Įkraunama...
Įkraunama...

Šilainiai: l/d "Aušrinė", Baltų pr. 49, 37 75 28

QUOTE(Rucelie @ 2009 06 26, 10:52)
lotuliukas.gif neišmanėlė aš  doh.gif o tau tik tavasis pasirodė įkirptas?  rolleyes.gif daugiau tokių nematei?  biggrin.gif taigi visi ten savam kaily nesitvėrė, kad va, į jų valdas tėvai atėjo  bigsmile.gif čia gi šventė didžiulė vaikams, įvykis, tai ramiai ir nenusibūna  biggrin.gif

Nu gal ir teisybe tu sakai blush2.gif Kita kart ramiau reguosiu blush2.gif Tiesa labai buvo skanus tortas su riesutais. Gal zinai koks jis? Ta prasme, kaip vadinas? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rulete @ 2009 06 26, 11:02)
Nu gal ir teisybe tu sakai  blush2.gif  Kita kart ramiau reguosiu  blush2.gif  Tiesa labai buvo skanus tortas su riesutais. Gal zinai koks jis? Ta prasme, kaip vadinas?  bigsmile.gif

žinau, pati atvežiau biggrin.gif jei negąsdina kaina (virš 33 lt/kg doh.gif ), gali pasiieškot. prie Soboro, gedimino g. yra cukrainė, šalia Eurovaistinės. šitas tortas vadinasi Voveraitė 4u.gif man jis pats pačiausias thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Rucelie @ 2009 06 26, 11:14)
žinau, pati atvežiau  biggrin.gif jei negąsdina kaina (virš 33 lt/kg  doh.gif ), gali pasiieškot. prie Soboro, gedimino g. yra cukrainė, šalia Eurovaistinės. šitas tortas vadinasi Voveraitė  4u.gif man jis pats pačiausias  thumbup.gif

Biški ne į temą pasisakysiu, bet žinau iš kur šį tortą gauti už 30Lt/ kg, tiesiai iš kepyklos kuri randasi "Undinės" pastate. Tel užsakymams 200508. Mes jau 8m kaip iš ten perkam tortus thumbup.gif "Voveraitė" pats populiariausias smile.gif

O dabar į temą smile.gif , mes jau atsisveikinom su šiuo darželiu ir nuo rugsėjo vaikas keliaus į mokyklą. Iš vienos pusės liūdna, nes labai geros auklėtojos buvo ir vaikui patiko grupė ir pats darželis, bet iš kitos pusės smagu kad vaikas taip greit auga smile.gif
Atsakyti
QUOTE(nerara @ 2009 06 26, 13:10)
Biški ne į temą pasisakysiu, bet žinau iš kur šį tortą gauti už 30Lt/ kg, tiesiai iš kepyklos kuri randasi "Undinės" pastate. Tel užsakymams 200508. Mes jau 8m kaip iš ten perkam tortus  thumbup.gif  "Voveraitė" pats populiariausias smile.gif

tas pats, ten cechelis 4u.gif tik man nepakeliuj jis labai. aš ten užsakau kai didesnio kokio reikia.
mums irgi gaila su savo grupe atsisveikint wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Rucelie @ 2009 06 26, 13:40)
tas pats, ten cechelis  4u.gif tik man nepakeliuj jis labai. aš ten užsakau kai didesnio kokio reikia.
mums irgi gaila su savo grupe atsisveikint  wub.gif

o mes dziaugiames, pateke i sia grupe...ir dziaugiames, kad dar metus draugausime su aukletojomis..nors lankome tik menesis, taciau labai labai patinka thumbup.gif jau atejus pasiimti net nebenori eiti vaikis namo:) tai po savaiteles atostogu jau ir peitu miegiukui liksime:)
Atsakyti
QUOTE(Rucelie @ 2009 06 26, 11:14)
žinau, pati atvežiau  biggrin.gif jei negąsdina kaina (virš 33 lt/kg  doh.gif ), gali pasiieškot. prie Soboro, gedimino g. yra cukrainė, šalia Eurovaistinės. šitas tortas vadinasi Voveraitė  4u.gif man jis pats pačiausias  thumbup.gif

Aciu aciu, kai pasitaikys kokia proga butinai pirksim thumbup.gif

QUOTE(Skorpe @ 2009 06 26, 13:44)
o mes dziaugiames, pateke i sia grupe...ir dziaugiames, kad dar metus draugausime su aukletojomis..nors lankome tik menesis, taciau labai labai patinka thumbup.gif jau atejus pasiimti net nebenori eiti vaikis namo:) tai po savaiteles atostogu jau ir peitu miegiukui liksime:)

Mes ir dziaugiames wub.gif Tik musiskiai uzterorizuos rugseji ateinancius naujokus doh.gif Nu jau taip pritapo ir apsiprato, kad net berniukui, kuris pradzioj ji pati uzkabinedavo, prieina ir pats aukleja, niu niu niu rodo, pabara, o seniau vos pamates ji zviegdavo biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rulete: 26 birželio 2009 - 18:27
QUOTE(hela77 @ 2009 06 25, 18:51)
smagi svente pas Ziogelius siandien buvo thumbup.gif 
aciu suorganizavusioms notworthy.gif

smagu girdėt thumbup.gif maniškis kaip visada sirgo, tai teko vietoje šventės namie sėdėt doh.gif

QUOTE(Rucelie @ 2009 06 26, 06:52)
mano Jogailė buvo, ta kur kūlversčius skaldė ant kilimo  blush2.gif mes jau išeisim nuo rugsėjo, bet su širdgėla šituos namučius paliekam  wub.gif maniškė taip su noru kasdien drožia, įsivaizduoju kad sunku kurį laiką bus išėjus. gerai kad pas brolį eina  ax.gif kitaip problemų būtų  biggrin.gif

mes irgi jau nuo rugsėjo paliksim šitą grupę, bet kažkaip tikiuosi, kad ir kitoje grupėje bus taip pat gerai bigsmile.gif

QUOTE(Skorpe @ 2009 06 26, 12:44)

drinks_cheers.gif auklėtojos tikrai labai super.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tangi: 30 birželio 2009 - 17:08
mamos neuzpykit, bet yra tema bendraminciai, cia info apie darzely jieskojau siek tiek rimciau... g.gif
Atsakyti
QUOTE(kristegri @ 2009 08 07, 15:39)
mamos neuzpykit, bet yra tema bendraminciai, cia info apie darzely jieskojau siek tiek rimciau... g.gif

o kas yra rimciau?? klausk mirksiukas.gif
Atsakyti
Laba diena,mamytės,gal galit papasakoti ka apie ši darželi?nes man už metuku reikės vaika i darželi jau išleisti tai dabar reikia kažkur užašyti.būčiau dėkinga jums 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(paskute @ 2009 08 07, 19:03)
Laba diena,mamytės,gal galit papasakoti ka apie ši darželi?nes man už metuku reikės vaika i darželi jau išleisti tai dabar reikia kažkur užašyti.būčiau dėkinga jums 4u.gif

Puikus darzelis. Vienas is geriausiu Kaune. Vienintelis minusas tas, kad labai daug norinciu i ji patekti, todel didziules eiles ir perpildytos grupes. Visa kita be priekaistu 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(kristegri @ 2009 08 07, 15:39)

Nesupratau pasisakymo esmes........ Taigi bepaliovos giriam aukletojas, pasakojam, kad puikus darzelis......... O ka jus issivaizduojat rimtciau???? Juk is mamu pasisakymu ir galima spresti pacius subtiliausius dalykus vykstancius darzelyje, jei mamos nesiskundzia, vadinas puiku, o jei skaitytumet, kad mes cia peikiam darzeli, aukletojas, maista ar dar ka, tada galetumet sprest, akd darzelis prastas. Ar jum aktualu telefono numeris, adresas, direktores vardas pavarde ir eiliu dydis????????? Visa tai galima rasti www.ausrine.lt mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rulete: 09 rugpjūčio 2009 - 17:49
Sveikutes 4u.gif Man reiktu konfidencialios info,jei kas galite padet ir zinot parasykit az blush2.gif Noreciau savo mergina leist i si darzeli,bet dar neuzrasius jos doh.gif Kokia galimybe patekt,kaip eiles ir reikalai su vokeliais blush2.gif t.y. ar yra kokie eiliu apejimo budai.Kalusiu,nes kai kuriuose darzeliuose i eile nekreipiama demesio,o tik i vokelio dydi verysad.gif Pries kiek laiko reiktu uzsirasyti ir t.t domintu visa info 4u.gif Dekui.
Atsakyti