QUOTE(dainius1975 @ 2009 08 30, 17:50)
Labas mamytes. Labai noreciau paparsyti pagalbos vienu tokiu labai nemaloniu reikalu. Mes uzsirase idarzeli pries metus, bet kol kas eile dar neatejo, o pakliuti baisiai reikia. Gal kuri mamyte buvo tokioj sutuacijoj ir galetu i AZ parasyti kokio dydzio vokiuka nesete?
Tuščias reikalas Man buvo "užsidegęs" reikalas vidury metų. Ir pagarba direktorei, kuri labai aiškiai pasakė, kad darželis ne guminis. TAda gal ir "abydna" buvo, bet dabar jau kaip iš darželiečio mamkos pozicijų galiu pasakyt, kad nenormalu, kai grupėj vietoj rekomenduojamų 20 vaikų, skaičius ties 25 nesustoja.... Yra aplink ir daugiau darželių, "Aušrinė" ne vienintelis rajone ir dėl prestižo ar ateities gerovės galima kažką sugalvot. Galima kitame darželyje lankyt, kol eilė "sukapsės"....aš samdžiau auklę, nors ir be proto buvo gaila beveik visą uždirbtą kapeiką, mėnesio pabaigoj atiduot
Nemanau, jog labai norėtumėt, akd jūsų vaikas darželyje (kad ir koks prestižinis jis būtų), migruotų per kitų vaikų lovas, savos neturėdamas, nes paprasčiausiai jos nėr kur įkišt, ar vietoj spintutės tik kabliuką sienoj "nuosavą" turėtų. Kad ir juodai nupiešiau situaciją, bet bent jau aš tikrai nesidžiaugčiau, jei mano karalaitis būtų numeris n+1.
Ir nemanau, kad man vienai nepavyko vokelio paduot. Pagarba, dar kartą darželio direktorei