Įkraunama...
Įkraunama...

Šilainiai: l/d "Aušrinė", Baltų pr. 49, 37 75 28

QUOTE(hela77 @ 2009 09 09, 14:03)
kai bus darzeliai visose gyvenamose vietose, tai gal taip ir bus... bet, manyciau, tikrai negreit....

Va čia ir atsakymas, kodėl iš kitų rajonų vaikai vežami ...Nes kitu atveju, kai kuriems vaikams iš vis darželių nebūtų skirta doh.gif
Atsakyti
QUOTE(a79 @ 2009 09 09, 17:40)
Va čia ir atsakymas, kodėl iš kitų rajonų vaikai vežami ...Nes kitu atveju, kai kuriems vaikams iš vis darželių nebūtų skirta  doh.gif

Va va visom keturiom ir as pritariu thumbup.gif Nepristatis gi prie kiekvieno namo po darzeli,nesamoniu nereikia kalbet g.gif As pvz.Is Romainiu ir kol Romainiuose bus darzelis mano merginos ir mokykla turbut baigs.O siaip Romainiai priklauso silainiu seniunijai,tai automatiskai renkuosi kuri noriu silainiu darzeli.O jei atvirai pries uzrasydama i si darzeli savo dukra, net pavadinimo nezinojau,jau nekalbu apie tai koks jis geras.Uzrasiau butent i si todel,kad salia vyresnioji lanko mokykla,ir retkarciais gales man pagelbet ,pasiimt sesute.O visa tiesa suzinojau,kai po 1.5 metu laukimo nuejau paklaust kada priims,o atsakymas buvo dar po metu schmoll.gif Nu ka sa]ziningai atstovejom eile.Ir siais metais zygiuojame i darzeli smile.gif
O del vaiku skaiciaus grupeje,tai pas mus 24 vaikiukai.Ir tai man atrodo,kad visi niekad nebuvo susirinke.Maximum 18,o kitus ir iki pietu teveliai pasiima,plius gi aukletojos dvi keiciasi viena iki piet kita po piet.Tai kad visai nepergyvenu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Martyna @ 2009 09 09, 11:09)
Man atrodo, kad jūs rimtai nueikit pas direktorę ir paklausinėkit kas domina, o ne čia rašinėkit savo išvedžiojimus, kuriuos kažkas perskaitęs priims už gryną pinigą 4u.gif Pasakys tikrai kiek vaikučių grupėse, nes tikrai netikiu, kad nors vienoj grupėj yra daugiau nei 25 vaikai  g.gif

pernai mūsų grupėje buvo 28 vaikai pagal sąrašą. 26 buvo per Kalėdų šventę, o šiaip po 20 kasdien.

QUOTE(*GREISI* @ 2009 09 09, 15:00)
Bet greitai taip bus  4u.gif .Kaip visame daugelyje šalių.

mūsų rajone darželis už jūrų marių, nėr jo. Ką daryt? Rinkomės, nes prie darbovietės, patogu nuvežt paimt.

Beje, mažių aš jau užrašiau. Tikiuosi sulauksim eilės. Bet prašymai pakeisti. Dičkiui rašiau tik Aušrinei, o dabar švietimo skyriui, reikėjo dar vieną darželį parašyt kaip kitą galimą variantą.
Atsakyti
QUOTE(Kaliope76 @ 2009 09 10, 09:51)
Va va visom keturiom ir as pritariu thumbup.gif Nepristatis gi prie kiekvieno namo po darzeli,nesamoniu nereikia kalbet  g.gif As pvz.Is Romainiu ir kol Romainiuose bus darzelis mano merginos ir mokykla turbut baigs.O siaip Romainiai priklauso silainiu seniunijai,tai automatiskai renkuosi kuri noriu silainiu darzeli.O jei atvirai pries uzrasydama i si darzeli savo dukra, net pavadinimo nezinojau,jau nekalbu apie tai koks jis geras.Uzrasiau butent i si todel,kad salia vyresnioji lanko mokykla,ir retkarciais gales man pagelbet ,pasiimt sesute.O visa tiesa suzinojau,kai po 1.5 metu laukimo nuejau paklaust kada priims,o atsakymas buvo dar po metu schmoll.gif Nu ka sa]ziningai atstovejom eile.Ir siais metais zygiuojame i darzeli smile.gif
O del vaiku skaiciaus grupeje,tai pas mus 24 vaikiukai.Ir tai man atrodo,kad visi niekad nebuvo susirinke.Maximum 18,o kitus ir iki pietu teveliai pasiima,plius  gi aukletojos dvi keiciasi viena iki piet kita po piet.Tai kad visai nepergyvenu smile.gif

ir i kokia grupe einat? be to ,jei esi is Romainiu, junkis i kaimynu Romainiu tema. kuo daugiau, tuo smagiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2009 09 10, 10:58)
pernai mūsų grupėje buvo 28 vaikai pagal sąrašą. 26 buvo per Kalėdų šventę, o šiaip po 20 kasdien.
mūsų rajone darželis už jūrų marių, nėr jo. Ką daryt? Rinkomės, nes prie darbovietės, patogu nuvežt paimt.

Beje, mažių aš jau užrašiau. Tikiuosi sulauksim eilės. Bet prašymai pakeisti. Dičkiui rašiau tik Aušrinei, o dabar švietimo skyriui, reikėjo dar vieną darželį parašyt kaip kitą galimą variantą.

gali gali placiau, apie prasymu tvarka, gali ir i az. mano antrasis gimti turetu spali, tai tik gimusi sakiau ir uzrasyciau, o kaizn pirmumo teise, jei brolis lankys ausrine yra? ar jau pagal nauja tvarka nesvarbu...
Atsakyti
QUOTE(mammka @ 2009 09 09, 08:57)
Ojei  verysad.gif

Dar turejau vilties pervest savo vaika i si darzeli  verysad.gif ..... Lanko dabar Gintareli, antri metai.Bet taip verkia kaip pirma diena  verysad.gif .Niekaip negaliu paaiskint.Galvojau gal pervedus i kita darzeli geriau butu  unsure.gif

Aplink yra daug darzeliu juk ne viena ''Ausrine''. 4u.gif Zinoma bandykit perkelt, ten dideli stesa vaikams varo ta valgyklele... As perkeliau savo vaika, esu labai patenkinta, zinoma ne i ''Ausrine'', cia aplinka grazi bet grupese ziauriai daug vaiku blink.gif (nors turejau tikimybe sios minties atsisakiau) blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lemurmur: 11 rugsėjo 2009 - 08:22
QUOTE(Skorpe @ 2009 09 10, 13:59)
gali gali placiau, apie prasymu tvarka, gali ir i az. mano antrasis gimti turetu spali, tai tik gimusi sakiau ir uzrasyciau, o kaizn pirmumo teise, jei brolis lankys ausrine yra? ar jau pagal nauja tvarka nesvarbu...

maniškis gimęs gruodį, registravom jau po naujų metų... Sakė, su tokiom eilėm tik gimusius rašyt... doh.gif

Sąrašas baisulinis doh.gif

žodžiu, dabar rašoma švietimo skyriui, reik rašyt du darželius. Priėmimą prižiūri švietimo skyrius.

Pirmumo teisę turi jei vienas lanko ir užrašai antrą. Ten tų pirmumo teisiu, berods, 6 punktai.

Atsakyti
Sveikos,
kaip Jums vakarykštis "šokių susirinkimas"? Gal atsilieps kas iš jau lankiusių? Niekaip galvoj nesutalpinu, kaip 50 vaikų darželio aktų salėj šokt gali doh.gif Ir dar klausimas, negi tikrai užsiėmimas vyksta kartu ir pradedantiesiems, ir tiems, kurie jau antrus metus šoka? TAigi lygis , kaip bebūtų, nebe tas g.gif
LAuksiu bet kokių nuomonių. Gal čia tik pradžioj taip "sunkiai" viskas atrodo doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo a79: 11 rugsėjo 2009 - 11:37
QUOTE(a79 @ 2009 09 11, 12:37)
Gal atsilieps kas iš jau lankiusių? Niekaip galvoj nesutalpinu, kaip 50 vaikų darželio aktų salėj šokt gali  doh.gif Ir dar klausimas, negi tikrai užsiėmimas vyksta kartu ir pradedantiesiems, ir tiems, kurie jau antrus metus šoka?

Atsiliepė biggrin.gif Maniškis lankė 2 metus, dabar lankys toliau, bet jau mokykloj ax.gif Galiu pasakyt tik tiek, kad vadovas girežtas ir pradžioj nubyra nemažai vaikų, o be to serga gi vaikiukai, tai nebūna ten jų jau žiauriai daug, skaičiaus aišku nepasakysiu tikslaus, bet salėj sutelpa biggrin.gif O dėl pirmamečių, antramečių ir net trečiamečių būna, tai taip, jie šoka kartu, bet atestacijose ir pasirodymuose pasirodo atskirai, šiek tiek kitokius žingsniukus moka, bet nedaug skiriasi nuo pirmamečių tiesą sakant blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(a79 @ 2009 09 11, 12:37)
Sveikos,
kaip Jums vakarykštis "šokių susirinkimas"? Gal atsilieps kas iš jau lankiusių? Niekaip galvoj nesutalpinu, kaip 50 vaikų darželio aktų salėj šokt gali  doh.gif Ir dar klausimas, negi tikrai užsiėmimas vyksta kartu ir pradedantiesiems, ir tiems, kurie jau antrus metus šoka? TAigi lygis , kaip bebūtų, nebe tas  g.gif
LAuksiu bet kokių nuomonių. Gal čia tik pradžioj taip "sunkiai" viskas atrodo  doh.gif

Mano kaimynė pernai kelis metus vedė,bet sakė daugiau neves,nes chaosas didelis.Ir pati mergaitė,nebenori.Mums ,net auklėtoja patarė neiti dėl didelio vaikų kiekio.Šiaip manau šokiai šaunu.Pati šokusi,tai su tokiu kiekiu ,net neįsivaizduoju.Ir dar visoms grupėms kartu.Bet jeigu vaikas nori,tai galima pabandyti,nepatiks nebeis 4u.gif .
Atsakyti
Aš savo keturmetės šiemet dar irgi neleidžiu, bet kitais metais jau leisiu ax.gif
Atsakyti
Mano karalaitis lengvai "nuperkamas" lotuliukas.gif Duos lipduką į knygelę įsiklijuot, ir grįš sužavėtas, tik kad "datrauktų" iki lipdukų užderėjimo meto doh.gif Ir, aišku, kad tik berniukų daugiau būtų, antraip nuspręs, kad čia "mergaitiška" ir bus po šokių.

Ačiū už nuomones, bandysim, tiksliau jis bandys, o mamka išsižiojus pasirodymo lauks lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo a79: 11 rugsėjo 2009 - 12:58