Įkraunama...
Įkraunama...

Auginantiems rododendrus

nuoširdi, grožis nerealus wub.gif wub.gif wub.gif Kur tokių yra pirkti?
Atsakyti
Oi ačiū mergaitės už pagyras mano gražuolei 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Išsiaiškinau, kad ji parvežta iš Prancūzijos, o mokėjau tai daug 130lt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(nuosirdi @ 2009 05 07, 20:25)
Oi ačiū mergaitės už pagyras mano gražuolei 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Išsiaiškinau, kad ji parvežta iš Prancūzijos, o mokėjau tai daug 130lt 4u.gif

daug tai daug,bet manau jei labai norisi imanoma,juk ne kas dien tokius groziu randama ir perkama,va neseniai buvau silainiu turgui kaune,maciau rododendras pardavinejo ,paklausiau kaina sako 70lt,galvojau gal neisgirdau gerai,bet pasirodo tikrai,ir ,kad butu i ka ziuret g.gif
Atsakyti
QUOTE(egleja @ 2009 05 07, 19:54)
o cia maniskis  smile.gif
user posted image

Irgi gražuolis tokie lapai žali gražūs ir žiedai wub.gif O nuoširdi jau mačiau tavo grožį ir dar kartelį pasigrožiu , ir pagiriu wub.gif ( tfu tfu tfu kad nenugyrus biggrin.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rukutukas: 07 gegužės 2009 - 19:42
QUOTE(omoroka 38 @ 2009 05 07, 13:09)
Stipriai apkarpyti.

nu sitie zodziai man kaip peilis i sirdi lotuliukas.gif ...
kazi kiek laiko man dar melstis reikes, kad maniskis nors viena pumpura isleistu wink.gif .
Atsakyti
QUOTE(egleja @ 2009 05 07, 20:28)
daug tai daug,bet manau jei labai norisi imanoma,juk ne kas dien tokius groziu randama ir perkama,va neseniai buvau silainiu turgui kaune,maciau rododendras pardavinejo ,paklausiau kaina sako 70lt,galvojau gal neisgirdau gerai,bet pasirodo tikrai,ir ,kad butu i ka ziuret  g.gif

...bet būtų labai gaila, jei ji neperžiemotų verysad.gif
aš rododendrą už 60pirkau, dabar po truputį jau skleidžiasi, galiu parodyt...
user posted image
Atsakyti
QUOTE(aistejukas @ 2009 05 07, 13:26)
Berods tokios pacios, o kas cia gali.  unsure.gif Tuoj dar kokia nuotraukyte idesiu.
Papildyta:
NU niekaip man neiseina is arti padaryti nuotrauku sad.gif Nieko nesimato. O demeles tokios pacios kaip nuotraukoje berods, nes man ta nuotrauka nepasididina.

Jei tokios pat, tai gerokai apkarpyk tą krūmą. ( Tik nebijok karpyti ). Nukirptas šakeles sudegink. O krūmuką kokius 3-4 kartus kas 2 savaites nupurkšk su Deciu. Tik svarbu purkšti anksti ryte kol dar vėsu. mirksiukas.gif

Papildyta:
QUOTE(Neri29 @ 2009 05 07, 14:01)
ot s..... doh.gif  tai tegul stovi tas rododendras, mazu prazys ir kitais metais. Ar maza vilties?
Kadagi viena pasodinau desineje, o gal dar vieno reikejo? o kaip manai gal per mazai tu Heuheru?
As turiu kazkokia slaiziancia hortenzija bet ji sakyciau letai auga. Gal ten kokia laipiojantis kitokios rusies buna?
Nelabai suprantu as apie tuos augalus doh.gif

drinks_cheers.gif laipiojanti thumbup.gif dėk kur nors prie sienos ,labai gražiai žydės vasarą. O čia gal pliusas, kad lėtai auga mirksiukas.gif Heucheros dar išsiplės, daugiau nereikia.

Papildyta:
QUOTE(vida777 @ 2009 05 07, 20:39)
nu sitie zodziai man kaip peilis i sirdi  lotuliukas.gif ...
kazi kiek laiko man dar melstis reikes, kad maniskis nors viena pumpura isleistu  wink.gif .

tongue.gif Kantrybės. O ar persodinai jį į dirvą iš vazono? g.gif
Atsakyti

Papildyta:
drinks_cheers.gif laipiojanti thumbup.gif dėk kur nors prie sienos ,labai gražiai žydės vasarą. O čia gal pliusas, kad lėtai auga mirksiukas.gif Heucheros dar išsiplės, daugiau nereikia.

Nu varau pirkti Horetenzijos tada, o kaip ji lipa, reikia jei kokiu virveliu ar uzteks tvoros pacios. Kur as turiu , ji alpinariume auga, tai daugiau sliauzia
Atsakyti
QUOTE(Neri29 @ 2009 05 08, 09:41)
Papildyta:
drinks_cheers.gif  laipiojanti  thumbup.gif  dėk kur nors prie sienos ,labai gražiai žydės vasarą. O čia gal pliusas, kad lėtai auga  mirksiukas.gif  Heucheros dar išsiplės, daugiau nereikia.
Nu varau pirkti Horetenzijos tada, o kaip ji lipa, reikia jei kokiu virveliu ar uzteks tvoros pacios. Kur as turiu , ji alpinariume auga, tai daugiau sliauzia

Pas mane hortenzija prie namo auga, tai nereikia jai jokiu atramu,l ipa kur tik leisi mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(omoroka 38 @ 2009 05 08, 08:52)
Jei tokios pat, tai gerokai apkarpyk tą krūmą. ( Tik nebijok karpyti ). Nukirptas šakeles sudegink. O krūmuką kokius 3-4 kartus kas 2 savaites nupurkšk su Deciu. Tik svarbu purkšti anksti ryte kol dar vėsu.  mirksiukas.gif

Tai kaip suprantu, jei as ji siemet apkarpysiu, tai jis jau man nebezydes sad.gif

O kas cia per brudas ji aplipo?
Atsakyti
QUOTE(omoroka 38 @ 2009 05 08, 07:52)
tongue.gif  Kantrybės. O ar persodinai jį į dirvą iš vazono?  g.gif

kantrybes as turiu daugiau negu reikia (tik kad baimes akys dideles rolleyes.gif )...
sita persodinti i dirva be sansu, nebent maziukus pavyks ax.gif .

QUOTE(Neri29 @ 2009 05 08, 08:41)
Kur as turiu , ji alpinariume auga, tai daugiau sliauzia

cia ta pati ax.gif .
Atsakyti

Nusipirkau Zurnala, vien apie rododendrus wub.gif ; pasidarau kavos ir varau i pievele ziurnaliuko skaityti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(nuosirdi @ 2009 05 07, 22:39)
...bet būtų labai gaila, jei ji neperžiemotų verysad.gif
aš rododendrą už 60pirkau, dabar po truputį jau skleidžiasi, galiu parodyt...
user posted image

na labai gaila būtų tokio gražuoliuko wub.gif o koks pilnas jo pavad. 4u.gif

QUOTE(Neri29 @ 2009 05 08, 16:05)
Nusipirkau Zurnala, vien apie rododendrus wub.gif ; pasidarau kavos ir varau i pievele ziurnaliuko skaityti smile.gif

thumbup.gif gero skaitymo , paskui mus apšviesi biggrin.gif
Atsakyti