Įkraunama...
Įkraunama...

Šilainiai: l/d "Aušrinė", Baltų pr. 49, 37 75 28

QUOTE(Domogintare @ 2009 09 16, 22:36)
Na miela mamyte, apie streika nebuvo cia jokios kalbos ir jokios agitacijos, cia buvo kalba apie vaiku gerove. Yra dvi skirtingos savokos pasaukimas ir labdara, turbu nei viena neitu i darba, jeigu uz tai nebutu atlyginta, o siandienine situacija yra tokia ir kalba buvo pradeta tik del to, kad negana, kad atlyginimus stipriai  mazina, bet dar pedagogai turi eiti nemokamu atostogu, kuriu metu visvien turi dirbti, nes kitu atveju reiketu uzdaryti darzeli ir niekas jokiu sumeliu is jusu niekada nereikalavo ir nereikalaus.. Ar jus isivaizduojat nors viena svente darzelyje be dainu, po nauju metu gal jau nebedainuosim, nes net ir muzikos pedagogu gali nelikti, nesneku apie logopeda. o del bureliu tai jau nepykit, i juos einate laisva valia ir zmones tuos pinigeliu uzsidirba, kaip bet kuris kitas dirbantis zmogus. AS KALBU APIE VAIKU GEROVE, NES PATI ESU MAMA IR SITA VIRTUVE LABAI GERAI SUPRANTU.

Brangioji tai gal tiesiai sviesiai- ko norit?
Ar toliau savo nosies jus pedagogai nematot ir manipuliuojat musu vaikais, cia reketu kvepia lotuliukas.gif neduosit -skriausim jusu vaikus g.gif
Juk visi tuoj pirsta ciulpsim ir tada draugiskai visi ir eisim prie seimo prasyt sprest problema. O dabar gal dar pakentekim, gal protingieji vyrai ka sugalvos. g.gif Lengva nebus niekam, o jei darbas netinka galit kito pasiieskot g.gif juk laisvu vietu darbo birzoj pilna tongue.gif
Kaip jums atrodo kokia duona pradesit valgyt, jei ji bus jums iskepta taikant lapdara? Kaip jus ziures gyditojai? Ir visa kita... taikant lapdara?
Gal reiktu nusisypsot biggrin.gif ir dziaugtis kad turim nors tai ka turim... Musu tevai, senialiai karus isgyveno ir dabar neverkia kad pensijos sumazintos ir dar veluoja blush2.gif
O del atlyginimo biggrin.gif .... Mano didysis dziaugsmas teises magistra baiges tik tukstanti su biskuciu gauna g.gif taip apkarpe ir neverkia nes zino toks laikotarpis reikia ji pragyvent... Geriau nei nieko ... Zinoma rinktis jums, juk jus PEDAGOGAI cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lemurmur: 17 rugsėjo 2009 - 10:28
QUOTE(lemurmur @ 2009 09 17, 12:18)
Brangioji tai gal tiesiai sviesiai- ko norit?
Ar toliau savo nosies jus pedagogai nematot ir manipuliuojat musu vaikais, cia reketu kvepia  lotuliukas.gif  neduosit -skriausim jusu vaikus  g.gif
Juk visi tuoj pirsta ciulpsim ir tada draugiskai visi ir eisim prie seimo prasyt sprest problema. O dabar gal dar pakentekim, gal protingieji vyrai ka sugalvos.  g.gif Lengva nebus niekam, o jei darbas netinka galit kito pasiieskot  g.gif juk laisvu vietu darbo birzoj pilna  tongue.gif
Kaip jums atrodo kokia duona pradesit valgyt, jei ji bus jums iskepta taikant lapdara? Kaip jus ziures gyditojai? Ir visa kita... taikant lapdara?
Gal reiktu nusisypsot  biggrin.gif  ir dziaugtis kad turim nors tai ka turim...  Musu tevai, senialiai karus isgyveno ir dabar neverkia kad pensijos sumazintos ir dar veluoja  blush2.gif
O del atlyginimo  biggrin.gif  ....  Mano didysis dziaugsmas teises magistra baiges  tik tukstanti su biskuciu  gauna  g.gif  taip apkarpe ir neverkia nes zino toks laikotarpis reikia ji pragyvent...  Geriau nei nieko ...  Zinoma rinktis jums, juk jus PEDAGOGAI  cool.gif

Va čia tai aukso mintys thumbup.gif Pritariu visu 100 procentu smile.gif Nu jai man dabar mažės pašalpa už vaiko auginimą,ne jau aš turiu ,nustot būt mama smile.gif Mielosios aukščiau nosis,geriau paplepam apie ką nors smagesnio 4u.gif Išgyvensim mes tą sunkmetį,vis gi jau kalbama,kad blogiau jau nebus smile.gif
Atsakyti
aš noriu pakalbėt apie mankšteles kojytėms, kurios mokamos bus. mano abiems reikėtų spirgams, papasakokit gal kas jau lankėt? aš pernai apie tokias negirdėjau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rucelie @ 2009 09 16, 20:02)
gal kažkas žinot viešą paslaptį  doh.gif kaip darželyje kepamas apkepas? nu mano biziai man galvą baigia išzyzt, koks ten dieviškas apkepas. bandėm šiandien, kepėm, bendrom jėgom visi, atsipjovė paragavo ir subrokavo mane  doh.gif sakė daržely skanesnis, tavo čia fui  blush2.gif taip norėčiau iškept, mano nevalgiūzui bent kažkoks maistas tiktų gal...

Nu gal šitas receptukas tiktų,būktai čia tas senoviškas kur kepamas mokyklose,gal ir darželiuose.Man tai labai geras gaunasi,grynai kaip mokyklos laikais,aš taip pat dievinau apkepą,o ir dar dabar tebemėgsto blush2.gif Beje manu dedu daugiau nei receptuke parašyta,gaunasi toksbiski tvirtesnis smile.gif
500 gr. varskes (geriau riebesne), 4 kiausiniai, 50-100 gr. sviesto, 4 saukstai cukraus, 4 saukstai manu kruopu, 1/2 stiklines pieno ar grietineles, vanilinio cukraus, ko nors is dziovintu ar svieziu vaisiu. As naudoju tik vienos rusies vaisius, arba sviezias kriausias, persikus (tinka visokie dziovinti, konsevuoti, sviezi), vysnios taip pat tinka ivairaus pavidalo. Taigi, kai turim tai dedam vaisiu, kai neturim kepam be nieko (Oi, tada skanu su kisieliumi )
Pirmiausia manus uzpilame pienu ir pusvalandziui paliekame. Kiausinius isplakame: baltymus su trupuciu druskos, o trynius su cukrumi ir vaniliniu cukrumi. Tada i isplaktus trynius sudedame varske ir visa manu pieno misini. Isplakame. Sudedame susmulkintus vaisius ir isplaktus baltymus, atsargiai su saukstu ismaisome (su mikseriu jau cia darbuotis negalima). Kepimo forma istepame sviestu, sukreciame varskes mase ir kepame 185C orkaiteje apie 30-40 min.
Skanaus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rucelie @ 2009 09 17, 11:39)
aš noriu pakalbėt apie mankšteles kojytėms, kurios mokamos bus. mano abiems reikėtų spirgams, papasakokit gal kas jau lankėt? aš pernai apie tokias negirdėjau  g.gif

Buvo tikrai ir pernai, bet daugiau tai nieko nežinau 4u.gif
Atsakyti
Kaliope, ačiū 4u.gif bandysim bigsmile.gif aš kepiau saldesnį tokį, iš sm receptų skyrelio. subrokijo mano mažiai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Rucelie @ 2009 09 17, 12:48)
Kaliope, ačiū  4u.gif bandysim  bigsmile.gif aš kepiau saldesnį tokį, iš sm receptų skyrelio. subrokijo mano mažiai  blush2.gif

Nu nėr už ką smile.gif Beje ir džiovintų vaisių nededu,man neskanu su jais schmoll.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes,

Jau dairomes darzelio po truputuka. Ka galetumet pasakyti apie darzeli, grupes, tvarka?
Aciu labai uz bet kokia informacija. 4u.gif
Atsakyti
doh.gif nu nepatingėkit temos paskaitinėt - tam jos ir yra mirksiukas.gif

O ką čia galima būtų pasakyt - pats geriausias darželis bigsmile.gif nes čia nusprendėm savo vaikus vesti biggrin.gif Ir kiekviena mama apie savo vaiko darželį tą patį pasakys tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(*GREISI* @ 2009 09 09, 11:30)
pasiklauskit kiek bitutės grupėje ir pamatysite.Nerašinėju čia nesąmonių.Vakar viena auklėtoja sakė,kad tikrai grupė yra su 31 vaiku.Dar ir dabar keičia vaikams grupes ,pažįstamų mergaitę perkėlė iš mišrios į priešmokyklinę grupę,nes ten vaikai didesni taip lengviau.Vaikų perteklius.Bet tikrai nenoriu įvardinti auklėtojų.Žinau tą tvarką,nes uošvienė darželyje dirba.Ir aš tik noriu padiskutuoti,o jūsų visi pasisakymai,tai tokie,kad tylėk ir nekalbėk kas jums nepatinka.Mano abu eina į šį darželį,nes eilėje laukėme tris metus.Draugė irgi dirba tokioje įstaigoje,tai sako vienintelę Aušrinę žinau su tokiu vaikų kiekiu.

vaje kokia informacija!!!!!!! tai kuri gi grupe turi 31 vaika? ponia jus tikrai zinote ar isvadziojate nezinodama? Kazkaip neetiska....nezinant situacijos kalbeti
Atsakyti
[quote=Domogintare,2009 09 16, 21:01]
[quote=Martyna,2009 09 16, 20:52]
O jūs šitam darželyje dirbat? O gal "Gintarėlyje"? g.gif
[/qu

Deja nei sitam, nei anam, bet visur situacija yra tapati.
[/quote]

Kas liecia situacija tai vienuose darzeliuose vaikai miega tose paciose grupese o kituose turi atskirus miegamuosius. Taigi sanitarines normos priklauso ne tik nuo vaiku skaiciaus bet ir turimos erdves. reikia visu pirma ismanyti normas o tada sneketi
Atsakyti
Pasiskaitykit "Kauno diena" sios dienos yra straipsnis viskas apie realia padeti kas vyksta rugseji darzeliuose
Atsakyti