Įkraunama...
Įkraunama...

Šilainiai: l/d "Aušrinė", Baltų pr. 49, 37 75 28

QUOTE(a79 @ 2009 09 05, 13:50)
Aš supratau, kad ten bus toks kaip pristatymas tėvams, kas ir kaip, aišku, ir už kiek  g.gif Galvojau netgi be "šokėjo" nueit  apsižiūrėt doh.gif

Tai gerai supratai, ten bus susirinkimas tėvams mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(jurgga @ 2009 09 05, 11:37)
Aišku. Bet būtų įdomu, ar pačiam daržely, ar pvz. mokykloj šalia?

Daržely, pietų miego metu 4u.gif
Atsakyti
mes šįmet turbūt šokius pasuosim, nors judrus mano vaikis.. Lyg norėtųsi leist išsiliet. Tik su drausme sunku hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaliope76 @ 2009 09 01, 16:25)
Labuka smile.gif Nu mes tik ka grizom is darziuko,kaip pirma karta tai visai neblogai,buvom ne visa dienele,o iki piet.Papuolem i smalsuciu grupe smile.gif Gal dar yra lankanciu sia grupe 4u.gif

Mes ir smalsučių grupėje bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2009 09 06, 16:20)
mes šįmet turbūt šokius pasuosim, nors judrus mano vaikis.. Lyg norėtųsi leist išsiliet. Tik su drausme sunku hihihi.gif

O nuo kokio amžiaus priima kaži?
Papildyta:
QUOTE(vaivorykste:) @ 2009 09 06, 16:40)
Mes ir smalsučių grupėje  bigsmile.gif

Nu smagu,kad smalsučių daugėja 4u.gif
O kaip jums sekasi?Ar jau visą dienelę pasiliekat?
Aš tai jau nuo ryt saviškę bandysiu palikt g.gif O šiaip visiškai atsisako valgyt,galva neišneša kiek laiko protestuos doh.gif Ir šiaip nelabai valgi verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kaliope76: 06 rugsėjo 2009 - 15:57
QUOTE(Kaliope76 @ 2009 09 06, 16:00)
O kaip jums sekasi?Ar jau visą dienelę pasiliekat?
Aš tai jau nuo ryt saviškę bandysiu palikt g.gif O šiaip visiškai atsisako valgyt,galva neišneša kiek laiko protestuos doh.gif Ir šiaip nelabai valgi verysad.gif

Tfu tfu tfu, sekasi gerai bigsmile.gif Maniškė jau Saulės zuikučių grupėje apsibuvo, įprato (lanko nuo ano rugsėjo) ir vasaros atostogos, laimei, visko nepagadino thumbup.gif Maniškė tik rugsėjo pirmąją pusę dienos buvo. O toliau pilnu tempu rolleyes.gif

Linkiu, kad kuo greičiau dukrytė apsiprastų 4u.gif
Atsakyti
Labas mamos,
Aš šiandien sūnelį važiuosiu užrašyti į šį darželį. Man įdomu ar galiu rašyti ir nuo kalendorinių metų vidurio, ar tik nuo rugsėjo 1?
Dar įdomu gal žinote kokios eilės? Planuojame po metų žygiuoti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(estetė @ 2009 09 08, 13:28)
Labas mamos,
Aš šiandien sūnelį važiuosiu užrašyti į šį darželį. Man įdomu ar galiu rašyti ir nuo kalendorinių metų vidurio, ar tik nuo rugsėjo 1?
Dar įdomu gal žinote kokios eilės? Planuojame po metų žygiuoti  smile.gif

ojojoj.. pavelavot metais tai tikrai doh.gif bet, aisku, reik bandyt ax.gif Mus nuo vasario prieme. nebutinai priemimas nuo rugsejo 1.
Atsakyti
QUOTE(estetė @ 2009 09 08, 12:28)
Labas mamos,
Dar įdomu gal žinote kokios eilės? Planuojame po metų žygiuoti  smile.gif

Jei jokių lengvatų vaikas ar šeima neturit, tai sunkiai unsure.gif
Sėkmės 4u.gif
Atsakyti
Grįžau iš darželio verysad.gif
Tikrai eilė 3-4m. ...baisu unsure.gif
Užrašiau, lauksim, ką čia bepadarysi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(estetė @ 2009 09 08, 17:41)
Grįžau iš darželio  verysad.gif
Tikrai eilė 3-4m. ...baisu unsure.gif
Užrašiau, lauksim, ką čia bepadarysi  smile.gif

Ojei verysad.gif

Dar turejau vilties pervest savo vaika i si darzeli verysad.gif ..... Lanko dabar Gintareli, antri metai.Bet taip verkia kaip pirma diena verysad.gif .Niekaip negaliu paaiskint.Galvojau gal pervedus i kita darzeli geriau butu unsure.gif
Atsakyti
mano irgi verkia, kai palieku, bet tik 2 min.. Vaidina prieš mane biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos, mes su sloga, tai nusprendžiau neužkrėsti kitų vaikų, gydomės namie. Sakykit, mamytės, ar reikia pranešti auklėtojai, kiek laiko neatvyksime? Ar tiesiog ateisime, kai pasveiks dukrytė ir pateiksime pažymą?
Atsakyti