QUOTE(Fay @ 2009 04 21, 16:48)
... nors pagal gyvenamaja vieta ir priklausytu butent sis darzelis. ... musu dvi pusseseres lanko sita darzeli, nors pagal gyvenamaja vieta priklausytu tas salia Milikoniu mokyklos, tai labai ji giria, bet va tokie kaip jos ir uzima laisvas vietas, kurios priklausytu pagal gyvenamaja vieta
QUOTE(nerara @ 2009 04 21, 18:06)
Va po tokių samprotavimų paskui mes neturim kur padėti savo vaikų, nors darželis po langais stovi
- manau kad privalo atsižvelgti į gyvenamą vietą ir pirmenybę teigti šilainių gyventojams
Jau net nejuokinga darosi, kai taip periodiškai vis kas nors tokią nesąmonę numeta
Ponios, o darbo vietos ir gal pagal gyvenamąją vietą turėtų priklausyt? Juk kaip patogu būtų, jei darbovietė "po langais"?
Suprantu, kai kalba eina apie mokyklą, į kurią anksčiau ar vėliau vaikai savarankiškai nueina - pareina, bet kuom tai susiję su darželiais? Juk darželinukus tėvai gali vest ir į tą darželį, kuris šalia darbovietės yra, ir dar n variantų.
Mano vaikas priklauso tai kategorijai "išrinktųjų", kurie UŽIMA veitinių vietas. Ir ką, man dėl to visai širdies neskauda...labai tikiuos, kad ir antrasis papildys tų pačių darželiečių gretas.
QUOTE(nerara @ 2009 04 21, 20:25)
Na gal jūs galite palyginti darželius ir auklėtojas,
va aš kol kas tokios galimybės neturiu todėl ir nežinau ar šis darželis ir jo auklėtojos patys geriausi mano vaikui, bet manau kad po mėn ar daugiau jau galėsiu palyginti
kuom skiriasi šis darželis nuo kitų
Gerai, kad Jums neprireikė auklės ieškot, o tai ta kuri pirmoji ateina, ne visada yra pati geriausia. Ir kažkaip nekyla noras bandyt visų iš eilės.
Skaitant Jūsų postą, galima pamanyt, kad bent jau didžioji dauguma mamų, kurios SM "užsisėdi" kartais, pačios darželius kažkiek laiko lankė, kad nuspręstų ar jis tinkamas jų vaikams
Tik dabar klaustukas, a kaip Jūs palyginsit šitą darželį su kitais? Juk nelankėt visų iš eilės
(čia spėjimas
)
QUOTE(vilmutute @ 2009 04 21, 21:15)
Buvau siandien ir as nuejusi uzrasyti vaikuti i darzeli. Tai man pasake, kad geriausiu atveju papulciau 2011 metu rugsejo 1 d. O tada mano vaikui jau bus 2.5 metu. Jei i darba pradeciau eiti nuo tada kai vaikui sueis 2 metukai, kur deti vaikuti puse metu?
KAd ir kaip sunku būtų, savas problemas tenka patiems spręst
Neturiu kuom girtis, bet buvo laikas, kai mano didysis, būdamas nepilnai 2 metų, su tėčiu paskaitose sėdėjo. (Tėtis dėstytotojavo). Šaindein juokinga pagalvojus, kaip viskas iš sono atrodė, bet buvo tokia situacija, sukomės kaip mokėjom.
Dabar jau galit ir akmenim užmėtyt, jei tik nuo to palengvės