug,bet manau jei labai norisi imanoma,juk ne kas dien tokius groziu randama ir perkama,va neseniai buvau silainiu turgui kaune,maciau rododendras pardavinejo ,paklausiau kaina sako 70lt,galvojau gal neisgirdau gerai,bet pasirodo tikrai,ir ,kad butu i ka ziuret
QUOTE(egleja @ 2009 05 07, 19:54)
Irgi gražuolis tokie lapai žali gražūs ir žiedai O nuoširdi jau mačiau tavo grožį ir dar kartelį pasigrožiu , ir pagiriu ( tfu tfu tfu kad nenugyrus )
QUOTE(omoroka 38 @ 2009 05 07, 13:09)
Stipriai apkarpyti.
nu sitie zodziai man kaip peilis i sirdi ...
kazi kiek laiko man dar melstis reikes, kad maniskis nors viena pumpura isleistu .
QUOTE(egleja @ 2009 05 07, 20:28)
daug tai daug,bet manau jei labai norisi imanoma,juk ne kas dien tokius groziu randama ir perkama,va neseniai buvau silainiu turgui kaune,maciau rododendras pardavinejo ,paklausiau kaina sako 70lt,galvojau gal neisgirdau gerai,bet pasirodo tikrai,ir ,kad butu i ka ziuret
...bet būtų labai gaila, jei ji neperžiemotų
aš rododendrą už 60pirkau, dabar po truputį jau skleidžiasi, galiu parodyt...
QUOTE(aistejukas @ 2009 05 07, 13:26)
Berods tokios pacios, o kas cia gali. Tuoj dar kokia nuotraukyte idesiu.
Papildyta:
NU niekaip man neiseina is arti padaryti nuotrauku Nieko nesimato. O demeles tokios pacios kaip nuotraukoje berods, nes man ta nuotrauka nepasididina.
Papildyta:
NU niekaip man neiseina is arti padaryti nuotrauku Nieko nesimato. O demeles tokios pacios kaip nuotraukoje berods, nes man ta nuotrauka nepasididina.
Jei tokios pat, tai gerokai apkarpyk tą krūmą. ( Tik nebijok karpyti ). Nukirptas šakeles sudegink. O krūmuką kokius 3-4 kartus kas 2 savaites nupurkšk su Deciu. Tik svarbu purkšti anksti ryte kol dar vėsu.
Papildyta:
QUOTE(Neri29 @ 2009 05 07, 14:01)
ot s..... tai tegul stovi tas rododendras, mazu prazys ir kitais metais. Ar maza vilties?
Kadagi viena pasodinau desineje, o gal dar vieno reikejo? o kaip manai gal per mazai tu Heuheru?
As turiu kazkokia slaiziancia hortenzija bet ji sakyciau letai auga. Gal ten kokia laipiojantis kitokios rusies buna?
Nelabai suprantu as apie tuos augalus
Kadagi viena pasodinau desineje, o gal dar vieno reikejo? o kaip manai gal per mazai tu Heuheru?
As turiu kazkokia slaiziancia hortenzija bet ji sakyciau letai auga. Gal ten kokia laipiojantis kitokios rusies buna?
Nelabai suprantu as apie tuos augalus
laipiojanti dėk kur nors prie sienos ,labai gražiai žydės vasarą. O čia gal pliusas, kad lėtai auga Heucheros dar išsiplės, daugiau nereikia.
Papildyta:
QUOTE(vida777 @ 2009 05 07, 20:39)
nu sitie zodziai man kaip peilis i sirdi ...
kazi kiek laiko man dar melstis reikes, kad maniskis nors viena pumpura isleistu .
Kantrybės. O ar persodinai jį į dirvą iš vazono?
Papildyta:
laipiojanti dėk kur nors prie sienos ,labai gražiai žydės vasarą. O čia gal pliusas, kad lėtai auga Heucheros dar išsiplės, daugiau nereikia.
Nu varau pirkti Horetenzijos tada, o kaip ji lipa, reikia jei kokiu virveliu ar uzteks tvoros pacios. Kur as turiu , ji alpinariume auga, tai daugiau sliauzia
QUOTE(Neri29 @ 2009 05 08, 09:41)
Papildyta:
Nu varau pirkti Horetenzijos tada, o kaip ji lipa, reikia jei kokiu virveliu ar uzteks tvoros pacios. Kur as turiu , ji alpinariume auga, tai daugiau sliauzia
Pas mane hortenzija prie namo auga, tai nereikia jai jokiu atramu,l ipa kur tik leisi
Papildyta:
QUOTE(omoroka 38 @ 2009 05 08, 08:52)
Jei tokios pat, tai gerokai apkarpyk tą krūmą. ( Tik nebijok karpyti ). Nukirptas šakeles sudegink. O krūmuką kokius 3-4 kartus kas 2 savaites nupurkšk su Deciu. Tik svarbu purkšti anksti ryte kol dar vėsu.
Tai kaip suprantu, jei as ji siemet apkarpysiu, tai jis jau man nebezydes
O kas cia per brudas ji aplipo?
QUOTE(omoroka 38 @ 2009 05 08, 07:52)
Kantrybės. O ar persodinai jį į dirvą iš vazono?
kantrybes as turiu daugiau negu reikia (tik kad baimes akys dideles )...
sita persodinti i dirva be sansu, nebent maziukus pavyks .
QUOTE(Neri29 @ 2009 05 08, 08:41)
Kur as turiu , ji alpinariume auga, tai daugiau sliauzia
cia ta pati .
Nusipirkau Zurnala, vien apie rododendrus ; pasidarau kavos ir varau i pievele ziurnaliuko skaityti
QUOTE(nuosirdi @ 2009 05 07, 22:39)
...bet būtų labai gaila, jei ji neperžiemotų
na labai gaila būtų tokio gražuoliuko o koks pilnas jo pavad.
QUOTE(Neri29 @ 2009 05 08, 16:05)
Nusipirkau Zurnala, vien apie rododendrus ; pasidarau kavos ir varau i pievele ziurnaliuko skaityti
gero skaitymo , paskui mus apšviesi