QUOTE(jolita123 @ 2007 03 16, 18:40)
o jus jau nudenget savuosius? as dar ne, bet maciau, kad kaimyne jau nudenge
QUOTE(Laurencija2 @ 2007 03 24, 21:48)
o jus jau nudenget savuosius? as dar ne, bet maciau, kad kaimyne jau nudenge
as jau seniai atidengiau Apdejau pusies spygliais, ir daviau atsigerti 15 lt vandenuko
Na mano pavesy auga, saules gauna, pro lapu sakas-saikingai...
Gal pas jus kitas variantas
Maciau pas kaimynus roze uzgengta tai vaje kaip simtais skuduru
QUOTE(Ju-Ju @ 2007 03 24, 23:06)
as jau seniai atidengiau Apdejau pusies spygliais, ir daviau atsigerti 15 lt vandenuko
tai vat as palikau ir ant roziu, ir ant rododendru, ir ant azaliju bei spalvotu hortenziju
o pas vienus jau rozes atidengtos, pas kitus dar visas zieminis kailinys sukrautas
praeita ziema prisicudinau, tai sia bijau, viena savo grazuoli rododendra mazais lapeliais, zydinti labai anksti pavasari violetine spalva ir nudeginau, ziurejau dar siandien, vsio, nebeatsigaus ieskosim kito
mano mazalapis rododendras gyvas, kiek pakarpinejau, tiek zalias stiebas
bet lapai toki susitrauke, ziedeliu nera
ka man su juo daryt
ka man su juo daryt
QUOTE(Laurencija2 @ 2007 03 27, 07:58)
mano mazalapis rododendras gyvas, kiek pakarpinejau, tiek zalias stiebas
ka man su juo daryt
ka man su juo daryt
Gal pradziai paliek gausiai Man jau niesti savo patresti trasom Reikia klaust speciu ar jau galima
Trest tai as jau ruosiuosi siandien. Nes rododendrus ir reikia tresti anksti pavasari, nutirpus sniegui. Tik as susiduriau su dilema: kaip man juos tresti??? Nes is rudens primulciavau daug pusu spygliu po krumeliais. Tai kur man dabar tas trasas pilti: ant spygliu, ar pakelti spyglius ir ant zemes?.. Spyglius noriu palikt dirvos rugstinimui ir apsaugai nuo piktzoliu...
Kur ta musu visazine Knifofija?..
Aš savo rodikus tresiu savaitgali. Pavasari as tai skystom trasom ne tresiu. Tik isbarstau granules, kuriuos ilgo poveikio. Ir rami galva
QUOTE(Mamce @ 2007 03 27, 12:25)
Trest tai as jau ruosiuosi siandien. Nes rododendrus ir reikia tresti anksti pavasari, nutirpus sniegui. Tik as susiduriau su dilema: kaip man juos tresti??? Nes is rudens primulciavau daug pusu spygliu po krumeliais. Tai kur man dabar tas trasas pilti: ant spygliu, ar pakelti spyglius ir ant zemes?.. Spyglius noriu palikt dirvos rugstinimui ir apsaugai nuo piktzoliu...
Tai jau prakapstyk tuos spygliukus ir patresk, tik nepadaugink o po 2 savaiciu vel patresk.
QUOTE(Knifofija @ 2007 03 27, 18:12)
Tai jau prakapstyk tuos spygliukus ir patresk, tik nepadaugink o po 2 savaiciu vel patresk.
o, aciu. Einu tuo ir uzsiimti.....
As uzduosiu labai turbut kvaila klausima , bet....
Pas mane skystos trasos rododendram. Uzrasyta 1kamsteli praskiesti 1 litre vandens. Tai jai pas mane 10 litru laistytuvas, tai man 10 kamsteliu reik, ar uzteks to vieno
Bliamba, pamirsau per ziema
Pas mane skystos trasos rododendram. Uzrasyta 1kamsteli praskiesti 1 litre vandens. Tai jai pas mane 10 litru laistytuvas, tai man 10 kamsteliu reik, ar uzteks to vieno
QUOTE(Ju-Ju @ 2007 03 29, 10:07)
As uzduosiu labai turbut kvaila klausima , bet....
tikrai taip