Įkraunama...
Įkraunama...

Šilainiai: l/d "Aušrinė", Baltų pr. 49, 37 75 28

QUOTE(hela77 @ 2009 04 21, 21:59)
mes sergam jau antra savaite- tai nezinom kas vyksta  ax.gif  zadam jau i darzeli nuo pirmadienio keliaut, nes dar antibiotikus geriam  doh.gif

Sveikatytes jums unsure.gif

QUOTE(vilmutute @ 2009 04 21, 22:15)
Buvau siandien ir as nuejusi uzrasyti vaikuti i darzeli. Tai man pasake, kad geriausiu atveju papulciau 2011 metu rugsejo 1 d. O tada mano vaikui jau bus 2.5 metu. Jei i darba pradeciau eiti nuo tada kai vaikui sueis 2 metukai, kur deti vaikuti puse metu?

O kur dedavo mamaos vaikus, kai reikdavo i darba grizt po metu???? OH, kaip greit prie gero priprantame..... Truputeli jus blogai formuluojate sakini.......vaikai, musu vaikai yra musu reikalas, o ne darzelio...ir tik mes , o niekas kitas deliojame savo gyvenima taip, kad visiem butu gerai.... Jei labai reikes, pasistengsit ir papuls vaikas nuo 2 metu i darzeli, jei ne i sita, tai kita...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rulete: 22 balandžio 2009 - 10:12
QUOTE(Fay @ 2009 04 21, 16:48)
... nors pagal gyvenamaja vieta ir priklausytu butent sis darzelis. ... musu dvi pusseseres lanko sita darzeli, nors pagal gyvenamaja vieta priklausytu tas salia Milikoniu mokyklos, tai labai ji giria, bet va tokie kaip jos ir uzima laisvas vietas, kurios priklausytu pagal gyvenamaja vieta  verysad.gif

QUOTE(nerara @ 2009 04 21, 18:06)
Va po tokių samprotavimų paskui mes neturim kur padėti savo vaikų, nors darželis po langais stovi  doh.gif  - manau kad privalo atsižvelgti į gyvenamą vietą ir pirmenybę teigti šilainių gyventojams

Jau net nejuokinga darosi, kai taip periodiškai vis kas nors tokią nesąmonę numeta doh.gif Ponios, o darbo vietos ir gal pagal gyvenamąją vietą turėtų priklausyt? Juk kaip patogu būtų, jei darbovietė "po langais"?
Suprantu, kai kalba eina apie mokyklą, į kurią anksčiau ar vėliau vaikai savarankiškai nueina - pareina, bet kuom tai susiję su darželiais? Juk darželinukus tėvai gali vest ir į tą darželį, kuris šalia darbovietės yra, ir dar n variantų.
Mano vaikas priklauso tai kategorijai "išrinktųjų", kurie UŽIMA veitinių vietas. Ir ką, man dėl to visai širdies neskauda...labai tikiuos, kad ir antrasis papildys tų pačių darželiečių gretas.

QUOTE(nerara @ 2009 04 21, 20:25)
Na gal jūs galite palyginti darželius ir auklėtojas, va aš kol kas tokios galimybės neturiu todėl ir nežinau ar šis darželis ir jo auklėtojos patys geriausi mano vaikui, bet manau kad po mėn ar daugiau jau galėsiu palyginti  mirksiukas.gif kuom skiriasi šis darželis nuo kitų

Gerai, kad Jums neprireikė auklės ieškot, o tai ta kuri pirmoji ateina, ne visada yra pati geriausia. Ir kažkaip nekyla noras bandyt visų iš eilės.
Skaitant Jūsų postą, galima pamanyt, kad bent jau didžioji dauguma mamų, kurios SM "užsisėdi" kartais, pačios darželius kažkiek laiko lankė, kad nuspręstų ar jis tinkamas jų vaikams lotuliukas.gif
Tik dabar klaustukas, a kaip Jūs palyginsit šitą darželį su kitais? Juk nelankėt visų iš eilės g.gif (čia spėjimas lotuliukas.gif )

QUOTE(vilmutute @ 2009 04 21, 21:15)
Buvau siandien ir as nuejusi uzrasyti vaikuti i darzeli. Tai man pasake, kad geriausiu atveju papulciau 2011 metu rugsejo 1 d. O tada mano vaikui jau bus 2.5 metu. Jei i darba pradeciau eiti nuo tada kai vaikui sueis 2 metukai, kur deti vaikuti puse metu?

KAd ir kaip sunku būtų, savas problemas tenka patiems spręst mirksiukas.gif
Neturiu kuom girtis, bet buvo laikas, kai mano didysis, būdamas nepilnai 2 metų, su tėčiu paskaitose sėdėjo. (Tėtis dėstytotojavo). Šaindein juokinga pagalvojus, kaip viskas iš sono atrodė, bet buvo tokia situacija, sukomės kaip mokėjom.

Dabar jau galit ir akmenim užmėtyt, jei tik nuo to palengvės 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo a79: 22 balandžio 2009 - 15:15
QUOTE(a79 @ 2009 04 22, 16:13)
Dabar jau galit ir akmenim užmėtyt, jei tik nuo to palengvės  4u.gif

Labai teisingai ir realistiskai viska surasei mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(a79 @ 2009 04 22, 16:13)

Gerai, kad Jums neprireikė auklės ieškot, o tai ta kuri pirmoji ateina, ne visada yra pati geriausia. Ir kažkaip nekyla noras bandyt visų iš eilės.
Skaitant Jūsų postą, galima pamanyt, kad bent jau didžioji dauguma mamų, kurios SM "užsisėdi" kartais, pačios darželius kažkiek laiko lankė, kad nuspręstų ar jis tinkamas jų vaikams  lotuliukas.gif
Tik dabar klaustukas, a kaip Jūs palyginsit šitą darželį su kitais? Juk nelankėt visų iš eilės g.gif (čia spėjimas  lotuliukas.gif )

Čia kalbama buvo apie darželio auklėtojas - kurios geros , kurios blogos , kadangi mano sūnus lanko šį darželį - tai aš negaliu palyginti ar kituose darželiuose auklėtojos geresnės ar blogesnės nes nevaikštau į darželius ir netikrinu (to nežadu ir daryti, nes manau kad tokį darbą dirba kvalifikuoti ir atsidavę šiam darbui žmonės)mirksiukas.gif
O kad to klastuko neliktų - aš palyginsiu tik du darželius šį ir dar vieną, nes dukra eis nuo kitos sav. į kitą darželį. Vieni renkasi darželį arčiau darbo, kiti arčiau namų, mes pasirinkome antrąjį variantą, nes kitais metais sūnus pradės lankyti mokyklą ir taip mums bus patogiau

Sūnus lanko šį darželį nuo 2m, jokių problemų niekada nebuvo, dalyvavom visuose renginiuose ir atsiliepimai mano apie šį darželį tik teigiami (nors viena blogybė yra - didelis vaikų skaičius grupėse)
Atsakyti
QUOTE(nerara @ 2009 04 22, 20:30)
Sūnus lanko šį darželį nuo 2m, jokių problemų niekada nebuvo, dalyvavom visuose renginiuose

o tai kodel seses i ta pati neleidziat? gi broliam sesem pirmenybe g.gif
Atsakyti
rulete i kuria grupe einat?
Atsakyti
QUOTE(a79 @ 2009 04 06, 10:27)
Arba čia draugė šiek tiek perlenkė lazdą girdamasi, arba toksai darželis tik mokestinių pinigų švaistymas  doh.gif
Tik nepradėkit, kad tėvai pilnai darželį išlaiko iš mėnesinio mokesčio  lotuliukas.gif
O jei darželį toks vaikų sergamumas, kad grupėse tik po tiek pyplių tėra, tai tada mažų mažiausiai graudu.

Arba tėvai atveda į darželį porą kartų per mėnesį, kad vieta neprapultų. O moka arba už visą mėnesį, arba susiveikia pažymas. Žinau ne vieną tokį atvejį ir ne vienam daržely. Toks mąstymas, ai, gal kada prireiks. O dabar pvz. augina mažesnį vaikiuką ir sėdi su abiem namie.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zinulė: 26 balandžio 2009 - 14:05
QUOTE(Gerbera @ 2009 04 26, 13:56)
rulete i kuria grupe einat?

Ziogelius. Tik ryt neisim, nes apsisnargliavom, eisim pas daktaru ir labai vilemes, kad antradieni jau galeism eit, nes gimtadieni reiketu atsvest ir fotkinimasis kaip tik doh.gif

QUOTE(zinulė @ 2009 04 26, 15:04)
Arba tėvai atveda į darželį porą kartų per mėnesį, kad vieta neprapultų. O moka arba už visą mėnesį, arba susiveikia pažymas. Žinau ne vieną tokį atvejį ir ne vienam daržely. Toks mąstymas, ai, gal kada prireiks. O dabar pvz. augina mažesnį vaikiuką ir sėdi su abiem namie.

Idomiai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rulete @ 2009 04 23, 17:57)
o tai kodel seses i ta pati neleidziat? gi broliam sesem pirmenybe  g.gif

aš jau minėjau, kad sesei parinkom darželį arčiau namų kad būtų, nes sūnus lankys mokyklą kuri taip pat prie namų ir mums nereiks vežioti. Nes dabar sūnų jau treti metai kaip vežiojam į šį darželį (šis darželis prie anytos namų, o kai įsikėlėm į naujus namu nenorėjom pakeisti darželio - tai taip ir liko šitame darželyje)

P.S. esu minėjus kad šis darželis neužsidaro vasarą - tačiau nuo šių metų jis užsidarys doh.gif rugpjūčio mėn., bet vaikai galės laikinai lankyti kitą darželį mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(nerara @ 2009 04 26, 21:47)
P.S. esu minėjus kad šis darželis neužsidaro vasarą - tačiau nuo šių metų jis užsidarys  doh.gif  rugpjūčio mėn., bet vaikai galės laikinai lankyti kitą darželį  mirksiukas.gif

Aha man irgi minejo, kad yra tikimybe, kad uzsidarys rugpjucio men. Nors sake, kad priklausys nuo tevu, ar jie sutiks ir t.t. Nors manes ,kaip ir paprase, kad nezymeciau rugpjucio, kaip norimo lankyti. Tai turbut visu taip prasys, tai ir uzsidarys. Nu bet menesiukas nera cia taip daug, bus proga su vaiku prie juros islekti smile.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif Pakelkit mamytes man nuotaika, nes visai esu nevilty. Palankem darzeli 1 sav ir dabar trys savaites is snargliu neissikapstom, plius mazyte sesyte uzkretem, tai ir ta serga juodai. Sedim dabar tris savaites ir snapo neiskisam is namu, jau stogas tikra ta zodzio prasme nuciuoze. kita savaite vel vesiu, bet jei vel bus tas pats po savaites plius dovanu dvieju mazu vaiku sirgimas, vaistai simtais ir t.t. ka reiks daryti.... gal nevesti per vasara, o tai visa vasara ir prasirgsim doh.gif , tik rudeni beabejo geresniu laiku nesitikiu g.gif . Ar cia visom taip buna, kad po keliu kartu nuejimo pirma karta i darzeli buna tokios "krikstynos", o veliau gal taip baisiai nebus... Jau galvojom aukles nereiks, nes krize savo daro, o vesim vaika i darzeli ir viskas bus gerai, bet finalas vis tiek reikia aukles plius nemazai kainuojantys vaistai.... Ojojoi...jau bijau vaika vesti i darzeli doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo keite: 27 balandžio 2009 - 13:01
keite console.gif vesk būtinai. nenutrauk dabar. visų pirma jau orai keičiasi gi į gera,tikrai sumažės ligų. apsitrynimo vaiko imunitetui tikrai reikės, jeigu apsitrinsit dabar, palankiuoju metų laiku, ruduo bus lengvesnis.
pavartokit kažką imunitetui nuo kokio rugpjūčio. kokį Ribomunyl. maniškiai irgi pradžioje sirgo, ypač spalis-lapkritis ligų mėnesiai. dabar jau manau baigsis tas bjaurus laikas, orai išsitaisys, ir su sirgimais bus geriau.
sveikit 4u.gif
Atsakyti