QUOTE(Atlantida @ 2008 04 24, 14:38)
Sveikutes, as esu visiskai zalia sodininke, tai labai prasau patarimu.
Noriu sodint kelis krumelius rododendru.
Kokiu atstumu reikia sodinti vienas nuo kito?
Ar galima israut zoles, patiesti plevele, o joje pradurt slyles rododendrams? Ar dideles ju saknys? (Noriu salia rododendru sodinti ir spygliocius- irgi i pleveles skyles, o plievele pabarstyt akmenukais - na kad ravejimo isvengciau).
Idomu, kokie dar spygliociai be pusu tiktu salia rododendru?
Noriu sodint kelis krumelius rododendru.
Kokiu atstumu reikia sodinti vienas nuo kito?
Ar galima israut zoles, patiesti plevele, o joje pradurt slyles rododendrams? Ar dideles ju saknys? (Noriu salia rododendru sodinti ir spygliocius- irgi i pleveles skyles, o plievele pabarstyt akmenukais - na kad ravejimo isvengciau).
Idomu, kokie dar spygliociai be pusu tiktu salia rododendru?
Sveika, 1.5m mano nuomone per akis. Nelabai supratau klausima del saknu jos nera gilios bet i sonus tai neblogai isiplecia (mano seno krumo saknys isiplete virs metro), o kol jie jauni taigi vazoneliuose pardavineja, tai manau pro plevele prakist lengva bus, tinka visi spygliuociai, nes jie rugstina zeme. Bet is esmes tai patarciau pleveles atsisakyti, nes rododendrams reikia dregmes o per plevele mazai tos saknys gautu, be to megsta buti pamulciuoti spygliais. Nu nezinau ar as cia ka naudingo prirasiau, bet ka zinau tuom pasidalinau