Įkraunama...
Įkraunama...

Šilainiai: l/d "Aušrinė", Baltų pr. 49, 37 75 28

QUOTE(Rucelie @ 2009 06 01, 09:46)
kurioj grupėj esat?jei žiogeliuose, galit glaustis pas mus  4u.gif

ziogeliuose, atlaisvino mums spintele, nes kazkoks vaikas nelankys iki rugsejo...bet dar rubu nesusirinkes:)

QUOTE(Mėlynakės-mama @ 2009 06 01, 10:00)
Sveikutes
Siandien pirma diena darzelyje mano dukriukui. Mes lankom vaivorykstes grupe.
Nerandu vietos namie, galvoju kaip sekasi g.gif . Kai isejau neverke, net atsisveikinant nereagavo i mane. O man duse plysta, nes per tuos nepilnus 3 metus retai ilgam issiskyre buvom. Ji maziausia grupeje, todel ir neramu ax.gif

viskas bus gerai, as savo auksa irgi parsivedziau tika is lopsiuko...sake paasarojo kelis kartus, na gal susigraudino biski,a le siaip neblogai laikesi, ir su vaikasi zaide, o kai atejau, pianinu grojo...taciau mane pamates atleke, apsikabino, pasiilgo matyt wub.gif , o man sirdele pagloste, nes visada tik MB pasiilges budavo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rulete @ 2009 06 01, 10:11)
Viskas bus gerai, po keliu menesiu neatsidziaugsi, o dabar aisku visko gali but, bet velgi viskas praeina ir uzsimirsta  mirksiukas.gif  Kaip man viena aukletoja yra pasakius, jei vaikas verkia pirmom dienom darzeli, tai yra normalu, reiskias namie jautesi mylima,s o jei jam dzin, tai ir namai tokiam dzin  mirksiukas.gif

tai kad manoji neverke lotuliukas.gif , nu pas mus namie tikrai jai gera , beproto mylime savo dukryte, ji tokio budo, neverkslena bereikalo ir labai megsta bendrauti/zaisti su vaikais.
Atsakyti
QUOTE(Mėlynakės-mama @ 2009 06 01, 10:57)
tai kad manoji neverke lotuliukas.gif , nu pas mus namie tikrai jai gera , beproto mylime savo dukryte, ji tokio budo, neverkslena bereikalo ir labai megsta bendrauti/zaisti su vaikais.

tai tuo labiau viskas bus liuks...
Atsakyti
QUOTE(Skorpe @ 2009 06 01, 10:58)
tai tuo labiau viskas bus liuks...

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(tania811214 @ 2009 06 01, 08:25)
Be to-mano kaimyne yra viena aukletoja,tai man jau gal geriau zinoti-nei jums

Aha, o mano pažįstamos draugės sesers vyro pusbrolio......ir t.t. kaimynas Grybauskaitės dėdė, tai sakė nuo liepos 1 d. seimą išvaikys, visiems algas pakels, mokesčius nuims...ir t.t. lotuliukas.gif DAr reik? lotuliukas.gif
Žodžiu, iš tokios VBS (viena boba sakė) informacijos, naudos mažoka mirksiukas.gif

QUOTE(Martyna @ 2009 06 01, 08:27)
Mano abu vaikai buvo lopšelinukai kažkada ir abu perkėlė į darželio grupę rugsėjo 1 d.  ax.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Nuejau paziuret pro kamputi, mano dukryte graziausiai zaidzia su didesne mergaite, aukletoja parode kad viskas tvarkoje, kad liks Gabija miegot pietu miegelio. Dave rankyte aukletojai ir tai mergaitei ir pastripinedama nuejo i grupe(manes nemate). Mano sesuo tokia buvo,pirma diena liko darzelyje visai dienai, jai bile vaikai, zaislai.
Atsakyti
QUOTE(Mėlynakės-mama @ 2009 06 01, 13:17)
Nuejau paziuret pro kamputi, mano dukryte graziausiai zaidzia su didesne mergaite, aukletoja parode kad viskas tvarkoje, kad liks Gabija miegot pietu miegelio. Dave rankyte aukletojai ir tai mergaitei ir pastripinedama nuejo i grupe(manes nemate). Mano sesuo tokia buvo,pirma diena liko darzelyje visai dienai, jai bile vaikai, zaislai.

Tai jau didele tavo mergyte, matyt jai jau pabode namie, reik smagesnes veiklos mirksiukas.gif Musu lopselinukai tai dar zinai pipirai, vos sneket pradeje 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rulete: 01 birželio 2009 - 20:11
QUOTE(Rulete @ 2009 06 01, 21:10)
Tai jau didele tavo mergyte, matyt jai jau pabode namie, reik smagesnes veiklos  mirksiukas.gif  Musu lopselinukai tai dar zinai pipirai, vos sneket pradeje  4u.gif

tai jo, plius ji nuo mazens megdavo istysai kieme buti ir ka butu vaiku.
Vakar neverke nei kartelio, net neklause kur as, siandien noriai ejo i darzeli ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ausrutis @ 2009 05 31, 11:37)
šiaip tai lopšelio grupės jau sudarytos rudeniui ir koreguosis, jei koks lengvatininkas ateis. Ot nervina mane tokia tvarka. normali šeima, tai kaip ir visur paskutinėj vietoj...

g.gif O kuo šeima be lengvatų yra NORMALESNĖ už kažkokią lengvatą turinčią šeimą? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vaivorykste:) @ 2009 06 05, 01:46)
g.gif O kuo šeima be lengvatų yra NORMALESNĖ už kažkokią lengvatą turinčią šeimą?  doh.gif

thumbup.gif thumbup.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Mėlynakės-mama @ 2009 06 02, 09:03)
tai jo, plius ji nuo mazens megdavo istysai kieme buti ir ka butu vaiku.
Vakar neverke nei kartelio, net neklause kur as, siandien noriai ejo i darzeli ax.gif

mano sesers mergaite ir pirmas dvi savaites super su noru didziausiu zinksniavo i darzeli,bet po poros savaiciu viskas labai pasikeite, taip ir su maniske pasikartojo, pradzioj kaip ant sparnu, o as visiems tika pasakoju kaip super ...deja po dvieju savaiciu, leliu nenoriu as net vest pati negaliu, veda vyras... ir drauge pradejo vet, deja pasikartojo tokia pati situacija... ar dar kuriai taip buvo su mazyliu? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(kristegri @ 2009 06 07, 16:20)
mano sesers mergaite ir pirmas dvi savaites super su noru didziausiu zinksniavo i darzeli,bet po poros savaiciu viskas labai pasikeite, taip ir su maniske pasikartojo, pradzioj kaip ant sparnu, o as visiems tika pasakoju kaip super ...deja po dvieju savaiciu, leliu nenoriu as net vest pati negaliu, veda vyras... ir drauge pradejo vet, deja pasikartojo tokia pati situacija... ar dar kuriai taip buvo su mazyliu? unsure.gif

Visom taip buna mirksiukas.gif Po to persilauzia 4u.gif
Atsakyti