Įkraunama...
Įkraunama...

Šilainiai: l/d "Aušrinė", Baltų pr. 49, 37 75 28

pritariu Rucelie'jai... neatrodo kad ši direktorė būtų korumpuota. Pabendravus ji palieka malonaus ir supratingo žmogaus įspūdį, neišgirsti jokių užuominų kas liečia "aplinkinius kelius". Ne taip kaip vienam Šilainių darželį užašynėjant vaiką į darželį (kuris turėjo eiti dar tik po 2,5 metų), buvo direktorės duota suprasti, kad nežinia kaip čia dar bus ... Po to pasiklausinėjau pažįstamų mamų, ir tikrai patvirtino mano nuojauta mad.gif . Tai iš karto nuėjau užrašyti ir į "Aušrinę". Ir dabar labai džiaugiuosi, nes internete labai puikūs atsiliepimai apie šį darželį. thumbup.gif
Atsakyti
Laba diena mielosios mamytes,
mano sūnytis nuo rugsėjo keliaus į šį darželį, pakliuvome į 6 grupę "Žiedeliai". Gal teko lankyti šią grupę, o galbūt kas nors būsite mūsų grupiokai thumbup.gif Būtu malonu susipažinti 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nirete: 22 rugpjūčio 2008 - 13:30
Laba diena,mielos mamyte smile.gif
mano dukryte irgi nuo rugsėjo keliaus i darzeli, mes taip pat tatekome i " žiedelių" grupę. ( eilės laukėme 3 metus) .Dukrytei 3,4m.
Atsakyti
labas visoms, mes nuo rugsėjo irgi keliausim į šį darželį tongue.gif pergyvenu, kad maniškis nieko ten nemokės ir bus visiškas žiopliukas doh.gif
Atsakyti
Į kokią grupę eisit?
Mano dukra eis į Žiedelių grupę. Įdomu kaip kiti vaikučiai iš dabartinės Žiogelių grupės. Ar bus pažįstamų? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ugile: 25 rugpjūčio 2008 - 09:38
QUOTE(Ugile @ 2008 08 25, 10:38)
Į kokią grupę eisit?
Mano dukra eis į Žiedelių grupę. Įdomu kaip kiti vaikučiai iš dabartinės Žiogelių grupės. Ar bus pažįstamų?  g.gif

šiandien klausiau direktorės, visi būsim bitutės 4u.gif gal kas galit kokį atsiliepimą apie bitučių grupę parašyti? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rucelie @ 2008 08 25, 17:01)
šiandien klausiau direktorės, visi būsim bitutės  4u.gif gal kas galit kokį atsiliepimą apie bitučių grupę parašyti?  bigsmile.gif

Tai, kad mums sakė "Saulės zuikučiai" pereis į "Bitutes" g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Martyna: 25 rugpjūčio 2008 - 19:15
nepamenu, kokioj grupėj būsim, bet ji priklauso direktorės pavaduotojai unsure.gif nes kai nuėjom pasiklaustio, ji peržvelgė sąrašus ir pasakė, kad mes būsim jos grupej tongue.gif nuvedė, parodė, kur biggrin.gif aš, žiopla mamka, nepaskaičiau, kas ant durų parašyta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2008 08 26, 08:10)
nepamenu, kokioj grupėj būsim, bet ji priklauso direktorės pavaduotojai  unsure.gif nes kai nuėjom pasiklaustio, ji peržvelgė sąrašus ir pasakė, kad mes būsim jos grupej  tongue.gif  nuvedė, parodė, kur biggrin.gif aš, žiopla mamka, nepaskaičiau, kas ant durų parašyta biggrin.gif

Kurioj vietoj parašyk, gal atrinksim pavadinimą biggrin.gif
Atsakyti
matyt man suklydo. o kaip žiedelių auklėtojos, gal kas atsiliepimų turit? ar čia priešais žiogelius grupė, pirmam aukšte?
Atsakyti
taip, ir aukletoja labai miela thumbup.gif
Atsakyti
Mes irgi nuo rugsėjo į lopšelį žygiuosim. Bijau pati nesvietiškai ale kaip nors unsure.gif

QUOTE(Jurgux @ 2008 08 09, 12:07)
verysad.gif musu tokia pati situacija  verysad.gif

ir kas svarbiausiai, klausiu sakau tai negi pries mane buvo vaikai pirmiaus susirase/ sako, tikriausiai taip  doh.gif
o kai pati maciau savo akim sarasusu maciau kad didesne da;lis vaiku gimusiu 2006 m....  o manoji 2005, tai vat persasi prielaida, kad vaikai kitais kanalais pateke i darzeli... o gal jau dabar reikia uzrasyti vaikus dar negimusius  g.gif  g.gif

keistoka dabar tvarka patekti i darzeli  g.gif 

Maniškė gimusi 2006 m. Nenešiau JOKIŲ vokelių. Eilėje "laukėm" neilgai - truputį virš metų, nes........ ji po operacijos, turi invalidumo pažymėjimą (kol kas). Užlindom, taip sakant blush2.gif
Taip pat gali atsirasti vaikučių iš daugiavaikių šeimų, vienišų mamų. Taigi, gimimo data ar mintys apie vokelius dar ne rodiklis.
Atsakyti