Įkraunama...
Įkraunama...

Šilainiai: l/d "Aušrinė", Baltų pr. 49, 37 75 28

QUOTE(dainius1975 @ 2009 08 30, 17:50)
Labas mamytes. Labai noreciau paparsyti pagalbos vienu tokiu labai nemaloniu reikalu. Mes uzsirase idarzeli pries metus, bet kol kas eile dar neatejo, o pakliuti baisiai reikia. Gal kuri mamyte buvo tokioj sutuacijoj ir galetu i AZ parasyti kokio dydzio vokiuka nesete?

Tuščias reikalas mirksiukas.gif Man buvo "užsidegęs" reikalas vidury metų. Ir pagarba direktorei, kuri labai aiškiai pasakė, kad darželis ne guminis. TAda gal ir "abydna" buvo, bet dabar jau kaip iš darželiečio mamkos pozicijų galiu pasakyt, kad nenormalu, kai grupėj vietoj rekomenduojamų 20 vaikų, skaičius ties 25 nesustoja.... Yra aplink ir daugiau darželių, "Aušrinė" ne vienintelis rajone ir dėl prestižo ar ateities gerovės galima kažką sugalvot. Galima kitame darželyje lankyt, kol eilė "sukapsės"....aš samdžiau auklę, nors ir be proto buvo gaila beveik visą uždirbtą kapeiką, mėnesio pabaigoj atiduot doh.gif
Nemanau, jog labai norėtumėt, akd jūsų vaikas darželyje (kad ir koks prestižinis jis būtų), migruotų per kitų vaikų lovas, savos neturėdamas, nes paprasčiausiai jos nėr kur įkišt, ar vietoj spintutės tik kabliuką sienoj "nuosavą" turėtų. Kad ir juodai nupiešiau situaciją, bet bent jau aš tikrai nesidžiaugčiau, jei mano karalaitis būtų numeris n+1.
Ir nemanau, kad man vienai nepavyko vokelio paduot. Pagarba, dar kartą darželio direktorei thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo a79: 31 rugpjūčio 2009 - 00:05
QUOTE(dainius1975 @ 2009 08 30, 18:50)
Mes uzsirase idarzeli pries metus, bet kol kas eile dar neatejo, o pakliuti baisiai reikia.

Tai eikit ir snekekit su direktore, kalbekit kokios imanomos alternatyvos. Cia nemanau, kad kuri gali jum padeti. Reikia eit ir sneket sviesiai tiesiai, kaip yra, kodel nenorit kitur ir t.t . Nera legva pakliut i si darzeli ir jei tik stovesit eilej, tai sekmingai 3 metus lauksit....

Bet is principo paveluotas reikalas, sarasai sudaryti, visi jau keliauja i savo grupes.....kazin ar atsiras vietu, geriausiu atveju pavasariop, kai kas nors atkris ir nebeeis g.gif

P.S Direktore tikrai zmogiska ir sukalbama...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rulete: 31 rugpjūčio 2009 - 08:38
norejau jusu paklausti gal jus zinosit, siais metai mano mazius eis jau i paruosiama , o cia koks nors mokinio krepselis priklauso kazin, ir kam ji duoda , 4u.gif
Atsakyti
Cia Dainiui 1975-pas mus irgi tokia pati situacija,registravomes 2008m.sausi,bet dar eilute neatejo,esame 80 sarase.Taigi lauksime iki sausio,direktore pati sake kad eitume ir eitume,gal "per fuksa" atsiras vieta.Tai ir jums taip pat patariu.Nors yra ir salia kitu darzeliu.Tiksliai nezinau kaip ten su sarasais ir laisvom vietom,bet is kitu mamu girdejau kad ten mazesnes grupes(maziau vaiku)susidaro.Gal ten patektumet? g.gif
Atsakyti
QUOTE(tania811214 @ 2009 08 31, 14:55)
Cia Dainiui 1975-pas mus irgi tokia pati situacija,registravomes 2008m.sausi,bet dar eilute neatejo,esame 80 sarase.Taigi lauksime iki sausio,direktore pati sake kad eitume ir eitume,gal "per fuksa" atsiras vieta.Tai ir jums taip pat patariu.Nors yra ir salia kitu darzeliu.Tiksliai nezinau kaip ten su sarasais ir laisvom vietom,bet is kitu mamu girdejau kad ten mazesnes grupes(maziau vaiku)susidaro.Gal ten patektumet? g.gif

Na, mes iš tų, kurie ėjo ir ėjo, sakėme, kad prisidėsime, kuo galėsime, kad vyras gali kažką paremontuoti ir pan., nunešiau pažymą iš universiteto, nes studijavau dieniniame skyriuje ir laukiausi antrojo... ir nieko... po to laukėme dar metus, per tą laiką buvome penkis ar daugiau kartų... bet priėjome tik šįmet, po trejų metu...
Atsakyti
Nu ką ryt žingsniuojam į darželį,mano mergina nesitveria savam kailyje,labai nori į darželį,tik kaži kaip bus,kai reikės pasilikt g.gif Sėkmės visiems mažiams,o taip pat ir teveliams 4u.gif
Atsakyti
Mano didysis pareiškė, kad jis "ima" dar dvi savaites atostogų doh.gif Vos nenukritau. Aišku, iš paskos, ir mažiukas pritarė, nors darželiečio patirties nulis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(a79 @ 2009 08 31, 21:59)
Mano didysis pareiškė, kad jis "ima" dar dvi savaites atostogų  doh.gif Vos nenukritau. Aišku, iš paskos, ir mažiukas pritarė, nors darželiečio patirties nulis  doh.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Taip ax.gif i si darzeli patekt daug norinciu biggrin.gif mes ir tame tarpe mirksiukas.gif mano sunus pries 3metus lanke,tikrai, kad superinis darzelis thumbup.gif ir pati direktore sake,kad vienas is geriausiu Kauno mieste smile.gif nieko tos kalbos nepadeda rolleyes.gif geri darbai, ar finansine parama taip pat... unsure.gif cia nuo direktores mazai priklauso,nes labai daug vaikuciu! sakiau ir su lova galiu ateit ir su spintele biggrin.gif bet kas is to, kad net pastatyti nera vietos doh.gif sake 3metus,maziausiai laukt reikia doh.gif
isvada:ieskosiu arciau namu ir kito darzelio,o ka daryt ax.gif ax.gif 2007 metais tiek prigimdem vaiku, kad doh.gif biggrin.gif ax.gif ta Ausrine galetu dar koki priestata pristatyti, tada gal ir tilptu musu vaikuciai....labai siltas ir nuostabus darziukas...ech....
4u.gif
KANTRYBES LAUKIANCIOMS! 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irmama: 01 rugsėjo 2009 - 14:58
Labuka smile.gif Nu mes tik ka grizom is darziuko,kaip pirma karta tai visai neblogai,buvom ne visa dienele,o iki piet.Papuolem i smalsuciu grupe smile.gif Gal dar yra lankanciu sia grupe 4u.gif
Atsakyti
Mes vaivorykštėje smile.gif
Atsakyti
Jeigu dar yra mamyčių, kurių vaikučiai mūsų grupėje - nesislėpkit, norim susipažinti smile.gif
Atsakyti