Įkraunama...
Įkraunama...

Šilainiai: l/d "Aušrinė", Baltų pr. 49, 37 75 28

QUOTE(Skorpe @ 2009 08 24, 07:20)
sveikos, as  norejau paklausti, o nesate rugsejo pirmaja geliu aukletojoms? kaip nors puosiate vaikus? ar buna ten kokia svente ta diena? mes lankome nuo birzelio menesio ziogeliu grupe, mums viskas vis dar nauja....tai va ir galvoju, turbut reiktu tokia proga pasveikinti aukletojas?

nesam gelyciu ir aprengiam truputi sventiskiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*GREISI* @ 2009 08 24, 08:11)
Ačiū už atsakymą.Taip direktorė sakė,kad nauja grupė bus.O kaip tuoletai pakeisti?Bitutėje pernai tėvai pinigėlius dėjosi.Kaip keista,nes tokiame Jurbarke viskas seniai nauja iš valstybės kišenės.Nes maniškis toks nerangus.Ir dar labai tingi rengtis,nes šeimoje mažiukas blush2.gif .

Nu truputį skleidžiat dezinformaciją biggrin.gif Mano mažė eina į Bitutes, tai tualetams pinigų niekas nerinko ir pakeitė juos ne pernai, o prieš pora mėnesių, kiek žinau už 2 proc. kiekvieną vasarą vis kuriai nors grupei pakeičia, šiek tiek pinigėlių reikėjo pridėt tik dėl to, kad kartu ir miegamąji norėjom suremontuot 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Martyna: 24 rugpjūčio 2009 - 13:55
QUOTE(Martyna @ 2009 08 24, 14:51)
Nu truputį skleidžiat dezinformaciją  biggrin.gif Mano mažė eina į Bitutes, tai tualetams pinigų niekas nerinko ir pakeitė juos ne pernai, o prieš pora mėnesių, kiek žinau už 2 proc. kiekvieną vasarą vis kuriai nors grupei pakeičia, šiek tiek pinigėlių reikėjo pridėt tik dėl to, kad kartu ir miegamąji norėjom suremontuot 4u.gif

Atsiprašau,ne taip kaimynę supratau.
Atsakyti
QUOTE(Keiti @ 2009 08 21, 19:38)
O aš norėjau paklausti, ar dar ko nors reikia apart gėlių ir tapkyčių rugsėjo pirmąją? Kaip suprantu bus vaikams šventė. Gal kokių vaišių reikia?

Iškart neškit ir pamainą rūbelių wink.gif

QUOTE(Skorpe @ 2009 08 24, 08:20)
sveikos, as  norejau paklausti, o nesate rugsejo pirmaja geliu aukletojoms? kaip nors puosiate vaikus? ar buna ten kokia svente ta diena? mes lankome nuo birzelio menesio ziogeliu grupe, mums viskas vis dar nauja....tai va ir galvoju, turbut reiktu tokia proga pasveikinti aukletojas?

nežinau kaip dėl tų švenčių. Pernai tai ryte lapė ir zuikis, berods, vaikui pasitiko prie įėjimo, sveikino, davė obuolį, lipdukus klijavo (mano vaikis išsigando).

Atsakyti
QUOTE(*GREISI* @ 2009 08 24, 07:11)
Ačiū už atsakymą.Taip direktorė sakė,kad nauja grupė bus.O kaip tuoletai pakeisti?Bitutėje pernai tėvai pinigėlius dėjosi.Kaip keista,nes tokiame Jurbarke viskas seniai nauja iš valstybės kišenės.Nes maniškis toks nerangus.Ir dar labai tingi rengtis,nes šeimoje mažiukas blush2.gif .

O Jūs man, žioplai, paaiškinkit - kuo susiję pakeisti ar ne tuoaletai ir vaiko nerangumas? g.gif blush2.gif

QUOTE(Skorpe @ 2009 08 24, 07:20)

Žinoma, nešame bigsmile.gif Ir pasipuošiam nail.gif Šventė juk cool.gif

QUOTE(Isila @ 2009 08 25, 14:15)
Iškart neškit ir pamainą rūbelių wink.gif
nežinau kaip dėl tų švenčių. Pernai tai ryte lapė ir zuikis, berods, vaikui pasitiko prie įėjimo, sveikino, davė obuolį, lipdukus klijavo (mano vaikis išsigando).

Maniškė irgi išsigando biggrin.gif
Atsakyti
pas mus rugsėjo 1oji būna labai didelė šventė thumbup.gif užpernai pamenu prie darželio meškiukas vaikus pasitiko, mano vaikui nerealus įspūdis buvo bigsmile.gif o namo grįžęs dovanėlę rado, pasakėm kad nuo meškiuko tikriausiai, tai dabar kasmet laukia abu vaikai, ką tas meškiukas atneš bigsmile.gif mes visada pasipuošiam rugsėjo 1ąją, ir gėlyčių nešamės, aš su vyru darbe išeigines pasiimam, į darželį einam tik porai valandų, o paskui namuose švenčiam. šiemet jei leis oras į zoo važiuosim po darželio šventės wub.gif aišku, meškiuko dovanas patikrinę biggrin.gif
čia aišku kiekvienos šeimos reikalas, kitus tiesiog atveda tėveliai kaip eilinę dieną. jei negalėčiau darbe išeiginės gauti, ir aš atvesčiau ir palikčiau be abejo. bet kažkiek šventiškumo manau vistiek reikia, ir vaikui, ir pedagogams šventė juk ax.gif
o apie bitutes ir tualetus galiu pasakyti, kad tualetų remontui tikrai niekas pinigėlių neprašė. kokius remontus jei kas ir daro, tai būna savanoriška tėvelių iniciatyva, niekas pinigų nereikalauja šimtais nešti ir investuoti. čia juk kiekvieno reikalas. aš pvz džiaugiuosi, kad mano vaikas turi galimybę būti ugdomas tvarkingesnėje ir gražesnėje aplinkoje, ir džiaugiuosi kai galiu prie to prisidėti smile.gif jei kažkas nenori ar negali, niekas iš jo to nereikalauja.
Atsakyti
QUOTE(Martyna @ 2009 08 23, 23:56)
Smalsučių grupėj liko tik 2 vaikučiai, visa grupė bus nauja, nes išleido į mokyklą buvusius smalsučius  4u.gif  Mes penktadienį paskutiniai atsisveikinom su smalsučių grupe, iškeliaujam į mokyklą ir galiu pasakyt tik tiek, kad gaila labai išsiskirt, nes auklėtojos buvo superinės thumbup.gif

O smalsuciai cia paruosemuku grupe?
Atsakyti
QUOTE(Sanita @ 2009 08 28, 16:12)
O smalsuciai cia paruosemuku grupe?

Mano vaikui "Smalsučiuose" tos pačios auklėtojos buvo nuo 3 metukų iki mokyklos, nereikėjo į kitą grupę išeit kai vaikai buvo paruošiamukai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vaivorykste:) @ 2009 08 26, 22:23)
O Jūs man, žioplai, paaiškinkit - kuo susiję pakeisti ar ne tuoaletai ir vaiko nerangumas?  g.gif  blush2.gif
Žinoma, nešame  bigsmile.gif Ir pasipuošiam  nail.gif Šventė juk  cool.gif
Maniškė irgi išsigando  biggrin.gif

Nu trumpai atsakyti neina blush2.gif .Kai tuoaletai ne kaip suaugusiams lengviau atsisėsti.Maniškis yra prasiskėlęs tuoalete ties akimi.Teko vežti ir siūti.Kai ten visokie pakilimai išeinant ir įeinant.
Atsakyti
Labas mamytes. Labai noreciau paparsyti pagalbos vienu tokiu labai nemaloniu reikalu. Mes uzsirase idarzeli pries metus, bet kol kas eile dar neatejo, o pakliuti baisiai reikia. Gal kuri mamyte buvo tokioj sutuacijoj ir galetu i AZ parasyti kokio dydzio vokiuka nesete?
Atsakyti
O kazi kokia valanda geriausia vesti Rugsejo pirmaja g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaliope76 @ 2009 08 30, 18:27)
O kazi kokia valanda geriausia vesti Rugsejo pirmaja g.gif

Mums direktorė sakė ateiti nuo 8 iki 10 val.
Atsakyti