pas mus rugsėjo 1oji būna labai didelė šventė
užpernai pamenu prie darželio meškiukas vaikus pasitiko, mano vaikui nerealus įspūdis buvo
o namo grįžęs dovanėlę rado, pasakėm kad nuo meškiuko tikriausiai, tai dabar kasmet laukia abu vaikai, ką tas meškiukas atneš
mes visada pasipuošiam rugsėjo 1ąją, ir gėlyčių nešamės, aš su vyru darbe išeigines pasiimam, į darželį einam tik porai valandų, o paskui namuose švenčiam. šiemet jei leis oras į zoo važiuosim po darželio šventės
aišku, meškiuko dovanas patikrinę
čia aišku kiekvienos šeimos reikalas, kitus tiesiog atveda tėveliai kaip eilinę dieną. jei negalėčiau darbe išeiginės gauti, ir aš atvesčiau ir palikčiau be abejo. bet kažkiek šventiškumo manau vistiek reikia, ir vaikui, ir pedagogams šventė juk
o apie bitutes ir tualetus galiu pasakyti, kad tualetų remontui tikrai niekas pinigėlių neprašė. kokius remontus jei kas ir daro, tai būna savanoriška tėvelių iniciatyva, niekas pinigų nereikalauja šimtais nešti ir investuoti. čia juk kiekvieno reikalas. aš pvz džiaugiuosi, kad mano vaikas turi galimybę būti ugdomas tvarkingesnėje ir gražesnėje aplinkoje, ir džiaugiuosi kai galiu prie to prisidėti
jei kažkas nenori ar negali, niekas iš jo to nereikalauja.