Įkraunama...
Įkraunama...

Šilainiai: l/d "Aušrinė", Baltų pr. 49, 37 75 28

QUOTE(Martyna @ 2009 04 21, 18:52)
Man atrodo kažkiek žiūri, lygtai pagal gyvenamą vietą pirmenybė  g.gif

Cia nebent tuose darzeliuose, kur vietu perteklius, o kur uzkimsta, ziuri i uzrasymo laika, tevu iniciatyva ir lengvatas....visa kita kazin kazin... Bent jau musu nieks neklause net kur gyvenam....
Atsakyti
QUOTE(Rulete @ 2009 04 21, 18:48)
Niekas dabar nebeziuri tu gyvenamuju vietu ir teisingai daro, nes renkames darzeli pagal geruma, o ne pagal tai salia kokio gyvenam....Jei as gyvenciau saliai kokio blogo darzelio, niekada i ji vaiko neleisciau........butent todel ir panaikino ta sistema, kad pagal gyevnamaja vieta..... cool.gif

Va po tokių samprotavimų paskui mes neturim kur padėti savo vaikų, nors darželis po langais stovi doh.gif - manau kad privalo atsižvelgti į gyvenamą vietą ir pirmenybę teigti šilainių gyventojams
Atsakyti
QUOTE(Rulete @ 2009 04 21, 18:55)
Bent jau musu nieks neklause net kur gyvenam....

Prašymą rašydama parašei lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(nerara @ 2009 04 21, 19:06)
Va po tokių samprotavimų paskui mes neturim kur padėti savo vaikų, nors darželis po langais stovi  doh.gif  - manau kad privalo atsižvelgti į gyvenamą vietą ir pirmenybę teigti šilainių gyventojams

jeigu būtų įstatymai, reglamentuojantys tokį privalumą, tai ir atsižvelgtų. taip kalbat nes ir patys ieškot kaip savo vaikeliui geriau. tai ir kitas mamas supraskit, norinčias. mums pasisekė kad toks geras darželis šalia, ir mes į jį pakliuvom. bet net jei nebūtų šalia turbūt pamąstyčiau galimybę vaikus vežiot. yra dėl ko.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rucelie: 21 balandžio 2009 - 19:03
QUOTE(Rucelie @ 2009 04 21, 19:50)
jeigu būtų įstatymai, reglamentuojantys tokį privalumą, tai ir atsižvelgtų. taip kalbat nes ir patys ieškot kaip savo vaikeliui geriau. tai ir kitas mamas supraskit, norinčias. mums pasisekė kad toks geras darželis šalia, ir mes į jį pakliuvom. bet net jei nebūtų šalia turbūt pamąstyčiau galimybę vaikus vežiot. yra dėl ko.

aš kalbėjau apskritai kad į šilainių darželiu veržiasi ne "rajoniniai" vaikai - todėl pirmenybė turėtų būti teikiama pagal gyvenąmą vietą mirksiukas.gif
mano dukra jau nuo kitos sav. lankys jūsų minimą darželį kuris stovi man po langais ir labai džiaugiuosi kad į jį patekom mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(nerara @ 2009 04 21, 20:12)
aš kalbėjau apskritai kad į šilainių darželiu veržiasi  ne "rajoniniai" vaikai - todėl pirmenybė turėtų būti teikiama pagal gyvenąmą vietą  mirksiukas.gif
mano dukra jau  nuo kitos sav.  lankys jūsų minimą darželį kuris stovi man po langais ir labai džiaugiuosi kad į jį patekom  mirksiukas.gif

mes nuo birzelio pradesime i lopsiuka eiti, ir darziukas mums vienodu atstumu, kaip ir Gintarelis, nors pagal gatve gal labiau Gintarelis priklausytu, ale pirmiau uzrasiau i si, labiau norejome rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(nerara @ 2009 04 21, 20:12)
aš kalbėjau apskritai kad į šilainių darželiu veržiasi  ne "rajoniniai" vaikai - todėl pirmenybė turėtų būti teikiama pagal gyvenąmą vietą  mirksiukas.gif
mano dukra jau  nuo kitos sav.  lankys jūsų minimą darželį kuris stovi man po langais ir labai džiaugiuosi kad į jį patekom  mirksiukas.gif

svarbu papuolėt 4u.gif

QUOTE(Skorpe @ 2009 04 21, 20:42)
mes nuo birzelio pradesime i lopsiuka eiti, ir darziukas mums vienodu atstumu, kaip ir Gintarelis, nors pagal gatve gal labiau Gintarelis priklausytu, ale pirmiau uzrasiau i si, labiau norejome rolleyes.gif

gal būsim kolegos bigsmile.gif drinks_cheers.gif į kurią grupę eisit?
kas lanuojat ketvirtadienio talkoje dalyvauti?mes visaip sukam galvą, kaip tokiu laiku suspėti g.gif ir taip darbe pasirodau epizodiškai, narstau su vaikais po gydytojus, taip nesinori nusiiminėt... sakėm bandysim po penkių jungtis, ale turbūt bus šaukštai po pietų jau biggrin.gif
šiandien vakare buvom su vaikais pažaist darželio teritorijoj, pakapstėm smėliuką, oi koks "pavargęs" po žiemos... reiktų susiorganizuot smėlio švaraus g.gif gal kas ryšių turit, kas sunkvežimį pusdieniui paskolintų bigsmile.gif nusiaubtume kur miškelį blush2.gif atvežtume kažkiek ir mes iš kaimo, ale taip jau varganai telpa į lengvą ax.gif
Atsakyti
QUOTE(nerara @ 2009 04 21, 19:06)
Va po tokių samprotavimų paskui mes neturim kur padėti savo vaikų, nors darželis po langais stovi  doh.gif  - manau kad privalo atsižvelgti į gyvenamą vietą ir pirmenybę teigti šilainių gyventojams

Nu zinote mes is Silainiu ir nereikia cia purkstaut tongue.gif Tik noriu pabrezti, kad del savo vaiko vaziuociau, akd ir i pasaulio krasto....man nesudaro skirtumo ar po langais ar nepolangais, man svarbu gera vaiko prieziura. O jei jus leistumet i kokia prasta darzeli su baisiom aukletojom vien del to, akd jis jum po lankais stoves tai ka as zinau...........

QUOTE(Martyna @ 2009 04 21, 19:21)
Prašymą rašydama parašei  lotuliukas.gif

Aga blush2.gif
QUOTE(Rucelie @ 2009 04 21, 19:50)

drinks_cheers.gif
QUOTE(Rucelie @ 2009 04 21, 20:49)
kas lanuojat ketvirtadienio talkoje dalyvauti?mes visaip sukam galvą, kaip tokiu laiku suspėti  g.gif ir taip darbe pasirodau epizodiškai, narstau su vaikais po gydytojus, taip nesinori nusiiminėt... sakėm bandysim po penkių jungtis, ale turbūt bus šaukštai po pietų jau  biggrin.gif
šiandien vakare buvom su vaikais pažaist darželio teritorijoj, pakapstėm smėliuką, oi koks "pavargęs" po žiemos... reiktų susiorganizuot smėlio švaraus  g.gif gal kas ryšių turit, kas sunkvežimį pusdieniui paskolintų  bigsmile.gif nusiaubtume kur miškelį  blush2.gif atvežtume kažkiek ir mes iš kaimo, ale taip jau varganai telpa į lengvą  ax.gif

As atsisakiau si karta, nes darbe turiu but tokiu metu doh.gif O kada ten fotkins darzeli? Kazkaip neisidemejau blush2.gif
Del smeliuko, tai gaila, bet neturim sunkvezimio doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Rulete @ 2009 04 21, 21:07)
Nu zinote mes is Silainiu ir nereikia cia purkstaut  tongue.gif  Tik noriu pabrezti, kad del savo vaiko vaziuociau, akd ir i pasaulio krasto....man nesudaro skirtumo ar po langais ar nepolangais, man svarbu gera vaiko prieziura. O jei jus leistumet i kokia prasta darzeli su baisiom aukletojom vien del to, akd jis jum po lankais stoves tai ka as zinau...........

Niekas ir nepurkštauja - tiesiog pasakiau ką galvoju, nes labai jau piktina tos eilės darželiuose ir tas nežinojimas nuo kada ir kurį darželį galės vaiaks lankyti
Na gal jūs galite palyginti darželius ir auklėtojas, va aš kol kas tokios galimybės neturiu todėl ir nežinau ar šis darželis ir jo auklėtojos patys geriausi mano vaikui, bet manau kad po mėn ar daugiau jau galėsiu palyginti mirksiukas.gif kuom skiriasi šis darželis nuo kitų
Atsakyti
QUOTE(Rulete @ 2009 04 21, 20:07)
As atsisakiau si karta, nes darbe turiu but tokiu metu  doh.gif  O kada ten fotkins darzeli? Kazkaip neisidemejau  blush2.gif
Del smeliuko, tai gaila, bet neturim sunkvezimio  doh.gif

mes sergam jau antra savaite- tai nezinom kas vyksta ax.gif zadam jau i darzeli nuo pirmadienio keliaut, nes dar antibiotikus geriam doh.gif
Atsakyti
Buvau siandien ir as nuejusi uzrasyti vaikuti i darzeli. Tai man pasake, kad geriausiu atveju papulciau 2011 metu rugsejo 1 d. O tada mano vaikui jau bus 2.5 metu. Jei i darba pradeciau eiti nuo tada kai vaikui sueis 2 metukai, kur deti vaikuti puse metu?
Atsakyti
QUOTE(vilmutute @ 2009 04 21, 22:15)
Buvau siandien ir as nuejusi uzrasyti vaikuti i darzeli. Tai man pasake, kad geriausiu atveju papulciau 2011 metu rugsejo 1 d. O tada mano vaikui jau bus 2.5 metu. Jei i darba pradeciau eiti nuo tada kai vaikui sueis 2 metukai, kur deti vaikuti puse metu?

jei direktorė pradės taikytis prie kiekvienos mamos ir jos darbo, jai ir dešimt darželių neužteks visiems vaikams sutalpinti. tiesiog čia jau išeina jūsų reikalas, įvertint kas jums svarbiau. jeigu trūks plyš po dviejų metų turit pradėt, šiame darželyje situaciją realią žinot.reiškia teks į kitą dar lygiagrečiai įsirašyti 4u.gif girdėjau yra net darželių kurie nesurenka reikiamo skaičiaus vaikučių.į tokius gi be problemų ir šiandien priimtų smile.gif
hela, sveikit 4u.gif mes irgi varstom poliklinikų duris, ne vienas tai kitas doh.gif
Atsakyti