Įkraunama...
Įkraunama...

Šilainiai: l/d "Aušrinė", Baltų pr. 49, 37 75 28

QUOTE(Rulete @ 2009 04 06, 09:50)
Arba darzelis laaabai nepopuliarus  g.gif

Tada tikrai kažin ar verta "laikyt" tokį darželį g.gif aš už tai, kad populiariam, perpildytam daržely įsteigt papildomų grupių...ar dar ką nors "gramatno" sugalvot, nei tokius "butaforinius" stengtis išsaugot. Na bet čia Lietuva, čia lietūs lyja lotuliukas.gif

Tik blogiausia, kad tie populiarūs darželiai ne guminiai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(a79 @ 2009 04 06, 15:34)

Tik blogiausia, kad tie populiarūs darželiai ne guminiai  doh.gif

Taigis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Martyna @ 2009 04 06, 10:13)
Betgi darželio grupių daugiau, aš visada galvojau, kad į darželio grupę lengviau papult negu į lopšelio  g.gif Bet aišku nuo rugsėjo, o ne viduryje metų  4u.gif

Mes jau du rugsėjus pralaukėm, nuolat žygiuoju į darželį ir teiraujuosi doh.gif Kažkaip kiti lengviau patenka, nežinau, ar čia aš kažko nesuprantu, ar ten reikia kažkokių stebuklingų žodžių, kad papulti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Keiti @ 2009 04 06, 21:10)
Mes jau du rugsėjus pralaukėm, nuolat žygiuoju į darželį ir teiraujuosi doh.gif Kažkaip kiti lengviau patenka, nežinau, ar čia aš kažko nesuprantu, ar ten reikia kažkokių stebuklingų žodžių, kad papulti biggrin.gif

Abra kadabra BUM lotuliukas.gif
Atsakyti
cool.gif
QUOTE(Keiti @ 2009 04 06, 20:10)

ten ne tik zodziu reikia cool.gif ir sunkesniu vokeliu cool.gif
mes laukiam jau 3 metus vietos, ir jos kaip nera taip nera cool.gif daugiau nesigilinu, bet tas PRESTIZAS doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurgux: 06 balandžio 2009 - 20:56
Nežinau kaip dėl vokelių, mums atėjo eilė ir priėme g.gif Tiesa, bandžiau vidury metų savo turtelį įsiūlyt, ir vokelį siūliau - bet buvau "padėta į vietą", kad darželis ne guminis ir tai situacijos nekeičia.
Arba aš duot nemoku g.gif Nors imt tai mokėčiau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgux @ 2009 04 06, 20:55)
ir sunkesniu vokeliu  cool.gif
bet tas PRESTIZAS doh.gif [/i]

Bandytas reikalas blush2.gif doh.gif Analogiška situacija a79
Atsakyti
atsakingai pareiškiu: papuolėm be jokių vokelių. ne viską tat lemia. Keiti, manau nuo rudenio tikrai jus priims. tik eik tiesiai pas direktorę visada smile.gif
klystat tos, kurios viską nurašot PRESTIŽUI 4u.gif tai netiesa. darželis tikrai yra GERAS, ne tik prestižinis. verta palaukti 4u.gif
Atsakyti
Didelis noras daro stebuklus....tai tiek is mano puses....matyt kazkur kazka netaip darot, kad niekaip nepatenkat doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rulete: 07 balandžio 2009 - 09:53
QUOTE(Rulete @ 2009 04 07, 10:53)
Didelis noras daro stebuklus....tai tiek is mano puses....matyt kazkur kazka netaip darot, kad niekaip nepatenkat  doh.gif

pvz. ka galima daryti ne taip? tik pinigine per maza gali buti mirksiukas.gif ir cia ne tik su siuo darzeliu. pvz as esu i tris uzrasius ir ka....keliai numinti, telefonas ikaites, o rezultato kolkas nera...taigi be storos pinigines turbut, norimu laiku nepateksim rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Skorpe @ 2009 04 07, 11:02)
pvz. ka galima daryti ne taip? tik pinigine per maza gali buti mirksiukas.gif ir cia ne tik su siuo darzeliu. pvz as esu i tris uzrasius ir ka....keliai numinti, telefonas ikaites, o rezultato kolkas nera...taigi be storos pinigines turbut, norimu laiku nepateksim rolleyes.gif

Juk direktore netikrina vokeliu turinio pries paimdama lotuliukas.gif Neiissivazduoju vaizdelio, kad atidarytu vokeli, suskaiciuotu ir tada sakytu "nu neee zinot per mazai per mazai....vietu nera" lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rulete @ 2009 04 07, 11:13)
Juk direktore netikrina vokeliu turinio pries paimdama  lotuliukas.gif  Neiissivazduoju vaizdelio, kad atidarytu vokeli, suskaiciuotu ir tada sakytu "nu neee zinot per mazai per mazai....vietu nera"  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti