Įkraunama...
Įkraunama...

Šilainiai: l/d "Aušrinė", Baltų pr. 49, 37 75 28

O kazi nuo kokio amziaus maziukus priima i lopseli?
Atsakyti
QUOTE(mergaiciukas1 @ 2009 06 08, 13:45)
O kazi nuo kokio amziaus maziukus priima i lopseli?

Siaip nuo dvieju metu, bet jei ir pritruks kokio menesiuko, tai priims. Anksciau manau nelabai, nors yra lopseliu kur priima ir nuo 1 metuku, bet tai, kaip tom mamom negaila toki maza vaika atiduot doh.gif
Atsakyti
smagi svente pas Ziogelius siandien buvo thumbup.gif
aciu suorganizavusioms notworthy.gif
Atsakyti
QUOTE(hela77 @ 2009 06 25, 19:51)

Tikrai aciu visoms prisidejusioms prie organizavimo good.gif

Tik va mano berniokui tai kazkas i uzpakali buvo ikandes, jau geda net pries visus buvo doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rulete: 25 birželio 2009 - 20:00

kažkaip anksti išsiskirstėm g.gif

QUOTE(Rulete @ 2009 06 25, 21:00)
Tikrai aciu visoms prisidejusioms prie organizavimo  good.gif

Tik va mano berniokui tai kazkas i uzpakali buvo ikandes, jau geda net pries visus buvo  doh.gif

unsure.gif tikiuosi ne manoji unsure.gif nors jau lyg "išaugom" tą ligą unsure.gif užplaukia dar jiems visiems tokios "meilės", aišku skaudu savo vaiką nuskriaustą matyti unsure.gif
aš jus abidvi tik pačioj pabaigoj apsekiau blush2.gif o gaila blush2.gif
Atsakyti

aga tikrai smagu visai buvo pirma karta su darzeliokais susipazinti ax.gif dekui, kas organizavo:) thumbup.gif
Rucelie, hela77, o kurie jusu vaikiai? blush2.gif maniskis naujokas Pijus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Skorpe @ 2009 06 25, 21:47)
aga tikrai smagu visai buvo pirma karta su darzeliokais susipazinti ax.gif  dekui, kas organizavo:) thumbup.gif
Rucelie, hela77, o kurie jusu vaikiai? blush2.gif maniskis naujokas Pijus blush2.gif

tai Tu turbut- su didziausiu pilvuku? ax.gif nes su mazais pilvukais kelios buvo..
Maniske- Juste. Kuri Rucelie, kazkaip neatrenku.. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(hela77 @ 2009 06 25, 22:08)
tai Tu turbut- su didziausiu pilvuku?  ax.gif  nes su mazais pilvukais kelios buvo..
Maniske- Juste. Kuri Rucelie, kazkaip neatrenku..  blush2.gif

aga as su didziausiu nestuke.gif lotuliukas.gif nu susipazinism dar manau per metus, jus dar i darzelio grupe neperejot?
Atsakyti
QUOTE(Skorpe @ 2009 06 25, 22:24)
aga as su didziausiu nestuke.gif  lotuliukas.gif nu susipazinism dar manau per metus, jus dar i darzelio grupe neperejot?

nea , dar liekam. tik linkejimus iseinantiems rasem biggrin.gif Jus is kur- is Silainiu?
Atsakyti
mano Jogailė buvo, ta kur kūlversčius skaldė ant kilimo blush2.gif mes jau išeisim nuo rugsėjo, bet su širdgėla šituos namučius paliekam wub.gif maniškė taip su noru kasdien drožia, įsivaizduoju kad sunku kurį laiką bus išėjus. gerai kad pas brolį eina ax.gif kitaip problemų būtų biggrin.gif
na va, mačiau tris nestuke.gif , pasirodo visos sm biggrin.gif ir nė vienos nepakalbinau doh.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rucelie: 26 birželio 2009 - 06:57
QUOTE(Rucelie @ 2009 06 25, 21:04)
unsure.gif tikiuosi ne manoji  unsure.gif nors jau lyg "išaugom" tą ligą  unsure.gif užplaukia dar jiems visiems tokios "meilės", aišku skaudu savo vaiką nuskriaustą matyti  unsure.gif
aš jus abidvi tik pačioj pabaigoj apsekiau  blush2.gif o gaila  blush2.gif

Oi ne, ne taip supratai lotuliukas.gif Turiu galvoj perkeltine prasme i uzpakali buvo ikande kazkas, nes lakste, akip pasiutes, virtuvej ten jus trukde, su vezimeliu visus terorizavo, stumdesi, rekavo, baisu buvo ziuret doh.gif O taviske tikra grazuole wub.gif As pagal ja ir tave atsekiau, nes vis Jogaile kvietei biggrin.gif Bet uzkalbint kazkaip neisdrysau ax.gif O nestukiu tikrai nemazai nusimato g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rulete @ 2009 06 26, 09:20)
Oi ne, ne taip supratai  lotuliukas.gif  Turiu galvoj perkeltine prasme i uzpakali buvo ikande kazkas, nes lakste, akip pasiutes, virtuvej ten jus trukde, su vezimeliu visus terorizavo, stumdesi, rekavo, baisu buvo ziuret  doh.gif  O taviske tikra grazuole  wub.gif  As pagal ja ir tave atsekiau, nes vis Jogaile kvietei  biggrin.gif  Bet uzkalbint kazkaip neisdrysau  ax.gif  O nestukiu tikrai nemazai nusimato  g.gif

lotuliukas.gif neišmanėlė aš doh.gif o tau tik tavasis pasirodė įkirptas? rolleyes.gif daugiau tokių nematei? biggrin.gif taigi visi ten savam kaily nesitvėrė, kad va, į jų valdas tėvai atėjo bigsmile.gif čia gi šventė didžiulė vaikams, įvykis, tai ramiai ir nenusibūna biggrin.gif
Atsakyti