Sveikos Rododendruose as visiskai zaliai
Siandein nupirkau MAXIMOJE nupiginta rododendra Toki violetini ant zemes virsaus kaip suprantu mulcias-medzio zieve.
Tai vat, nieko apie juos visiskai nezinau.Ar tas mulcias tegul ir toliau buna?ir laistyti(Kaip girdejau reikia nakalkingu vandeniu)ant to mulcio?
Niekas neatrašo
Bet mano rododendras pastebimai kaip reikiant sužaliavo Įkeliu nuotraukas:
Ką tik nupirktas:
Ir po savaitės pas mus:
Tai vat
Bet mano rododendras pastebimai kaip reikiant sužaliavo Įkeliu nuotraukas:
Ką tik nupirktas:
Ir po savaitės pas mus:
Tai vat
QUOTE(Evanescene @ 2007 05 09, 16:01)
Cia azalija - rododendras, metantis lapus . Mulcas tegu buna, o tu nesiruosi jo persodint?
QUOTE(vida777 @ 2007 05 09, 18:50)
Cia azalija - rododendras, metantis lapus . Mulcas tegu buna, o tu nesiruosi jo persodint?
Dar pasakykite, kad jis kambarinis!Kokia aš vėpla vargšą į lauką išgrūdau, o šis apšalo
QUOTE(menora @ 2007 05 09, 19:26)
Dar pasakykite, kad jis kambarinis!Kokia aš vėpla vargšą į lauką išgrūdau, o šis apšalo
jie nekambariniai Is kur cia?????
O apsalti galejo, jei diena buvo ant saules, o nakti gavos salnos
QUOTE(vida777 @ 2007 05 09, 18:50)
Nu jo Parduotuvėje buvo parašyta rododendras O čia dabar pasirodo azalija!Persodinti kaip žinau negalima kai žydi.O kai peržydės ko gero persodinsiu
QUOTE(Ju-Ju @ 2007 05 09, 19:50)
jie nekambariniai Is kur cia?????
Nuraminai, Ju-Ju Šiaip, kai pirkau, tai net neabejojau,kad jie ne kambariniai,-čia kažkaip fotkę pamačiau tai ir susibalamūtinau
QUOTE(menora @ 2007 05 09, 22:15)
Nuraminai, Ju-Ju Šiaip, kai pirkau, tai net neabejojau,kad jie ne kambariniai,-čia kažkaip fotkę pamačiau tai ir susibalamūtinau
Buna
QUOTE(menora @ 2007 05 09, 18:26)
Tai ir turejau omeny - persodint i lauka .
Galėtų parduotuvėse ir daugiau informacijos suteikti, o tai nusiperki ir nežinai ką augini
QUOTE(menora @ 2007 05 10, 07:45)
Galėtų parduotuvėse ir daugiau informacijos suteikti, o tai nusiperki ir nežinai ką augini
Na ne kiekvienas konsultantas parduotuvej gali suteikti tiek ziniu kiek internetas Tik reik netinget
Evanescene niekas taves neapgavo "Parduotuvėje buvo parašyta rododendras..." . Viskas tvarkoj. Niekas taves nedizinfirmavo. Azalija - tai yra rododendras kuris meta lapus ziemai. Prieziura nekuom nesiskiria.
Pasigooglink ir paskaityk
[quote=Ju-Ju,2007 05 10, 09:10]
Na ne kiekvienas konsultantas parduotuvej gali suteikti tiek ziniu kiek internetas Tik reik netinget
Visiškai su tavimi sutinku Ju-Ju .Tiesiog turėjau omeny būtent šį atvejį,kuomet ant vazonėlio teparašyta rododendras.Kažkaip norėtųsi bent rūšį žinoti.Štai aš ieškojau informacijos kaip apie tankųjį rododendrą, bet iki šiol dvejoju ar tai tikrai toks.....
Visiškai su tavimi sutinku Ju-Ju .Tiesiog turėjau omeny būtent šį atvejį,kuomet ant vazonėlio teparašyta rododendras.Kažkaip norėtųsi bent rūšį žinoti.Štai aš ieškojau informacijos kaip apie tankųjį rododendrą, bet iki šiol dvejoju ar tai tikrai toks.....