Įkraunama...
Įkraunama...

Auginantiems rododendrus

Sveikos,brangiosios.Noriu pasidžiaugti savo augintiniais wub.gif Jei prisimenat,rašiau,kad pietinėj pusėj augantis rododendras jau 2-3 metai,nei žiedelio neišleidžia?Pažiūrėkit,kokiais žiedais jis apsipylė šiemet wub.gif wub.gif wub.gif user posted imageBet lapų beveik neturi sad.gif

O čia-rododendras,kuris gauna rytinės ir vakarinės saulutės mirksiukas.gif Bet lapų turi žymiai daugiau ir gražių wub.gif user posted image

Žinokit,tiek vienas,tiek kitas,auga labai vėjuotoj vietoj.Tik iš vakarų pusės vėją užstoja namas,o iš visų kitų trijų pusių-vėjuota.Bet šiais metais auginau juos pagal visas taisykles.Net prieš šalnas,vėlų rudenį,gausiai liejau. thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aidosius: 03 birželio 2005 - 17:08
blink.gif Va,geras,o kodėl nuotraukos uždarytos? g.gif
Atsakyti
Reiks gal ir man rododendra isigyti.
Taip graziai pas jus zydi. ax.gif
Aisku gasdina, kad jis lepus, bet tikekimes pas mane jam patiks.
Atsakyti
QUOTE(Romeo @ 2005 06 06, 14:42)
Reiks gal ir man rododendra isigyti.
Taip graziai pas jus zydi. ax.gif
Aisku gasdina, kad jis lepus, bet tikekimes pas mane jam patiks.

Na,aš tai jų nelepinu... blush2.gif Tik nesuprantu nuo ko priklauso žydėjimo gausa... g.gif
Atsakyti
Pas mane sode rododendras toks kaip pas aidosiu, tik maniškis tai kaip krūmas - labai vešlus, o dabar ir žiedais visas apsipylęs! Labai gražu! thumbup.gif O aš pati tai jam absoliučiai nieko nedarau... g.gif
Atsakyti
Mano rododendrai jau peržydejo. Labai jau trumpai galejau jais pasidžiaugti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Audry @ 2005 06 16, 13:54)
Mano rododendrai jau peržydejo. Labai jau trumpai galejau jais pasidžiaugti doh.gif

verysad.gif Tai va,ir aš šiandien jau žiedynus nužydėjusius nuskabiau... sad.gif Laaabai gražu,bet laaabai trumpai verysad.gif
Susiena,o tavo rododendras kurios saulės gauna? g.gif Gal šiaurinėj pusėj auga?
Atsakyti
Pabandžiau su mobiliu nufotografuoti savo sodo rododendrą. Nuotraukos gal ir nelabai kokybiškos, bet gal matysis? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Susiena @ 2005 06 17, 08:37)
Pabandžiau su mobiliu nufotografuoti savo sodo rododendrą. Nuotraukos gal ir nelabai kokybiškos, bet gal matysis?  mirksiukas.gif

Nu grozis nerealus thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Noriu rododendro.
Atsakyti
pas mane tai labai trumpai ir prastai zydi, gal reika daznai laistyti? spalvos tai grazios, viena persikine, kita ryskiai avietine, o kita dar nzn, bet labai idomus ziedai, gal kitokia rusis g.gif
pasakykit, man nemoksai, laistyti daznai reikia, ir kai daznai tresti?
Atsakyti
Aš asmeniškai su saviškiu absoliučiai nieko nedarau, nei aš jo tręšiu, nei specialiai laistau. Bet kiek skaičiusi esu, tai rododendrus reiktų dažnokai palaistyti, nes jie mėgsta drėgną, bet orui laidžią, rūgščią dirvą. O dėl tręšimo tai net nieko negaliu ir patarti... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Susiena @ 2005 06 17, 08:37)
Pabandžiau su mobiliu nufotografuoti savo sodo rododendrą. Nuotraukos gal ir nelabai kokybiškos, bet gal matysis?  mirksiukas.gif

Laaabai jau fainas tavo Rododendras wub.gif Ir lapų daug turi... g.gif Mano,kažkodėl,meta lapus...Gal rūšis tolia? g.gif
Atsakyti