Įkraunama...
Įkraunama...

Šilainiai: l/d "Aušrinė", Baltų pr. 49, 37 75 28

QUOTE(Rucelie @ 2009 09 15, 10:41)
Tai, kaip uostamiesčio savivaldybė ketina sutaupyti švietimo įstaigų sąskaita, pedagogai vadina ikimokyklinių įstaigų naikinimo pradžia. Anot jų, panašu, kad miesto valdžia pradeda įgyvendinti kiek perfrazuotą žinomą posakį: "Nėra vaikų - nėra problemos."

juk čia ne apie Kauną kalba  smile.gif visas straipsnis apie Klaipėdos kraštą.

Taupys visur,ne tik Klaipėdoje.Mano uošvienė dirba darželyje tai taip sakė.
Atsakyti
QUOTE(*GREISI* @ 2009 09 15, 13:05)
Taupys visur,ne tik Klaipėdoje.Mano uošvienė dirba darželyje tai taip sakė.

na tas straipsnis apie Klaipėdą. o jei ir taupys tai nereiškia kad be auklyčių liksim smile.gif manau susitvarkys darželis ir išspręs tą klausimą, neliks mūsų bambizai be priežiūros, nereikia panikuoti be reikalo. visi ir visur dabar "taupo", ką padarysi.
Atsakyti
Tevams, kol kas dar nereikia panikuoti, bet po nauju metu gali tekt ax.gif is patikimu saltiniu galiu pasakyt kad aukletojos po 5dienas i men tures eit i darba ir algos negaus.Tai vat kai baigsis ju kantrybe tai prades streikuot ir nepriims vaiku i darziuka
Atsakyti
QUOTE(Daratele @ 2009 09 15, 21:24)
Tevams, kol kas dar nereikia panikuoti, bet po nauju metu gali tekt ax.gif is patikimu saltiniu galiu pasakyt kad aukletojos po 5dienas i men tures eit i darba ir algos negaus.Tai vat kai baigsis ju kantrybe tai prades streikuot ir nepriims vaiku i darziuka

Taip, taip, iš patikimų šaltinių, mes visos galim parašyti ką norim. Neskleiskit be reikalo panikos tarp tėvų. Bus problemos, spręsim. O kad dabar pradėsit apie streikus kudakuot, tai naudos niekam nebus.
Atsakyti
QUOTE(toscana @ 2009 09 16, 09:33)
Taip, taip, iš patikimų šaltinių, mes visos galim parašyti ką norim. Neskleiskit be reikalo panikos tarp tėvų. Bus problemos, spręsim. O kad dabar pradėsit apie streikus kudakuot, tai naudos niekam nebus.

Nu kokia čia panika.Kaip Klaipėdoje iš anksto renka parašus,kad taip neįvyktų,o paskui bus po laiko.Daugiau pasikalbėkite su auklėtojomis,jų susirūpinimas mane ir neramina,o ne kažko kito.Nors aišku daugeliui tėvų nusispjauti į auklėtojas ir jų darbą.Čia gal ne į temą,bet reikia pažiūrėti kaip atvedamos mergaitės apsirengusios.Suknelės,kurių nemoka nusimauti,arba visokių karoliukų apkarstytos,pameta ,neranda paskui ir tada paniką grupėje sukelia.O kai sukneles reikia atsegti ir užsegti,kai grupėje vaikų daug ,tai tikrai ne kas.Ne aš čia taip sugalvojau ,o auklėtoja pasiguodė.Bet aišku daugeliui mamų,tai neįdomu.Dar ateina ir ieško pamestų karoliukų ir aiškina auklėtojai ,kad galima būtų ir prižiūrėti rolleyes.gif .Užsienyje vaikai darželiuose,net negali taip rengtis.Nekalbu,net apie tai,kad kiti vaikai ,net negali turėti tokių dalykų.Tai skaudina kitus.Žiūrėk aš turiu ,o tu ne.Pati girdėjau ir ne kartą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *GREISI*: 16 rugsėjo 2009 - 09:41
taip taip,o pas mus aukletoja tiesiog pasako tevams,kad ji neatsako uz vaiku karoliukus uz zaisliukus atsinestus,jei vaikas pats nesaugoja,jos saugoja musu vaikus,o ne sagucius,karoliukus ir pa.
Atsakyti
QUOTE(*GREISI* @ 2009 09 16, 09:13)
Nu kokia čia panika.Kaip Klaipėdoje iš anksto renka parašus,kad taip neįvyktų,o paskui bus po laiko.Daugiau pasikalbėkite su auklėtojomis,jų susirūpinimas mane ir neramina,o ne kažko kito.Nors aišku daugeliui tėvų nusispjauti į auklėtojas ir jų darbą.Čia gal ne į temą,bet reikia pažiūrėti kaip atvedamos mergaitės apsirengusios.Suknelės,kurių nemoka nusimauti,arba visokių karoliukų apkarstytos,pameta ,neranda paskui ir tada paniką grupėje sukelia.O kai sukneles reikia atsegti ir užsegti,kai grupėje vaikų daug ,tai tikrai ne kas.Ne aš čia taip sugalvojau ,o auklėtoja pasiguodė.Bet aišku daugeliui mamų,tai neįdomu.Dar ateina ir ieško pamestų karoliukų ir aiškina auklėtojai ,kad galima būtų ir prižiūrėti  rolleyes.gif .Užsienyje vaikai darželiuose,net negali taip rengtis.Nekalbu,net apie tai,kad kiti vaikai ,net negali turėti tokių dalykų.Tai skaudina kitus.Žiūrėk aš turiu ,o tu ne.Pati girdėjau ir ne kartą.

Nesupratau prei ko čia streikas ir karoliukai g.gif

O nuo streikų neapsaugotas nė vienas. Ir už ką, ar prieš ką reiktų tuos parašus rinkt taip pat nelabai supratau. schmoll.gif

Tai, kad mamos kartais nugrybauja vaikus rengdamos ir maža paslaptis lotuliukas.gif Nereik čia nė didelių pažinčių su auklėtojomis. Pakanka pažiūrėt kiek grupėj vaikų apauti batukais su raištukais ir keli iš jų patys moka juos užsirišt lotuliukas.gif Bet čia jau nieko nepakeisi, pradėkim nuo savęs ... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(a79 @ 2009 09 16, 11:46)
Nesupratau prei ko čia streikas ir karoliukai  g.gif

O nuo streikų neapsaugotas nė vienas. Ir už ką, ar prieš ką reiktų tuos parašus rinkt taip pat nelabai supratau.  schmoll.gif

Tai, kad mamos kartais nugrybauja vaikus rengdamos ir maža paslaptis  lotuliukas.gif Nereik čia nė didelių pažinčių su auklėtojomis. Pakanka pažiūrėt kiek grupėj vaikų apauti batukais su raištukais ir keli iš jų patys moka juos užsirišt  lotuliukas.gif Bet čia jau nieko nepakeisi, pradėkim nuo savęs ...  mirksiukas.gif

Nu jums ,kad tik kabinėtis doh.gif .Surašykite punktais apie ką galima rašyti hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(*GREISI* @ 2009 09 16, 11:11)
Nu jums ,kad tik kabinėtis  doh.gif .Surašykite punktais apie ką galima rašyti  hihihi.gif

Argi aš kabinėjuos mirksiukas.gif Taika drinks_cheers.gif Dėl aprangos aš juk pilnai su jumis sutinku drinks_cheers.gif Pati esu prieš visokius karoliukus, auskariukus ir panašius blizgučius darželyje ir pan....nors kai pas mane abu bernai, tai mumi kaip ir neaktualu lotuliukas.gif Tai pat nematau logikos, kai vaikai rengiami rūbais dėl grožio, o ne dėl patogumo doh.gif Mano galva, tai tegul jau su treningais, bet tokiais, kuriuos patys tuolete nusiaut gali, o ne džinsais, kurių užtrauktuką ir sagutę net suaugusiam sudėtinga atkrapštyt lotuliukas.gif

O dėl streikų, kai bus bėda, tada ir galvosim ką daryt, kam anksčiau laiko nervines lasteles naikit, sako, jos neatsistato. Nelabai įsivaizduoju ką galima būtų padaryt, kad mažiau vaikų grupėj būtų, ar kad auklėtojoms algas didesnes mokėtų 4u.gif Visom keturiom būčiau už tai, tačiau tikrai negaliu už darželį daugiau mokėt, nei dabar moku, o tikėtis, akd kažkas kitas primokės, taip pat naivoka unsure.gif

Bet gink dieve, tikrai nesikabinėju, nors kartais nepraleidžiu progos tuščiai pabumbėt lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo a79: 16 rugsėjo 2009 - 11:22
QUOTE(a79 @ 2009 09 16, 11:46)
Nesupratau prei ko čia streikas ir karoliukai  g.gif

O nuo streikų neapsaugotas nė vienas. Ir už ką, ar prieš ką reiktų tuos parašus rinkt taip pat nelabai supratau.  schmoll.gif

Tai, kad mamos kartais nugrybauja vaikus rengdamos ir maža paslaptis  lotuliukas.gif Nereik čia nė didelių pažinčių su auklėtojomis. Pakanka pažiūrėt kiek grupėj vaikų apauti batukais su raištukais ir keli iš jų patys moka juos užsirišt  lotuliukas.gif Bet čia jau nieko nepakeisi, pradėkim nuo savęs ...  mirksiukas.gif

nu jooo, as cia is tokiu- nupirkau batus, o tik veliau susigriebiau, kad iki raisteliu uzsirisimo dar toloka doh.gif
bet esu baisiai pries savu/asmeniniu daiktu nesimasi i darzeli.. reikia nestis kas yra butina, o ne tai,kad vaikas ten savo zaisla ar kokius karoliukus turetu doh.gif kuriuos tik aukletoja ir turi saugot (pats tai dar neprisaugos)..
bet vis pagalvoju, kazin ka patrys tevai galvoja, leisdami vaikams nestis zaislus, paspirtukus, dviratukus i darzeli?? negi sitaip mokomasi dalintis? abejoju g.gif man labiau atrodo, kad nuo mazens isryskinimas materialinis skirtumas...
Atsakyti
paspirtukais ir dviratukais lauke važinėjasi, nematau čia nieko blogo. mano vaikai dažnai kažką nešasi (tai nebūna karoliukai, o žaisliukas kažkoks), nes patys taip geriau jaučiasi visai dienai išeidami. niekada nemačiau auklėtojos saugant mūsų atsineštus žaislus, ir niekada to nesitikiu. mano vaikų problema, kur juos nusikiša. o dalintis galima puikiausiai ir darželio žaislais. nematau kodėl vaikus prie socializmo reikėtų lenkt ir mokint atiduot kažkam savo žaislą. jeigu tas žaisliukas jam ryte padeda su nuotaika išžygiuoti į darželį, tai aš ir leidžiu neštis rolleyes.gif niekada pastabų negavau dėl to iš auklėtojų ir nemanau kad tuo sukėliau problemų. kita kalba apie bendrus darželio žaislus, kurių beje ir mes iš namų nunešėme. tuos vaikai žino kad reikia dalintis, ir tikiuosi kad dalinasi.
nesuprantu prie ko čia materialiniai skirtumai g.gif piniginės turinio gi niekas neskaičiuoja...negi jūsų vaikai žaislų neturi? doh.gif kita kalba jeigu jūs neleidžiat jų nusinešti, bet čia jau ne materialinis, o požiūrių skirtumas išryškėja. materialinį skirtumą tada ir batukuose, ir rūbeliuose galima įžvelgti, betgi nepuolam dėl to vienodais batais visą grupę auti.
Atsakyti
gal kažkas žinot viešą paslaptį doh.gif kaip darželyje kepamas apkepas? nu mano biziai man galvą baigia išzyzt, koks ten dieviškas apkepas. bandėm šiandien, kepėm, bendrom jėgom visi, atsipjovė paragavo ir subrokavo mane doh.gif sakė daržely skanesnis, tavo čia fui blush2.gif taip norėčiau iškept, mano nevalgiūzui bent kažkoks maistas tiktų gal...
Atsakyti