Sveikos,brangiosios.Noriu pasidžiaugti savo augintiniais Jei prisimenat,rašiau,kad pietinėj pusėj augantis rododendras jau 2-3 metai,nei žiedelio neišleidžia?Pažiūrėkit,kokiais žiedais jis apsipylė šiemet Bet lapų beveik neturi
O čia-rododendras,kuris gauna rytinės ir vakarinės saulutės Bet lapų turi žymiai daugiau ir gražių
Žinokit,tiek vienas,tiek kitas,auga labai vėjuotoj vietoj.Tik iš vakarų pusės vėją užstoja namas,o iš visų kitų trijų pusių-vėjuota.Bet šiais metais auginau juos pagal visas taisykles.Net prieš šalnas,vėlų rudenį,gausiai liejau.
Va,geras,o kodėl nuotraukos uždarytos?
Reiks gal ir man rododendra isigyti.
Taip graziai pas jus zydi.
Aisku gasdina, kad jis lepus, bet tikekimes pas mane jam patiks.
QUOTE(Romeo @ 2005 06 06, 14:42)
Reiks gal ir man rododendra isigyti.
Na,aš tai jų nelepinu... Tik nesuprantu nuo ko priklauso žydėjimo gausa...
Pas mane sode rododendras toks kaip pas aidosiu, tik maniškis tai kaip krūmas - labai vešlus, o dabar ir žiedais visas apsipylęs! Labai gražu! O aš pati tai jam absoliučiai nieko nedarau...
Mano rododendrai jau peržydejo. Labai jau trumpai galejau jais pasidžiaugti
QUOTE(Audry @ 2005 06 16, 13:54)
Mano rododendrai jau peržydejo. Labai jau trumpai galejau jais pasidžiaugti
Tai va,ir aš šiandien jau žiedynus nužydėjusius nuskabiau... Laaabai gražu,bet laaabai trumpai
Susiena,o tavo rododendras kurios saulės gauna? Gal šiaurinėj pusėj auga?
Pabandžiau su mobiliu nufotografuoti savo sodo rododendrą. Nuotraukos gal ir nelabai kokybiškos, bet gal matysis?
QUOTE(Susiena @ 2005 06 17, 08:37)
Pabandžiau su mobiliu nufotografuoti savo sodo rododendrą. Nuotraukos gal ir nelabai kokybiškos, bet gal matysis?
Nu grozis nerealus
Noriu rododendro.
pas mane tai labai trumpai ir prastai zydi, gal reika daznai laistyti? spalvos tai grazios, viena persikine, kita ryskiai avietine, o kita dar nzn, bet labai idomus ziedai, gal kitokia rusis
pasakykit, man nemoksai, laistyti daznai reikia, ir kai daznai tresti?
pasakykit, man nemoksai, laistyti daznai reikia, ir kai daznai tresti?
Aš asmeniškai su saviškiu absoliučiai nieko nedarau, nei aš jo tręšiu, nei specialiai laistau. Bet kiek skaičiusi esu, tai rododendrus reiktų dažnokai palaistyti, nes jie mėgsta drėgną, bet orui laidžią, rūgščią dirvą. O dėl tręšimo tai net nieko negaliu ir patarti...
QUOTE(Susiena @ 2005 06 17, 08:37)
Laaabai jau fainas tavo Rododendras Ir lapų daug turi... Mano,kažkodėl,meta lapus...Gal rūšis tolia?