Įkraunama...
Įkraunama...

Šilainiai: l/d "Aušrinė", Baltų pr. 49, 37 75 28

QUOTE(tania811214 @ 2009 05 31, 19:44)
as cia parasiau,kad butent siuo metu yra laisvu vietu,jau daug kas nuo antradienio pradeda lankyti(bent jau lopselio grupes)

musu rytoj pirmoji diena,ir baugu,ir dziugu,kadpagaliau priejo eile ir mums:)
Atsakyti
QUOTE(tania811214 @ 2009 05 30, 11:17)
dabar vaikiukams papulti yra didele tikimybe negu rudeni.Ant vasaros daug kas iseina,tai dabar jau yra laisvu vietu.Kam aktualu-nueikit pasiteiraukit pas direktore

O kuom jau čia ta tikimybė su vasara taip susijus doh.gif Kas, kad dabar daržely vaikų mažiau, taigi, natūralu, atostogos, bet gi vaikai niekur neišgaravo, rudenį vėl susirinks. Ar čia kokia nauja paslauga, laikinas vasarinis darželis lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(tania811214 @ 2009 05 31, 19:44)
as cia parasiau,kad butent siuo metu yra laisvu vietu,jau daug kas nuo antradienio pradeda lankyti(bent jau lopselio grupes)

Nu nepasakyciau, kad yra laisvu vietu, lopselio grupese po 20 vaikiuku, bet zinoma ant virsaus dar keleta uzkrauna, bet vietu laisvu tikrai nera schmoll.gif Ir kas tas daug kas tai as tikrai nezinau g.gif Kazkokia dezinformacija skleidziat g.gif
Papildyta:
QUOTE(a79 @ 2009 05 31, 20:18)
Ar čia kokia nauja paslauga, laikinas vasarinis darželis  lotuliukas.gif

biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Skorpe @ 2009 05 31, 19:47)
musu rytoj pirmoji diena,ir baugu,ir dziugu,kadpagaliau priejo eile ir mums:)

Laukiam atvykstant grupioko thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rulete: 31 gegužės 2009 - 21:15
QUOTE(Rulete @ 2009 05 31, 22:17)
Nu nepasakyciau, kad yra laisvu vietu, lopselio grupese po 20 vaikiuku, bet zinoma ant virsaus dar keleta uzkrauna, bet vietu laisvu tikrai nera  schmoll.gif  Ir kas tas daug kas tai as tikrai nezinau  g.gif  Kazkokia dezinformacija skleidziat  g.gif
Papildyta:
biggrin.gif
Papildyta:
Laukiam atvykstant grupioko  thumbup.gif

tikiuosi tam grupiokui patiks ten, nes kolkas tai mamai daugiau streso doh.gif
Atsakyti
QUOTE(a79 @ 2009 05 31, 20:18)
O kuom jau čia ta tikimybė su vasara taip susijus  doh.gif Kas, kad dabar daržely vaikų mažiau, taigi, natūralu, atostogos, bet gi vaikai niekur neišgaravo, rudenį vėl susirinks. Ar čia kokia nauja paslauga, laikinas vasarinis darželis  lotuliukas.gif

o tuom,kad jei lopselinuka perkelia i darzelipo grupe-tai ir vieta laisva.
Ir nereikia cia is karto ironijskas natas cia rasineti-pati nezinodama.Be to-mano kaimyne yra viena aukletoja,tai man jau gal geriau zinoti-nei jums
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tania811214: 01 birželio 2009 - 08:26
QUOTE(tania811214 @ 2009 06 01, 09:25)

Mano abu vaikai buvo lopšelinukai kažkada ir abu perkėlė į darželio grupę rugsėjo 1 d. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Martyna @ 2009 06 01, 09:27)
Mano abu vaikai buvo lopšelinukai kažkada ir abu perkėlė į darželio grupę rugsėjo 1 d.  ax.gif

taip taip, mums snd irgi sake, kad spinteles atsilaisvisn tik rugseji, kai daugelis i darziuka pereis, o dabar be spinteles dar mes:)smile.gifsmile.gif palikau maziuka snd pirma diena, eisiu tuoj pasiimti, idomu kaip jam ten sekasi... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Skorpe @ 2009 06 01, 09:31)
taip taip, mums snd irgi sake, kad spinteles atsilaisvisn tik rugseji, kai daugelis i darziuka pereis, o dabar be spinteles dar mes:)smile.gifsmile.gif palikau maziuka snd pirma diena, eisiu tuoj pasiimti, idomu kaip jam ten sekasi... rolleyes.gif

kurioj grupėj esat?jei žiogeliuose, galit glaustis pas mus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tania811214 @ 2009 06 01, 09:25)
Ir nereikia cia is karto ironijskas natas cia rasineti-pati nezinodama.Be to-mano kaimyne yra viena aukletoja,tai man jau gal geriau zinoti-nei jums

Sakai geriau zinai, uz ta lopseli lankanciu vaiku mamas? biggrin.gif Taigi mes matom vaiku judejima kiekviena diena ir kad ir kiek vaiku iskels i darzelio grupe, vistiek liks sociai lopseli, nes dabar per vasara kamstis susidares, rugseji pralaisves smile.gif

QUOTE(Martyna @ 2009 06 01, 09:27)
Mano abu vaikai buvo lopšelinukai kažkada ir abu perkėlė į darželio grupę rugsėjo 1 d.  ax.gif

drinks_cheers.gif

QUOTE(Skorpe @ 2009 06 01, 09:31)

Va va drinks_cheers.gif

QUOTE(Rucelie @ 2009 06 01, 09:46)
kurioj grupėj esat?jei žiogeliuose, galit glaustis pas mus  4u.gif

Arba pas mus, jei vietos nerasit mirksiukas.gif
Atsakyti
į daržiuko grupes kaip suprantu masinis kėlimas rugsėjo 1ąją vyks? g.gif mes vasarą tokiu "laisvu" grafikėliu planuojam lankyt, tai eit tai ne, pagal diedukų galimybes anūkus atostogoms priimti blush2.gif bet kolkas nusiteikę savoj grupėj vasarėlę praleisti g.gif gal kas žinot, kurį mėnesį lopšiuko auklėtojos atostogaus?rugpjūtį?
oi kaip aš džiaugiuosi, kad mūsų darželio vasarai neuždaro bigsmile.gif savaitėlei-dviems tai ir diedukai anūkus apsiima, o jei taip visą vasarą reiktų doh.gif neįsivaizduoju ką reiktų daryt...
Atsakyti
Sveikutes
Siandien pirma diena darzelyje mano dukriukui. Mes lankom vaivorykstes grupe.
Nerandu vietos namie, galvoju kaip sekasi g.gif . Kai isejau neverke, net atsisveikinant nereagavo i mane. O man duse plysta, nes per tuos nepilnus 3 metus retai ilgam issiskyre buvom. Ji maziausia grupeje, todel ir neramu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rucelie @ 2009 06 01, 09:54)
į daržiuko grupes kaip suprantu masinis kėlimas rugsėjo 1ąją vyks?  g.gif mes vasarą tokiu "laisvu" grafikėliu planuojam lankyt, tai eit tai ne, pagal diedukų galimybes anūkus atostogoms priimti  blush2.gif bet kolkas nusiteikę savoj grupėj vasarėlę praleisti  g.gif gal kas žinot, kurį mėnesį lopšiuko auklėtojos atostogaus?rugpjūtį?
oi kaip aš džiaugiuosi, kad mūsų darželio vasarai neuždaro  bigsmile.gif savaitėlei-dviems tai ir diedukai anūkus apsiima, o jei taip visą vasarą reiktų  doh.gif neįsivaizduoju ką reiktų daryt...

Man rodos liepa-rugpjuti atostogaus, nes juk jom 2 menesiai priklauso. Ir kazka panasaus lyg ir girdejau. O siaip tikrai gerai, kad neuzdaro vasarai thumbup.gif
QUOTE(Mėlynakės-mama @ 2009 06 01, 10:00)
Sveikutes
Siandien pirma diena darzelyje mano dukriukui. Mes lankom vaivorykstes grupe.
Nerandu vietos namie, galvoju kaip sekasi g.gif . Kai isejau neverke, net atsisveikinant nereagavo i mane. O man duse plysta, nes per tuos nepilnus 3 metus retai ilgam issiskyre buvom. Ji maziausia grupeje, todel ir neramu ax.gif

Viskas bus gerai, po keliu menesiu neatsidziaugsi, o dabar aisku visko gali but, bet velgi viskas praeina ir uzsimirsta mirksiukas.gif Kaip man viena aukletoja yra pasakius, jei vaikas verkia pirmom dienom darzeli, tai yra normalu, reiskias namie jautesi mylima,s o jei jam dzin, tai ir namai tokiam dzin mirksiukas.gif
Atsakyti