Gal kas matėt kur galima įsigyti rododendrą ant stiebelio skiepytą?
kas cia per gele?
QUOTE(rituleg @ 2007 05 24, 22:49)
kas cia per gele?
Labai gražios gėlės... o ne kas čia per gėlė..
QUOTE(jutute @ 2007 05 24, 20:14)
hmm, kažin ar yra tokių, nes rododendrai nėra karpomi, o vienas stiebelis žiedų ir naujų ūglių svorio neatlaikytų. Azalijų skiepytų mačiau
kas cia per gele?
prieš užduodant kvailą klausimą, maloniai prašom pasinaudoti google ( garsios frazės vertinys)
QUOTE(jutute @ 2007 05 24, 20:14)
maciau
Papildyta:
tik kur Lietuvoje ju isigyti - nepasakyciau
Aš mačiau tokį ant stiebo žalioj stotelėj,tik kainos nežiūrėjau Ten visų augalų kainos pasakiškos Gal kokioj mugėj ieškoti reikia
kas cia per gele?
Tai rododendras...
QUOTE(Eglėmama @ 2007 05 25, 15:01)
Mačiau tokių yar Soltros medelyne Trakuose, bet kaina tai didelė, gal 200 Lt, nepamenu
Ir aš ten mačiau, bet kaina tai 290 litų, galvoju gal kur pigiau rasiu...
Eina sau , na ir kainytes
Tai ka, nieks man nepasakys, kodel mano rododendras nesukrove ziedu, o tik daug daug nauju lapeliu skleidzia
Tai ka, nieks man nepasakys, kodel mano rododendras nesukrove ziedu, o tik daug daug nauju lapeliu skleidzia
QUOTE(gintarebal @ 2007 05 31, 13:19)
Sėklomis, galima ir įšaknydinti, bet čia jau aukštasis pilotažas, megėjams nepavyks, nes reikalinga pastovi temperatūra, rūko sistema ir t.t.
noriu prie prudo, galo kampe uzsodinti vien rododendrus, bet noreciau nuo ankstyvu iki velyvuju veisliu kad man zydetu ilga laika, bet as tu veisliu isvis nezinau gal aks pades man? ir dar norejau paklausti kokia tvarka man juos pasodinti kad graziai atrodyti, ar ismetyt ar kaip nors pagal eile??lauksiu jusu patarimu!!!