Įkraunama...
Įkraunama...

Auginantiems rododendrus

QUOTE(Knifofija @ 2007 03 29, 21:05)
tikrai taip  4u.gif

Knifofija doh.gif blush2.gif [I]
Nesupratau as verysad.gif tai vieno uzteks g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ju-Ju @ 2007 03 29, 10:07)
As uzduosiu labai turbut kvaila klausima  blush2.gif  , bet....
Pas mane skystos trasos rododendram. Uzrasyta 1kamsteli praskiesti 1 litre vandens. Tai jai pas mane 10 litru laistytuvas, tai man 10 kamsteliu reik, ar uzteks to vieno  blush2.gif 
Bliamba, pamirsau per ziema  doh.gif  blush2.gif  ax.gif  rolleyes.gif

Ale tu kaip blondyne doh.gif , tikrai nepyk. Aišku reikia 10 kamštelių pilt į 10l laistytuvą. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ginaja @ 2007 03 30, 10:24)
Ale tu kaip blondyne doh.gif , tikrai nepyk. Aišku reikia 10 kamštelių pilt į 10l laistytuvą. biggrin.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2007 03 30, 18:36)

doh.gif ot kokios verysad.gif
Siaip as taip ir dariau, tik kaip visada kaimyne uzmate, kad tiek pilu i laistytuva, pradejo fool.gif taip rodyti. Sako nudeginsiu tiek tresdama blink.gif
Bet kad man visad to litro trasu trumpam uztekdavo ax.gif Na vienu zodziu,subalamutino ji mane...as ir pasiklausiau jusu blush2.gif
O jus ishkart prasivardziuoti unsure.gif aj kaip negrazu tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Ju-Ju @ 2007 03 27, 09:45)
Gal pradziai  paliek gausiai  g.gif Man jau niesti savo patresti trasom  ax.gif Reikia klaust speciu ar jau galima  4u.gif

priliejau du livarus, kaip i smeli blink.gif ir kur jam tiek telpa g.gif
as, morozas, dar neatidengiau agropleveles blush2.gif jau galiu, nebenudegins g.gif
papasakosiu, kas jam nutiko: pasodinom rudeni, tai pavasari vien ziedai buvo, o lapu nedaug biggrin.gif , paskui vasarejant atsirado lapu, o rudenejant nebesukrove nauju zieduku ir lapai pradejo lyg merdet unsure.gif , sakau, gal pertresiau g.gif
bet laisciau visa vasara, kai tik karsta buvo, neapleidau visiskai, negalejo nudegti nuo trasu, o gal galejo doh.gif
Atsakyti
Gal galėtumėte mane neišmanėlę pakonsultuoti: nupirkau spec. trąšų rododendrams, tačiau jos yra purškiamos, praskiedžiamos vandenyje ir purškiamos. Klausimas būtų - kur jas purkšti ant žemės, ant lapų ar dar kur nors?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo XMamaX: 01 balandžio 2007 - 16:43
QUOTE(XMamaX @ 2007 04 01, 17:43)
Gal galėtumėte mane neišmanėlę pakonsultuoti: nupirkau spec. trąšų rododendrams, tačiau jos yra purškiamos, praskiedžiamos vandenyje ir purškiamos. Klausimas būtų - kur jas purkšti ant žemės, ant lapų ar dar kur nors?

Na greiciausiai jie yra ne tik purskiami. As laistau zeme ir praskiedziu dar i purksutuva koki litra ir apipurskiu lapus, zydejimo laikotarpiu purksti lapus negalima schmoll.gif
Kokio gamintojo trasos tavo g.gif

As pirkau mugej geltonziedi ir raudonziedi rododendra ir baltaziede azalija 4u.gif
Pasake, kad geltonam reikia augt pavesi. Bet jei jis gaus rytines saules iki 12, cia jau negerai g.gif??? Visisko pavesio jam pasiulyti negaliu verysad.gif Ir kada galeciau jau tresti juos?
Atsakyti
QUOTE(Ju-Ju @ 2007 04 01, 20:52)
As pirkau mugej geltonziedi  rododendra

pasidare labai idomu mirksiukas.gif kazkaip neteko matyti tokio rododendro...tai paskaitinejau internete,cia tikriausiai kalbama apie geltonaja Alpiu roze Rhododendron luteum ,ji kaip azalijos meta lapus g.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Wolke @ 2007 04 01, 21:11)
...cia tikriausiai kalbama apie geltonaja Alpiu roze   Rhododendron luteum ,ji kaip azalijos meta lapus  g.gif

schmoll.gif viszalis tongue.gif Nerandu geltono etiketes, gal lauke kur palikau g.gif
raudonastoks turetu buti, ir ant jo uzrasyta Alpiu roze mastau.gif O siaip as ju rusyse zalia dar blush2.gif Bet jie visi viszaliai tai tikrai rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ju-Ju: 01 balandžio 2007 - 20:33
QUOTE(Wolke @ 2007 04 01, 20:11)
pasidare labai idomu  mirksiukas.gif kazkaip neteko matyti tokio rododendro...

As pernai PC maciau - buvo dar nezydintis, o etiketej - ryskiai geltonas, ir kainavo 30 euru, o kai pamaciau po kokiu 2 sav., jau pilnai issiskleidusiais ziedais, tai tokie isbluke, tik tie, pradedantys zydeti, siek tiek ryskesni schmoll.gif . Na galvoju, toki nusipirkus, beliktu tik susinervuot, kai suzydetu. O azalijos buna labai ryskiu spalvu.
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2007 04 02, 00:38)
.... o kai pamaciau po kokiu 2 sav., jau pilnai issiskleidusiais ziedais, tai tokie isbluke, tik tie, pradedantys zydeti, siek tiek ryskesni  schmoll.gif . Na galvoju, toki nusipirkus, beliktu tik susinervuot, kai suzydetu. O azalijos buna labai ryskiu spalvu.

blink.gif Na ziuresim, siemet maniskis nezydes,bet kita met turetu thumbup.gif Bet siaip tai as maciau geltonai zydinti mastau.gif na normaliai atrode, geltona kaip geltona... Aj irnesakyk.gif visvien ruzavai nezydes, norejau triju skirtingu rododendru, tai ir turesiu 4u.gif
Atsakyti
Aš irgi šeštadienį pasisodinau šiaurinėje pusėje keturis rododentrus - geltoną, raudoną, baltą ir ružavą. Su žiedais, neblogi tokie krūmeliai. O Dauparų medelyne kokios grožybės - po stiklu žydi ir magnolijos, rododentrai, alyvos ir dar visokių medelių, kurių net pavadininmų dar nežianu... Grožybės wub.gif

Kalbate apie tręšimą - tai tręšimas po žiemos? Manau kol bent jau prigis - negaliu tręšti? g.gif
Atsakyti