Įkraunama...
Įkraunama...

Auginantiems rododendrus

Sveikos smile.gif Rododendruose as visiskai zaliai verysad.gif
Siandein nupirkau MAXIMOJE nupiginta rododendra smile.gif Toki violetini ax.gif ant zemes virsaus kaip suprantu mulcias-medzio zieve.
Tai vat, nieko apie juos visiskai nezinau.Ar tas mulcias tegul ir toliau buna?ir laistyti(Kaip girdejau reikia nakalkingu vandeniu)ant to mulcio? 4u.gif
Atsakyti
Niekas neatrašo smile.gif
Bet mano rododendras pastebimai kaip reikiant sužaliavo smile.gif Įkeliu nuotraukas:
Ką tik nupirktas:
user posted image
Ir po savaitės pas mus:
user posted image
Tai vat smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Evanescene @ 2007 05 09, 16:01)

Cia azalija - rododendras, metantis lapus 4u.gif . Mulcas tegu buna, o tu nesiruosi jo persodint?
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2007 05 09, 18:50)
Cia azalija - rododendras, metantis lapus  4u.gif . Mulcas tegu buna, o tu nesiruosi jo persodint?

Dar pasakykite, kad jis kambarinis!Kokia aš vėpla doh.gif vargšą į lauką išgrūdau, o šis apšalo verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(menora @ 2007 05 09, 19:26)
Dar pasakykite, kad jis kambarinis!Kokia aš vėpla doh.gif vargšą į lauką išgrūdau, o šis apšalo verysad.gif

jie nekambariniai blink.gif schmoll.gif Is kur cia?????
O apsalti galejo, jei diena buvo ant saules, o nakti gavos salnos unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2007 05 09, 18:50)
Cia azalija - rododendras, metantis lapus  4u.gif . Mulcas tegu buna, o tu nesiruosi jo persodint?

Nu jo doh.gif Parduotuvėje buvo parašyta rododendras rolleyes.gif O čia dabar pasirodo azalija!Persodinti kaip žinau negalima kai žydi.O kai peržydės ko gero persodinsiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ju-Ju @ 2007 05 09, 19:50)
jie nekambariniai  blink.gif  schmoll.gif Is kur cia?????
O apsalti galejo, jei diena buvo ant saules, o nakti gavos salnos  unsure.gif

Nuraminai, Ju-Ju rolleyes.gif Šiaip, kai pirkau, tai net neabejojau,kad jie ne kambariniai,-čia kažkaip fotkę pamačiau tai ir susibalamūtinau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(menora @ 2007 05 09, 22:15)
Nuraminai, Ju-Ju rolleyes.gif Šiaip, kai pirkau, tai net neabejojau,kad jie ne kambariniai,-čia kažkaip fotkę pamačiau tai ir susibalamūtinau biggrin.gif

Buna irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(menora @ 2007 05 09, 18:26)

Tai ir turejau omeny - persodint i lauka biggrin.gif .
Atsakyti
Galėtų parduotuvėse ir daugiau informacijos suteikti, o tai nusiperki ir nežinai ką augini unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(menora @ 2007 05 10, 07:45)
Galėtų parduotuvėse ir daugiau informacijos suteikti, o tai nusiperki ir nežinai ką augini unsure.gif

blink.gif Na ne kiekvienas konsultantas parduotuvej gali suteikti tiek ziniu kiek internetas 4u.gif Tik reik netinget mirksiukas.gif
Evanescene niekas taves neapgavo "Parduotuvėje buvo parašyta rododendras..." . Viskas tvarkoj. Niekas taves nedizinfirmavo. Azalija - tai yra rododendras kuris meta lapus ziemai. Prieziura nekuom nesiskiria.
Pasigooglink ir paskaityk 4u.gif
Atsakyti
[quote=Ju-Ju,2007 05 10, 09:10]
blink.gif Na ne kiekvienas konsultantas parduotuvej gali suteikti tiek ziniu kiek internetas 4u.gif Tik reik netinget mirksiukas.gif
Visiškai su tavimi sutinku Ju-Ju 4u.gif .Tiesiog turėjau omeny būtent šį atvejį,kuomet ant vazonėlio teparašyta rododendras.Kažkaip norėtųsi bent rūšį žinoti.Štai aš ieškojau informacijos kaip apie tankųjį rododendrą, bet iki šiol dvejoju ar tai tikrai toks..... unsure.gif
Atsakyti