QUOTE(taudre @ 2009 09 18, 13:37)
vaje kokia informacija!!!!!!! tai kuri gi grupe turi 31 vaika? ponia jus tikrai zinote ar isvadziojate nezinodama? Kazkaip neetiska....nezinant situacijos kalbeti
Auklėtoja taip sakė,nebent melavo.Ir vakar darželyje sutikau mamą,kurios mergaitė yra pumpurėliuose,tai sakė būtent jų grupėje yra 31 vaikas.Tai nežinau kam meluoti
.Mes patys einame į Aušrinę,tai rašau ką sako lankantys.Aišku nebijokit dažniausiai lanko dvidešimt vaikų,nes likusieji serga.Nu paguoda menka.
Nes nenoriu,kad mano vaikas patektų į tą tarpą. Kaip minėjau mano anyta dirba darželyje,tai pernai kai pas juos grupėje buvo patikrinimas ir rado 21 lovą,tai gavo įspėjimą ir jeigu dar taip pasikartos uždarys grupę.Dėl ko tokios nuolaidos taikomos Aušrinei nežinau.O vaikų tai tikrai daug ir tikrai auklėtojos nespėja,bet jų tikrai nekaltinu.Nes saviškį radau subraižytu veidu,o auklėtoja ,net nepastebėjo.Tik prie manęs paklausė kas taip padarė?Taigi kaip pastebėsi ,kai vaikų tiek.O mano mažiui skriauda,nes jis nesimuša.Nu bet aišku pasakiau,kad duotų per nagus jeigu taip daro.