O kazi nuo kokio amziaus maziukus priima i lopseli?
QUOTE(mergaiciukas1 @ 2009 06 08, 13:45)
O kazi nuo kokio amziaus maziukus priima i lopseli?
Siaip nuo dvieju metu, bet jei ir pritruks kokio menesiuko, tai priims. Anksciau manau nelabai, nors yra lopseliu kur priima ir nuo 1 metuku, bet tai, kaip tom mamom negaila toki maza vaika atiduot
smagi svente pas Ziogelius siandien buvo
aciu suorganizavusioms
aciu suorganizavusioms
QUOTE(hela77 @ 2009 06 25, 19:51)
Tikrai aciu visoms prisidejusioms prie organizavimo
Tik va mano berniokui tai kazkas i uzpakali buvo ikandes, jau geda net pries visus buvo
kažkaip anksti išsiskirstėm
QUOTE(Rulete @ 2009 06 25, 21:00)
Tikrai aciu visoms prisidejusioms prie organizavimo
Tik va mano berniokui tai kazkas i uzpakali buvo ikandes, jau geda net pries visus buvo
tikiuosi ne manoji nors jau lyg "išaugom" tą ligą užplaukia dar jiems visiems tokios "meilės", aišku skaudu savo vaiką nuskriaustą matyti
aš jus abidvi tik pačioj pabaigoj apsekiau o gaila
aga tikrai smagu visai buvo pirma karta su darzeliokais susipazinti dekui, kas organizavo:)
Rucelie, hela77, o kurie jusu vaikiai? maniskis naujokas Pijus
QUOTE(Skorpe @ 2009 06 25, 21:47)
aga tikrai smagu visai buvo pirma karta su darzeliokais susipazinti dekui, kas organizavo:)
tai Tu turbut- su didziausiu pilvuku? nes su mazais pilvukais kelios buvo..
Maniske- Juste. Kuri Rucelie, kazkaip neatrenku..
QUOTE(hela77 @ 2009 06 25, 22:08)
tai Tu turbut- su didziausiu pilvuku? nes su mazais pilvukais kelios buvo..
aga as su didziausiu nu susipazinism dar manau per metus, jus dar i darzelio grupe neperejot?
QUOTE(Skorpe @ 2009 06 25, 22:24)
aga as su didziausiu nu susipazinism dar manau per metus, jus dar i darzelio grupe neperejot?
nea , dar liekam. tik linkejimus iseinantiems rasem Jus is kur- is Silainiu?
mano Jogailė buvo, ta kur kūlversčius skaldė ant kilimo mes jau išeisim nuo rugsėjo, bet su širdgėla šituos namučius paliekam maniškė taip su noru kasdien drožia, įsivaizduoju kad sunku kurį laiką bus išėjus. gerai kad pas brolį eina kitaip problemų būtų
na va, mačiau tris , pasirodo visos sm ir nė vienos nepakalbinau
na va, mačiau tris , pasirodo visos sm ir nė vienos nepakalbinau
QUOTE(Rucelie @ 2009 06 25, 21:04)
tikiuosi ne manoji nors jau lyg "išaugom" tą ligą užplaukia dar jiems visiems tokios "meilės", aišku skaudu savo vaiką nuskriaustą matyti
Oi ne, ne taip supratai Turiu galvoj perkeltine prasme i uzpakali buvo ikande kazkas, nes lakste, akip pasiutes, virtuvej ten jus trukde, su vezimeliu visus terorizavo, stumdesi, rekavo, baisu buvo ziuret O taviske tikra grazuole As pagal ja ir tave atsekiau, nes vis Jogaile kvietei Bet uzkalbint kazkaip neisdrysau O nestukiu tikrai nemazai nusimato
QUOTE(Rulete @ 2009 06 26, 09:20)
Oi ne, ne taip supratai Turiu galvoj perkeltine prasme i uzpakali buvo ikande kazkas, nes lakste, akip pasiutes, virtuvej ten jus trukde, su vezimeliu visus terorizavo, stumdesi, rekavo, baisu buvo ziuret O taviske tikra grazuole As pagal ja ir tave atsekiau, nes vis Jogaile kvietei Bet uzkalbint kazkaip neisdrysau O nestukiu tikrai nemazai nusimato
neišmanėlė aš o tau tik tavasis pasirodė įkirptas? daugiau tokių nematei? taigi visi ten savam kaily nesitvėrė, kad va, į jų valdas tėvai atėjo čia gi šventė didžiulė vaikams, įvykis, tai ramiai ir nenusibūna