Labukas visoms
O kiek jūsų grupėse vaikų?Nes daug kur 28.Auklėtoja sakė kažkurioje grupėje,net 31.Bet ar tai normalu?Kai ateinu vakare,tai auklėtojos už galvų susiėmusios.Dėl tų išimtinių tvarkų,mačiau Šilainiuose kituose darželiuose ,net laisvų vietų yra.Mums tai po langais ,nesinori toli kur eiti.Nesuprantu tėvų ,kurie iš kitų rajonų vaikus tempia,tai ir auklėtoja pasakė.Jeigu Aušrinėje priima išimtine tvarka kažką,tai nesuprantu kodėl neateina vasaros pradžioje,kai sąrašai sudarinėjami.Juk tada atkris kiti,kuriems nepriklauso.Trys metai eilė atseit,o kaip atsiranda mišriose grupėse dvimetukų?I rne viena .Mes sąžiningai išlaukėme tris metus,tai pikta,kai grupėje ,net spintelės nėra.Ir tikrai žinau lauke ne vieną mamą ,kuri su kyšiu įlindo be jokių eilių.Šiaip auklėtojos auksinės,bet su tokiu kiekiu vaikų,tai nežinau...Tikrai matau,kad sunku joms.
QUOTE(*GREISI* @ 2009 09 09, 11:31)
Labukas visoms
O kiek jūsų grupėse vaikų?Nes daug kur 28.Auklėtoja sakė kažkurioje grupėje,net 31.Bet ar tai normalu?Kai ateinu vakare,tai auklėtojos už galvų susiėmusios.Dėl tų išimtinių tvarkų,mačiau Šilainiuose kituose darželiuose ,net laisvų vietų yra.Mums tai po langais ,nesinori toli kur eiti.Nesuprantu tėvų ,kurie iš kitų rajonų vaikus tempia,tai ir auklėtoja pasakė.Jeigu Aušrinėje priima išimtine tvarka kažką,tai nesuprantu kodėl neateina vasaros pradžioje,kai sąrašai sudarinėjami.Juk tada atkris kiti,kuriems nepriklauso.Trys metai eilė atseit,o kaip atsiranda mišriose grupėse dvimetukų?I rne viena .Mes sąžiningai išlaukėme tris metus,tai pikta,kai grupėje ,net spintelės nėra.Ir tikrai žinau lauke ne vieną mamą ,kuri su kyšiu įlindo be jokių eilių.Šiaip auklėtojos auksinės,bet su tokiu kiekiu vaikų,tai nežinau...Tikrai matau,kad sunku joms.
Aš irgi, užrašiau ir mąstau ar verta brautis čia, jei tokios grupės, kokybė tikrai nukenčia, dėmesiu apdalint tokią krūvą fiziškai neįmanoma.
O dėl kyšių net neabejoju. Man taip ironiškai pasakė, kad pas direktorę užeiti pasišnekėti gegužės pabaigoje, o tas "pašnekėt" tai viskas aišku...Ko gi ten eit šnekėt, jei eilės 4m.
Man atrodo, kad jūs rimtai nueikit pas direktorę ir paklausinėkit kas domina, o ne čia rašinėkit savo išvedžiojimus, kuriuos kažkas perskaitęs priims už gryną pinigą Pasakys tikrai kiek vaikučių grupėse, nes tikrai netikiu, kad nors vienoj grupėj yra daugiau nei 25 vaikai
QUOTE(Keiti @ 2009 09 09, 10:25)
Sveikos, mes su sloga, tai nusprendžiau neužkrėsti kitų vaikų, gydomės namie. Sakykit, mamytės, ar reikia pranešti auklėtojai, kiek laiko neatvyksime? Ar tiesiog ateisime, kai pasveiks dukrytė ir pateiksime pažymą?
reikia paskambinti ir pasakyti:) bent jau aukletojos musu grupes taip pageidauja..mes va nuo 28 dienos jau neinam
QUOTE(Martyna @ 2009 09 09, 11:09)
Man atrodo, kad jūs rimtai nueikit pas direktorę ir paklausinėkit kas domina, o ne čia rašinėkit savo išvedžiojimus, kuriuos kažkas perskaitęs priims už gryną pinigą Pasakys tikrai kiek vaikučių grupėse, nes tikrai netikiu, kad nors vienoj grupėj yra daugiau nei 25 vaikai
pasiklauskit kiek bitutės grupėje ir pamatysite.Nerašinėju čia nesąmonių.Vakar viena auklėtoja sakė,kad tikrai grupė yra su 31 vaiku.Dar ir dabar keičia vaikams grupes ,pažįstamų mergaitę perkėlė iš mišrios į priešmokyklinę grupę,nes ten vaikai didesni taip lengviau.Vaikų perteklius.Bet tikrai nenoriu įvardinti auklėtojų.Žinau tą tvarką,nes uošvienė darželyje dirba.Ir aš tik noriu padiskutuoti,o jūsų visi pasisakymai,tai tokie,kad tylėk ir nekalbėk kas jums nepatinka.Mano abu eina į šį darželį,nes eilėje laukėme tris metus.Draugė irgi dirba tokioje įstaigoje,tai sako vienintelę Aušrinę žinau su tokiu vaikų kiekiu.
QUOTE(Isila @ 2009 09 09, 10:09)
mano irgi verkia, kai palieku, bet tik 2 min.. Vaidina prieš mane
Maniskis visa diena graudinasi .Sake taip- eina valgyt,graudinasi.Eina i lauka-vel lupa tempia,pareina is lauko-lupa tempia.Jau nebeismanau ka galvot
QUOTE(Martyna @ 2009 09 09, 11:09)
sugedes telefonas dazniausiai gaunasi.....
QUOTE(*GREISI* @ 2009 09 09, 11:30)
pasiklauskit kiek bitutės grupėje ir pamatysite.
27 bitutėse. ir auklėtoja puikiausiai susitvarko. kai yra susitvarkyti norinčios ir sugebančios auklėtojos, jos ir su 30 susitvarkys. o yra darželių, kuriose ir su 10 nesusitvarko. nes nenori/nesugeba.....
bitutėse auksinės auklėtojos. niekada ten palaidos balos man neteko matyti. net ir su 27 vaikais ir televizorių nereikia grupėje pastatyti, kaip kai kuriuose darželiuose vaikus "auklėja"
QUOTE(*GREISI* @ 2009 09 09, 09:31)
Labukas visoms
O kiek jūsų grupėse vaikų?Nes daug kur 28.Auklėtoja sakė kažkurioje grupėje,net 31.Bet ar tai normalu?Kai ateinu vakare,tai auklėtojos už galvų susiėmusios.Dėl tų išimtinių tvarkų,mačiau Šilainiuose kituose darželiuose ,net laisvų vietų yra......
.....Trys metai eilė atseit,o kaip atsiranda mišriose grupėse dvimetukų?......Mes sąžiningai išlaukėme tris metus,tai pikta,kai grupėje ,net spintelės nėra.Ir tikrai žinau lauke ne vieną mamą ,kuri su kyšiu įlindo be jokių eilių.Šiaip auklėtojos auksinės,bet su tokiu kiekiu vaikų,tai nežinau...Tikrai matau,kad sunku joms.
O kiek jūsų grupėse vaikų?Nes daug kur 28.Auklėtoja sakė kažkurioje grupėje,net 31.Bet ar tai normalu?Kai ateinu vakare,tai auklėtojos už galvų susiėmusios.Dėl tų išimtinių tvarkų,mačiau Šilainiuose kituose darželiuose ,net laisvų vietų yra......
.....Trys metai eilė atseit,o kaip atsiranda mišriose grupėse dvimetukų?......Mes sąžiningai išlaukėme tris metus,tai pikta,kai grupėje ,net spintelės nėra.Ir tikrai žinau lauke ne vieną mamą ,kuri su kyšiu įlindo be jokių eilių.Šiaip auklėtojos auksinės,bet su tokiu kiekiu vaikų,tai nežinau...Tikrai matau,kad sunku joms.
Nu nė pro kur netikiu, kad 31 vaikas kurioj nors grupėj yra. Mūsų grupėj 26 "galvos", Bet normaliai jos ten tvarkosi. Aš su dviem taip nesusitvarkau, kaip jos su 26 O kad pavargsta per dieną, tai nesistebiu, sakyčiau, normalu. Būtų keista, jei dirbantis žmogus per visą darbo dieną nepavargtų. O čia dar ir darbas specifinis, vis tik virs 20 "galvų" kiaurą dieną savo pageidavimų koncertu galvą ūžia
Na dvimetukų tai tikrai nėra mišriose grupėse. Maniškis pats mažiausias grupėj, bet jam jau 2 m. 10 mėn. Ir patekom į grupę pasinaudoję ta pirmenybe, kad kai vienas vaikas jau lanko darželį, tai antrajam pirmenybė. Nors šiaip ar taip, mūsų ir eilė jau stuktelėjo.
O jei jums vaikų grupėse per daug, ar spintelės trūksta, tai gi pati rašote, kad kituose darželiuose grupių nesurenka. Tad pirmyn, kas gi trukdo Šilainiai ne sibiro platybės, jei ne iš vienos pusės, tai iš kitos pusės darželis...ir tikrai atstumai ne tokie, kad būtų neįveikiami. Tai, kad darželis arti namų, ne priežąstis "kankintis" perpildytose grupese.
Sėkmės.
O ar aš parašiau ,kad kas kankinasi .Tik taip neturėtų būti ir tiek.Man ir auklėtojų gaila.Pasikalbu jūsų žiniai ir su jomis.
O aš nematau reikalo vilktis į kitą miesto galą,kai darželis po langais.Renkuosi kas priklauso ir nežadu bėgti kažkur kitur.Šita tvarka kažkada pasikeis ir darželis priklausys pagal gyvenąmąją vietą,o ne pagal darbą.
O aš nematau reikalo vilktis į kitą miesto galą,kai darželis po langais.Renkuosi kas priklauso ir nežadu bėgti kažkur kitur.Šita tvarka kažkada pasikeis ir darželis priklausys pagal gyvenąmąją vietą,o ne pagal darbą.
QUOTE(*GREISI* @ 2009 09 09, 12:33)
O ar aš parašiau ,kad kas kankinasi .Tik taip neturėtų būti ir tiek.Man ir auklėtojų gaila.Pasikalbu jūsų žiniai ir su jomis.
Kiek teko domėtis, darželis "nepririšamas" prie gyvenamosios vietos. Apie mokyklas kita kalba.
QUOTE(a79 @ 2009 09 09, 14:55)
Kiek teko domėtis, darželis "nepririšamas" prie gyvenamosios vietos. Apie mokyklas kita kalba.
Bet greitai taip bus .Kaip visame daugelyje šalių.
QUOTE(*GREISI* @ 2009 09 09, 15:00)
Bet greitai taip bus .Kaip visame daugelyje šalių.
kai bus darzeliai visose gyvenamose vietose, tai gal taip ir bus... bet, manyciau, tikrai negreit.... Kad ir kaip begalvotume ir, kad ir ka mums tie is "auksciau" besakytu, visdelto visose srityse esame tik ant Europos Sajungos slenkscio